Χρήστο γιατί δεν κοιτάς για ανάρτηση Μ3????
Αφού το αυτοκίνητό σου έχει τις προδιαγραφές (άκρα, ήμιμπαρα, ακρόμπαρα) από Μ3...
Πάντως για PSS ψήνομαι κι εγώ απλά θα πάει πολύ αργότερα το πράγμα...
Χρήστο γιατί δεν κοιτάς για ανάρτηση Μ3????
Αφού το αυτοκίνητό σου έχει τις προδιαγραφές (άκρα, ήμιμπαρα, ακρόμπαρα) από Μ3...
Πάντως για PSS ψήνομαι κι εγώ απλά θα πάει πολύ αργότερα το πράγμα...
Η D2 επισκευαζεται μονο απο αυτους που ξερουν και μπορουν.....Εχω επισκευασει κι εγω την δικη μου και επισης τροποποιησει συμφωνα με τα γουστα μου και το αθλημα μου...Παρε τηλεφωνο τον Ραφαελο στο 2102389468 ή στο 6938262441 και πες του οτι σ'εστειλε ο Μιχαλης με το ντριφταδικο Ε36....Καλοριζικη λοιπον!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Μιχαλη εχεις μεινει ευχαριστημενος μετα την επισκευη?
Ναι φιλε...Αλλαξα και τα χαρακτηριστικα της κατα 30% σε rebound και 10% σε bound κι εγινε πολυ καλυτερη σε αποκριση απο πριν...Εσυ εφοσον ησουν ικανοποιημενος με την εργοστασιακη αισθηση της,απλα επισκευασε την...Εχουμε σεταρει πολλες αναρτησεις στον Ραφαελο αγωνιστικες και βολταδικες...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Κόστος;
Το κοστος εξαρταται απο το τι ζητας....Θα σας πει αυτος λεπτομερειες..
μολις μιλησα με τον ανθρωπο κ μου ειπε να του στειλω την αναρτηση να την δει.
κοστος δεν μπορει να μου πει γιατι πολυ σωστα δεν ξερει τι εχει να αντιμετωπισει!
Leonidas_E39 (04-12-15), Stunt Mike (03-12-15)
Να....η αλληλοβοήθεια του φόρουμ.
Όταν θέτεις σωστά ένα ερώτημα, παίρνεις και τις σωστές απαντήσεις.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
BILL007 (03-12-15), Leonidas_E39 (04-12-15), mormon (03-12-15)
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Leonidas_E39 (04-12-15)