Το ίδιο θέμα έχω και εγώ σε mercedes vito,όταν βρέχει σφυρίζει παρόλα ότι έχω βάλει καινούργιο λουρί.
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ σε mercedes vito,όταν βρέχει σφυρίζει παρόλα ότι έχω βάλει καινούργιο λουρί.
Να κάνω μία ερώτηση? εγώ εχω το 116i F20 και τη στιγμή που σφυριζει ο ιμάντας (πάντα τις βροχερες ημέρες και εμενα) το αυτοκίνητο κάνει ένα κόμπιασμα. Θα προσπαθήσω να το περιγράψω, είναι λες και κόβει και απότομα κλωτσαει προς τα εμπρος!! αυτό παντα συμβαίνει με χαμηλες στροφες. Επίσης αν τη στιγμή που ακουγεται το σφύριγμα δεν παταω γκάζι το πεταγμα μπροστα ειναι πιο μαλακό.
οταν σφυριζει ο ιμαντας παει να πει οτι ολισθαινει (γλιστραει) πανω στην τροχαλια του μοτερ (απο την οποια και περνει κινηση)
οποτε απο την στιγμη που ολισθαινει δλδ παιρνει λιγοτερες στροφες απο οσες πρεπει, ολα τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συνδεδεμενα με αυτον
(ac,υδραυλικο τιμονι, δυναμο) γυρνουν και αυτα με λιγοτερες στροφες
αρα αφου το δυναμο γυρναει με λιγοτερες στροφες , παραγει και λιγοτερο ρευμα
οποτε τα παντα υπολειτουργουν εκεινη την στιγμη λογο χαμηλης τασης , οπως η τρομπα βενζινης πχ
ετσι κανει κομπιασματα το μοτερ
BILL007 (18-12-14), diosak (18-12-14), Lefterisk (01-04-15), Stunt Mike (28-03-15)
Μηπως παιζει κατι με το turbo??
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
τώρα ανοίγεις θέματα...γιατι στην αρχή το σφύρηγμα του ιμαντα ακουγόταν με το που το εβαζες μπροστα και ακουγοταν σαν σφυριγμα του τουρμπο. αυτο σταμάτησε βεβαια και συμβαίνει ότι περιέγραψα πιο πάνω.τωρα τι να πω...
Δεν ξερω κατι συγκεκριμενο. Μια υποθεση κανω που μπορει να ειναι και εντελως λαθος. Αλλα το οτι κλωτσαει και σφυριζει με εκανε να σκεφτω αυτο.. Δεν το πας σε καμια αντιπροσωπια να σου πουνε?
σώθηκες....τους το περιγραφω και δεν τους εχει ξανατύχει. για να το τσεκαρουν πρεπει να βρεχει και να τους το αφήσω μονιμα εκει.
ασε που αμα τους το αφήσω και απλα μου το τσεκαρουν θα πληρωσω τα κερ..... σε εργατικά μεχρι να βρουν και αν βρουν τι ειναι. απλά για bmw δεν ξερω μαγκες τεχνικους σαν τους παλιους. προερχομαι από ιταλοφιλο περιβαλλον χρόνια τωρα και μόνο σε αυτο εχω καλους τεχνικους.
Γιατι δεν το πας σε εναν γνωστο σου? Φανταζομαι δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα να βρει τι φταιει.
Εγω προσωπικα το Ε46 που εχουμε το φτιαχνω μονος μου... Αν εχει καποιος καλο συνεργειο ας προτείνει!
Σε ευχαριστώ πολύ. οταν το παω θα τους πω αυτο που μου ειπες. Καλή χρονια σε όλους.