Ολα τα παραπανω ειναι ενοχλητικα. Εχω ομως ενα μικρο θεμα με τους μοτοσυκλετιστες.
1 Περνανε με μεγαλη ταχυτητα αναμεσα στα αμαξια στην κινηση και ρισκαρουν πολυ οταν παμε να αλλαξουμε λωριδα. Και οκ καθρεπτες εχω αλλα μου χει τυχει πολλες φορες, στην κιφισσιας να κινουμαι με 40-50 και να βγαζω φλας να αλλαξω λωριδα και να κοιαω απ τον καθρεπτη τη μηχανη στο βαθος. Ε δε φταιω εγω που ο μηχανοβιος παει με 80-90 αναμεσα στα αμαξια και τελικα τον κοβω! Η μηπως φταιω? Πραγματικα δεν ξερω ποιος εχει δικιο εκει.
2 Τα μηχανακια που χωνονται σε 60 εκατοστα αποσταση αναμεσα στα αμαξια. Πας να ξεκινησεις στο φαναρι και δεν ξερεις τι θα κανει το μηχανακι. Μου τυχε πολυ προσφατα να ειμαι στο φαναρι κολλητα με αλλο αμαξι και τσουπ, χωνεται ενα σκουτερ και σταματαει στο υψος του καπω. Αναβει πρασινο, δεν ξεκιναει αυτος (τον περιμενα για να μην στριμωχτουμε) οποτε ξεκιναω εγω. Μετα οπως ξεκιναεια υτος γερνει λιγο και ακουμπαει πανω μου και με βριζει κι ολας... ε τι να πεις εκει...
και υπ οψην, ξερω πως ειναι να οδηγας μηχανη, εχω κιε γω...
Αυτο με τη δεξια λωριδα να πηγαινει πιο γρηγορα γινεται μονιμως στην κιφισσιας στο υψος του υγεια και κατω.
Εγω πλεον την δεξια παιρνω και φτανω νωριτερα. Απλα θελει να κοιτας στο βαθος για να μην σταματησει λεωφορειο.
Βασικα στις λεωφορους πολλοι αποφευγουν τις δεξιες λωριδες γιατι ειτε τους ανακοπτουν αμαξια που μπαινουν απο καθετες οδους, ειτε ταξι και λεωφορεια που σταματανε να απρουν κοσμο.