Οκ παιδιά με το που σταματήσουν οι βροχές θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ!!!
Οκ παιδιά με το που σταματήσουν οι βροχές θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ!!!
Υπάρχουνε και κάποια ειδικά αφαιρετικά υπολειμμάτων κόλλας σε μορφή spray. Δεν ξέρω βέβαια τη σύσταση τους (για να πω με σιγουριά πως δεν θα κάνουν ζημιά στο χρώμα). Πάντως σε οτιδήποτε άλλο π.χ τζάμι κτλπ αφαιρεί τα πάντα χωρίς να αφήσει το παραμικρό.
WD-40 σε ένα πανάκι ή και απευθείας, είναι ασφαλές πιστεύω για το χρώμα γιατί το χρησιμοποιούμε σε μεντεσεδες κλειδαριές κ.τ.λ. όπου θα στάξει στο χρώμα .....πρόσφατα έκανα μεντεσεδες και κλειδαριές και εσταξε και δεν προκάλεσε ζημιά στο χρώμα.
Γράφει επίσης η συσκευασία ότι κάνει για αφαίρεση κόλλας.
Την Πέμπτη θα το χρησιμοποιήσω για να αφαιρέσω την παλιά κόλλα της μόνωσης πίσω από την ταπετσαρία του οδηγού.
Θα σας πω το αποτέλεσμα...
Αν καθαρίσεις επιφάνεια με κόλλα στην οποία πρέπει να κολλήσεις ξανά το wd40 ειναι ακατάλληλο μιας και αφήνει υπολείμματα λαδιού κλπ!
Χρόνια χρησιμοποιώ κατά κόρον διαλυτικό νίτρου και δεν έχει πάθει ποτέ καμμιά ζημιά κάποιο αμάξι μου.
Έχω βγάλει στρώμα άχνας απ τον ουρανό του Ε21, όταν βάφοντας το καπό, οι τότε άσσοι της αντιπροσωπείας όχι δεν το έβγαλαν αλλά ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ντύσουν το αμάξι.
Πολύ πρόσφατα έβγαλα την οικολογική επένδυση απ τα rest arms στο 46αρι.
Θέλει όμως προσοχή στην χρήση του αν πρόκειται να καθαρίσουμε κάτι.
Χρησιμοποιώ χοντρό μαλακό ύφασμα, π.χ φανέλλα, ίσα ίσα νοτισμένο και απαλές κυκλικές γρήγορες κινήσεις χωρίς δύναμη. Πέταμα το λερωμένο και επανάληψη πάλι με άλλο καθαρό κομμάτι αν χρειάζεται.
Προσοχή ποτέ πολύ ποσότητα που να στάζει σαν νερό.
Στό τέλος ξέπλυμα με μπόλικο νεράκι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 12-01-16 στις 23:56
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.