Ο Απρίλης μετέπειτα χωράει??? χαχαχα
Στάλθηκε απο το Stealth mobile μου.
Ο Απρίλης μετέπειτα χωράει??? χαχαχα
Στάλθηκε απο το Stealth mobile μου.
παλικαρια οργανωθειτε....
αμα ειμαστε πολλοι..πρωτον θα βγει αρκετα πιο φτηνα....δευτερον θα εχετε την ευκαιρια να μαθετε πραγματα που εμεις πληρωσαμε αδρα για να μαθουμε με trial and error....
+ θα αφησει και το ταπεινο μας drift team να μπει στην πιστα....και συνοδηγηση λοιπον...
330compressor (11-11-14), Eleni (12-11-14), EVERGET (11-11-14), Stunt Mike (11-11-14), VanVIC (11-11-14)
και μενα θα με ενδιεφερε αλλα εξαρταται και απο το ποτε θα οργανωθει - ποιο σ.κ - (επειδη υπαρχουν καποια σ.κ που δουλευω)
κ εγω ειμαι μεσα.... θελω πρωτα να μαθω το κοστος κ δευτερον εαν μπορει να γινει μεχρι τις 31/12 διοτι θα καταθεσω πινακιδεςκ θα τις παρω παλι πρωτα ο θεος μετα απο ενα 6μηνο...
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
μεσα κι εγω παιδες.. εχει κανεις ιδεα πανω κατω ποσο θα κοστισει?
θα προτιμουσα να εκανα με το δικο μου![]()
εαν προλαβω φυσικα πριν καταθεσω..
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Υπαρχουν 3 τροποι οργανωσης....
1)Κανονιζουμε εξορμηση στην πιστα του Παπαπασχου,καφεδακι ανα χειρας και λιωνουμε τα δικα μας αυτοκινητα και λαστιχα με κοστος χαμηλο(10-30 ευρω μαξιμουμ το ατομο)
2)Κανονιζουμε μαθηματα ντριφτ κατα ατομο(με δικο τους αυτοκινητο ή της οργανωσης)....συννενοηση με Παπαπασχο παλι,αλλα δεν μπορουν να πανε πολλα ατομα την ιδια μερα,γιατι δεν θα υπαρχει χρονος.Φανταζομαι οτι μεχρι 10 ατομα θα μπορει να τα εξυπηρετησει.Το μειονεκτημα ειναι οτι ειναι βαρετο για τους υπολοιπους που απλως θα βλεπουν
3) κανονιζουμε μια εξορμηση στην πιστα του,με δικα μας αυτοκινητα και οποιος γουσταρει,δηλωνει συμμετοχη σε μαθηματα ντριφτ με τ'αυτοκινητα της σχολης....
Στην 1η περιπτωση παντως νομιζω θα'χει πιο πολυ πλακα και παρειστικο κλιμα+οτι θα μπορειτε να μαθετε 5 πραγματα στα δικα σας αυτοκινητα ή/και συνοδηγοι σε καποιους αλλους
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stunt Mike : 11-11-14 στις 20:54
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Το 2ο μάλλον είναι και το πιο σωστό .
Πρέπει να μάθουμε κόστος ...