Ποιο συγκεκριμενα επιλέγω μενου πατωντας δεξια κατω οπως στη φωτο
Ποιο συγκεκριμενα επιλέγω μενου πατωντας δεξια κατω οπως στη φωτο
I love Bmw machines
Επειτα δεξι βελακι κατω δεξια στην φωτο(απορω χτες 1 ωρα που δεν τοχα δει!!!)
I love Bmw machines
Εμφανίζεται το εξής και μπαινω πανω αριστερα στο gps
I love Bmw machines
Με το άλλο image που λες τι εννοεις?Εγω δεν πειραξα τπτ!Εργοστασιακο είναι το igo!
Βασικα εχεις νεους χαρτες (μετα το Φλεβαρη 2014) για το igo8? Απο που τους βρίσκεις?Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις στην καρτα μνημης του gps τι ακριβως αλλαζουμε στους νεους χαρτες για το igo8? βασικα παιζει ρολο αν ειναι igo7 κτλ?
I love Bmw machines
Βασικά με λίγο ψάξιμο στο net θα βρείς. Αυτό που αλλάζεις είναι μέσα στο φάκελο Igo υπάρχει φάκελος content και εκεί υπάρχει ο φάκελος map. Εκεί βάζεις τον χάρτη που έχεις βρεί. Τώρα στον φάκελο content υπάρχει φάκελος building (είναι για τα 3d) φάκελος poi ( βάζεις poi) φάκελος speedcam (βάζεις κάμερες,μπλόκα κ.λ.π) και γενικά τα περισσότερα λειτουργικά του είναι στον φάκελο content. Αν δεν υπάρχει φάκελος π.χ speedcam τον δημιουργείς και ρίχνεις τις ενημερώσεις. Το υπόλοιπο είναι το λειτουργικό.
Εχω την εντυπωση οτι το Dynavin D99 Ειναι στημενο σε πλατφορμα Android και οχι σε windows ce
BILL007 (09-11-14), Leonidas_E39 (09-11-14)
απο οτι βλεπω στις φωτο δεν ειναι θεμα exe.το dynavin δουλευει μια χαρα απο την στιγμη που το φωρτωνει και ανοιγει στην οθονη ειναι οκ.δεν ειναι θεμα gps αφου απο οτι μας δειχνει ο φιλος στις φωτο βρισκει 5 με 6 δορυφορους.οταν το βελακι στον χαρτη δεν ειναι φωτεινο ειναι καθαρα θεμα χαρτη.το igo δεν βρισκει χαρτη απλα ανοιγει σαν igo.exe αλλα χωρις να φωρτωνει χαρτη.καταρχην πες μας αν εχεις βγαλει την sd αν την εχεις κανει καποιο reset η φορματ η αν φωρτωσες στην sd νεους χαρτες η καποια νεα αρχεια .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 09-11-14 στις 17:58