Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 21

Θέμα: ΙΜΑΝΤΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ σε mercedes vito,όταν βρέχει σφυρίζει παρόλα ότι έχω βάλει καινούργιο λουρί.

Rides
    0

Προεπιλογή

Να κάνω μία ερώτηση? εγώ εχω το 116i F20 και τη στιγμή που σφυριζει ο ιμάντας (πάντα τις βροχερες ημέρες και εμενα) το αυτοκίνητο κάνει ένα κόμπιασμα. Θα προσπαθήσω να το περιγράψω, είναι λες και κόβει και απότομα κλωτσαει προς τα εμπρος!! αυτό παντα συμβαίνει με χαμηλες στροφες. Επίσης αν τη στιγμή που ακουγεται το σφύριγμα δεν παταω γκάζι το πεταγμα μπροστα ειναι πιο μαλακό.

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο efe Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να κάνω μία ερώτηση? εγώ εχω το 116i F20 και τη στιγμή που σφυριζει ο ιμάντας (πάντα τις βροχερες ημέρες και εμενα) το αυτοκίνητο κάνει ένα κόμπιασμα. Θα προσπαθήσω να το περιγράψω, είναι λες και κόβει και απότομα κλωτσαει προς τα εμπρος!! αυτό παντα συμβαίνει με χαμηλες στροφες. Επίσης αν τη στιγμή που ακουγεται το σφύριγμα δεν παταω γκάζι το πεταγμα μπροστα ειναι πιο μαλακό.
    οταν σφυριζει ο ιμαντας παει να πει οτι ολισθαινει (γλιστραει) πανω στην τροχαλια του μοτερ (απο την οποια και περνει κινηση)

οποτε απο την στιγμη που ολισθαινει δλδ παιρνει λιγοτερες στροφες απο οσες πρεπει, ολα τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συνδεδεμενα με αυτον
    (ac,υδραυλικο τιμονι, δυναμο) γυρνουν και αυτα με λιγοτερες στροφες
    αρα αφου το δυναμο γυρναει με λιγοτερες στροφες , παραγει και λιγοτερο ρευμα
    οποτε τα παντα υπολειτουργουν εκεινη την στιγμη λογο χαμηλης τασης , οπως η τρομπα βενζινης πχ
    ετσι κανει κομπιασματα το μοτερ

4. The Following 4 Users Say Thank You to Bassakos For This Useful Post:

BILL007 (18-12-14), diosak (18-12-14), Lefterisk (01-04-15), Stunt Mike (28-03-15)

Περιοχή
    Μαρούσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μηπως παιζει κατι με το turbo??

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Rides
    0

Προεπιλογή

τώρα ανοίγεις θέματα...γιατι στην αρχή το σφύρηγμα του ιμαντα ακουγόταν με το που το εβαζες μπροστα και ακουγοταν σαν σφυριγμα του τουρμπο. αυτο σταμάτησε βεβαια και συμβαίνει ότι περιέγραψα πιο πάνω.τωρα τι να πω...

Περιοχή
    Μαρούσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξερω κατι συγκεκριμενο. Μια υποθεση κανω που μπορει να ειναι και εντελως λαθος. Αλλα το οτι κλωτσαει και σφυριζει με εκανε να σκεφτω αυτο.. Δεν το πας σε καμια αντιπροσωπια να σου πουνε?

Rides
    0

Προεπιλογή

σώθηκες....τους το περιγραφω και δεν τους εχει ξανατύχει. για να το τσεκαρουν πρεπει να βρεχει και να τους το αφήσω μονιμα εκει.

Rides
    0

Προεπιλογή

ασε που αμα τους το αφήσω και απλα μου το τσεκαρουν θα πληρωσω τα κερ..... σε εργατικά μεχρι να βρουν και αν βρουν τι ειναι. απλά για bmw δεν ξερω μαγκες τεχνικους σαν τους παλιους. προερχομαι από ιταλοφιλο περιβαλλον χρόνια τωρα και μόνο σε αυτο εχω καλους τεχνικους.

Περιοχή
    Μαρούσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατι δεν το πας σε εναν γνωστο σου? Φανταζομαι δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα να βρει τι φταιει.
    Εγω προσωπικα το Ε46 που εχουμε το φτιαχνω μονος μου... Αν εχει καποιος καλο συνεργειο ας προτείνει!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ. οταν το παω θα τους πω αυτο που μου ειπες. Καλή χρονια σε όλους.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP