compactM3 ποστάραμε την ίδια στιγμή!![]()
![]()
![]()
compactM3 (06-06-15)
Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω σε 6κυλινδρο .. εδειχνε -50C' Τα υπολοιπα φωτα στο καντραν δεν ειχαν προβλημα..
Ειχα σπασει τον αισθητηρα εξωτερικης θερμοκρασιας... Αυτο που ποσταρω παρακατω..
https://gr.bmwfans.info/parts-catalo...rature_sensor/
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
BILL007 (08-06-15)
ο αισθητηρας ειναι καρφωμενος πανω στον αριστερο αεραγωγο των φρενων, διπλα απο το προβολακι.
εχει κιτρινη φισσα.
BILL007 (10-06-15)
Για να μην ανοίγω ποστ αφού σχετίζεται με καντράν, έχω το έξης πρόβλημα? εδώ και καιρό το καντράν δείχνει διαφορετική ταχύτητα από αυτή που πάω μέχρι τα 50-60 καλά μετά κάπως κολλάει,τωρα εδώ και δυο μέρες που έχουμε ήλιο εδώ Γερμανία όταν σχολάω και το παίρνω το στροφόμετρο δεν πάει καλά πάει στο μηδέν όταν σταματάω ενώ το αμάξι δουλεύει κανονικά, όταν μετά από ώρα η το πρωί το οδηγήσω δείχνει καλά.???
Καλημερα,περυσι ειχα το ιδιο προβλημα,μονο που εμενα το επαθε ενω το αυτοκινητο καθοταν,δηλαδη οπως πηγα μια μερα να φυγω δουλευε μονο το λαμπακι του αεροσακου και του abs μονο αυτα,τιποτε αλλο δεν λειτουργουσε ουτε βελονες ουτε οθονη τιποτα,και επισης το αυτοκινητο δεν επαιρνε μπροστα, μετα απο 20 μυζιες πηρε οταν το πηγα στον σπανο μου ειπε οτι τα οργανα ειναι βραχυκυκλωμενα και θελουν αντικατασταση 550 ευρω,το δουλεψα για 2-3 μερες χωρις οργανα για να περνει μπροστα, και εβαλα πανω ενα μεταχειρισμενο που ολως τυχαιως ειχε μονο 7000 παραπανω απο το δικο μου χιλιομετρα με 80 ευρω,το μειονεκτημα οτι αναψε το λαμπακι asc το οποιο εσβησα σε αντιπροσωπο,αναψε η κουκιδα διπλα στα χιλιομετρα.
Ελπιζω να μην εχεις το ιδιο προβλημα με το δικο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billman12 : 14-06-15 στις 01:41
Εγώ το βλέπω σαν να πετσικαρει το καντράν, γιατί το πρωί δουλεύει τέλεια ενώ άμα κάτσει στον ήλιο ώρα το κάνει.
Τέλος πάντων. Θα το πάω σε κάποιον να το κοιτάξει γιατί τον άλλο μήνα θα κατέβω Ελλάδα και πρέπει να δουλεύει αλλιώς θα μαζέψω πολλές κλήσεις στην Ελβετία αν δεν έχω κοντέρ.
Leonidas_E39 (14-06-15)
Σήμερα και μετά από δυο μέρες στον ήλιο και με πολύ ζέστη εδώ Γερμανία το στροφόμετρο αποφάσισε και αυτό να κάνει παρέα στο οδόμετρο, δηλαδή έχει κάτσει στις 5 χιλ στροφές και με λίγο γκάζι πάει κάτω από 7 και ακουμπάει η βελόνα στην μύτη του οικονομομετρου όπου και σταματάει αλλιώς θα έφερνε περιστροφή? τη να πω ούτε φιατ δεν έκανε τέτοια κουλά, και όχι τίποτε άλλο έχω και τη γυναίκα μου να μου τρώει τη ζωή για Audi, πως να την ψησω να πάω πάλι σε bmw??.
Με σφζαλιαρες..![]()