Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: Z4 M Csl

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δημήτρη, η λύση με την εισαγωγή υπάρχει εδώ και πάει πακέτο με το πρόγραμμα. Δοκιμασμένη ότι δουλεύει και με σοβαρή υποστήριξη σε ότι χρειαστείς. Ποιος θα σου φτιάξει το πρόγραμμα αν τη πάρεις από CA? Ποιος θα κάνει τη τοποθέτηση ? Και ποιος θα προγραμματίσει πάλι το αυτοκίνητο από την αρχή μετά το Alpha N με Gt1? Τι??? Θα πας αντιπροσωπεία ?? οοοοοkey.......

Το θέμα με τις ζάντες είναι καθαρά προσωπική επιλογή και εγώ το ίδιο κόλλημα είχα με τις csl, αλλά οι V710 έχουν δύο πλεονεκτήματα (κατ' εμέ).

1) Οι ακτίνες φτάνουν μέχρι στην άκρη του χείλους (έτσι φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες) και...

2) ....έχουν 7 (αντί για 8) διπλές ακτίνες που τις κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο 'κακές'.

Πάρε αρχικά μια τιμή για το θέμα της μηχανικής βελτίωσης να έχεις ένα μπούσουλα και μετά κάνουμε τα τηλέφωνά μας...

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Z4///M (19-05-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ποιος θα προγραμματίσει πάλι το αυτοκίνητο από την αρχή μετά το Alpha N με Gt1? Τι??? Θα πας αντιπροσωπεία ?? οοοοοkey.......
    αυτο ειναι που με κανει και κανω πισω μεχρι στηγμης. Ομως μπορει να ειναι και κατι απλο και να ακουγετε σε μενα σαν μπελας γιατι GT1 εχει μονο η αντιπροσωπια στην Κυπρο και δεν τους εμπιστευομαι στην περιπτωση που ειναι κατι δυσκολο.
    Ας μας ενημερωσει καποιος βελτειωτης μελος του φορουμ για την διαδικασια.

4. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

Z4///M (19-05-10)

Rides
    5

Προεπιλογή

Δημήτρη λογικά στο zpost θα βρεις καποιους με VMR, και VB3 και V710 (νομιζω οτι ο ΑτοΒ φορά V710) οπότε θα βγάλεις σίγουρα άκρη. Απλά εαν θέλεις χαμήλωμα, που δε το συνιστώ, θα "βρίσκεις" μπροστά σίγουρα.

6. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

Z4///M (19-05-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο ειναι που με κανει και κανω πισω μεχρι στηγμης. Ομως μπορει να ειναι και κατι απλο και να ακουγετε σε μενα σαν μπελας γιατι GT1 εχει μονο η αντιπροσωπια στην Κυπρο και δεν τους εμπιστευομαι στην περιπτωση που ειναι κατι δυσκολο.
    Μα και γω από σένα το έμαθα ρε φίλε....το αυτοκίνητο το παρέλαβα έτοιμο με το κλειδί στο χέρι. Πάρε τηλ και ρώτα, αν είναι κάτι απλό ίσως μπορεί να μεσολαβήσει και ο 'Ν' με ένα τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία αφού τοποθετηθεί το 'πράμα'.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δημήτρη, η λύση με την εισαγωγή υπάρχει εδώ και πάει πακέτο με το πρόγραμμα. Δοκιμασμένη ότι δουλεύει και με σοβαρή υποστήριξη σε ότι χρειαστείς. Ποιος θα σου φτιάξει το πρόγραμμα αν τη πάρεις από CA? Ποιος θα κάνει τη τοποθέτηση ? Και ποιος θα προγραμματίσει πάλι το αυτοκίνητο από την αρχή μετά το Alpha N με Gt1? Τι??? Θα πας αντιπροσωπεία ?? οοοοοkey.......

Το θέμα με τις ζάντες είναι καθαρά προσωπική επιλογή και εγώ το ίδιο κόλλημα είχα με τις csl, αλλά οι V710 έχουν δύο πλεονεκτήματα (κατ' εμέ).

1) Οι ακτίνες φτάνουν μέχρι στην άκρη του χείλους (έτσι φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες) και...

2) ....έχουν 7 (αντί για 8) διπλές ακτίνες που τις κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο 'κακές'.

Πάρε αρχικά μια τιμή για το θέμα της μηχανικής βελτίωσης να έχεις ένα μπούσουλα και μετά κάνουμε τα τηλέφωνά μας...
    το οτι θα εχω εναν μπουσουλα θα τον εχω..χαχα η τοση κακια με τις VMR με χαλανε, θελω κατι πιο στυλατο για τη κυρια μου.. ... οχι οτι με χαλανε..απλα προτιμω κατι bmw πανω στο αμαξι μου..ειναι κ πιο ελαφριες...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    το οτι θα εχω εναν μπουσουλα θα τον εχω..χαχα η τοση κακια με τις VMR με χαλανε, θελω κατι πιο στυλατο για τη κυρια μου.. ... οχι οτι με χαλανε..απλα προτιμω κατι bmw πανω στο αμαξι μου..ειναι κ πιο ελαφριες...
    Άσε τα στυλάτα, η κυρία σου είναι μια αλύτισσα , όσο για το βάρος έχεις τα νούμερα ?

Οι csl είναι πολυφορεμένες, κοίτα εδώ να πάθεις λίγο πλάκα...
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άσε τα στυλάτα, η κυρία σου είναι μια αλύτισσα , όσο για το βάρος έχεις τα νούμερα ?

Οι csl είναι πολυφορεμένες, κοίτα εδώ να πάθεις λίγο πλάκα...
    ωχ....τι μου κανεις τωρα?...

σε κοκκινο που τις εχεις..ακομα περιμενω φωτο...

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για δες και κατι αλλο εκτος απο csl . . .
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τουμπανιαρα...20αρα ειναι ?

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ ωραίες.

Πάντως Δημήτρη αν επιμένεις σε csl, πάρε τηλ/νο τον Αλλώ, έχει στοκ από δαύτες και θα σου κάνει πολύ καλή τιμή.

Σε κόκκινο δεν έχω, αλλά κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να κάνει μια 'επέμβαση' στο λευκό.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP