αυτό ακριβως θελω να βγαλω αλλα το δικο μου δεν είναι κομμενο θελω να το βγαλω για να βαψω την θηκη. εχω βαψει ολοκληρη την κονσολα και τον τεμπελη και για να μη καθομαι να χαρτωνω συρταρακια κλπ ειπα να το βγαλω. απλα επειδή όπως ειπα είναι καλο το δικο μου δεν θελω να το ζορισω και να το σπασω
Βγαίνει εύκολα. Θα προσπαθήσω να στο στείλω πως βγαίνει...
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Χαχα ειναι μάλλον το μοναδικό πράγμα που δεν έχω αποσυναρμολογήσει και είπα να το παίξω εκ του ασφαλούς!!!
nikos valvetronic (11-11-15), sierra (10-11-15)
Ευχαριστώ πολύ,ναι ήρθε το βίντεο. Τελικά με προσπάθεια και τόλμη το έβγαλα.απλα φοβόμουν να το ζορισω στο ξεκουμπωμα,οποτε μόλις το ζόρισα λίγο ξεκουμπωσε η πίσω άκρη του και βγήκε.θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφίες όταν το μονταρω και να τις ανεβάσω
BILL007 (11-11-15), nikos valvetronic (11-11-15), sierra (12-11-15)
Χαχα έλα όποτε θες
θα προσπαθήσω να δειξω με ποιο τροπο αλλαζει το συρταρακι.
αρχικα εχουμε κλειστο εντελως το συρταρακι. επειτα όπως βλέπουμε στην δευτερη φωτογραφια πιεζουμε απο πισω προς τα μπρος και αφαιρουμε την θηκη για το στιλο που εχει μεσα η θηκη.(βγαινει με αρκετη δυναμη). επειτα όπως φαινεται στην φωτογραφια με το βελακι με ένα κατσαβιδι η οτιδήποτε άλλο σχετικα αιχμηρο ανασηκώνουμε το πισω μερος απ το συρταρακι ώστε να ξεκουμπωσει και να σηκωθεί λιγακι. επειτα τραβαμε ολο το συρταρακι εξω και το αντικαθηστουμε κλπ. ξανασυναρμολογουμε με την αντιστροφη σειρα και προσεχουμ ένα μη ξεχασουμε να κουμπώσουμε παλι το πισω μερος απ το συρταρακι,διαφορετικα θα αφηνει κενο στο πισω μερος του
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 16-11-15 στις 19:00
320d (17-11-15), alexm (16-11-15), BILL007 (16-11-15), isou (16-11-15), nikos valvetronic (16-11-15), Vassilis ///M (17-11-15), wheelman (16-11-15)