Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιά συμπεριφορά θεωρείτε χειρότερη σ'ένα οδηγό;;;

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να κορνάρει στα φανάρια;;

11 20,37%
  • Να οδηγεί μόνιμα στην αριστερή λωρίδα;;

26 48,15%
  • Να κολλάει στον προφυλακτήρα του προπορευόμενου;

26 48,15%
  • Να τυφλώνει τους άλλους με τα φώτα του;;

15 27,78%
  • Να πετάει σκουπίδια απ'το παράθυρο.

20 37,04%
  • Αλλη συμπεριφορά. (αναφέρατε)

8 14,81%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 34

Θέμα: Ποιά συμπεριφορά θεωρείς χειρότερη σ'ένα οδηγό;;

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολα τα παραπανω ειναι ενοχλητικα. Εχω ομως ενα μικρο θεμα με τους μοτοσυκλετιστες.

1 Περνανε με μεγαλη ταχυτητα αναμεσα στα αμαξια στην κινηση και ρισκαρουν πολυ οταν παμε να αλλαξουμε λωριδα. Και οκ καθρεπτες εχω αλλα μου χει τυχει πολλες φορες, στην κιφισσιας να κινουμαι με 40-50 και να βγαζω φλας να αλλαξω λωριδα και να κοιαω απ τον καθρεπτη τη μηχανη στο βαθος. Ε δε φταιω εγω που ο μηχανοβιος παει με 80-90 αναμεσα στα αμαξια και τελικα τον κοβω! Η μηπως φταιω? Πραγματικα δεν ξερω ποιος εχει δικιο εκει.

2 Τα μηχανακια που χωνονται σε 60 εκατοστα αποσταση αναμεσα στα αμαξια. Πας να ξεκινησεις στο φαναρι και δεν ξερεις τι θα κανει το μηχανακι. Μου τυχε πολυ προσφατα να ειμαι στο φαναρι κολλητα με αλλο αμαξι και τσουπ, χωνεται ενα σκουτερ και σταματαει στο υψος του καπω. Αναβει πρασινο, δεν ξεκιναει αυτος (τον περιμενα για να μην στριμωχτουμε) οποτε ξεκιναω εγω. Μετα οπως ξεκιναεια υτος γερνει λιγο και ακουμπαει πανω μου και με βριζει κι ολας... ε τι να πεις εκει...

και υπ οψην, ξερω πως ειναι να οδηγας μηχανη, εχω κιε γω...

Αυτο με τη δεξια λωριδα να πηγαινει πιο γρηγορα γινεται μονιμως στην κιφισσιας στο υψος του υγεια και κατω.

Εγω πλεον την δεξια παιρνω και φτανω νωριτερα. Απλα θελει να κοιτας στο βαθος για να μην σταματησει λεωφορειο.

Βασικα στις λεωφορους πολλοι αποφευγουν τις δεξιες λωριδες γιατι ειτε τους ανακοπτουν αμαξια που μπαινουν απο καθετες οδους, ειτε ταξι και λεωφορεια που σταματανε να απρουν κοσμο.

2. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

Samaro (25-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω ζησει το θαυμα οταν απο το προπορευομενο οχημα ανοιξε το παραθυρο και η ******α τιναξε πετσετα με φλουδες πορτοκαλιου που ειχε καθαρισει καθως και το γ@μημενο το μαχαιρι που ειχε χρησιμοποιησει και ηταν ξεχασμενο στην πετσετα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 25-04-10 στις 15:10

4. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Samaro (25-04-10)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω ζησει το θαυμα οταν απο το προπορευομενο οχημα ανοιξε το παραθυρο και η ******α τιναξε πετσετα με φλουδες πορτοκαλιου που ειχε καθαρισει καθως και το γ@μημενο το μαχαιρι που ειχε χρησιμοποιησει και ηταν ξεχασμενο στην πετσετα.

Δεν υπηρχε ανθρωπος πισω τους εγω ημουν πλαγια δεξια και ηταν μια ακομα φορα πιυ εγινα μυλος με τη γυναικα μου, που ηθελε να τους σταματησουμε να τσακωθει μαζι τους.

Ισως θα επρεπε να το εχω κανει, αλλα εκοψα τον οδηγο για πολυ πηθικι και δεν ηθελα να μπλεξω με χειροδικιες.
    Mηπως ηταν καμια "σκηνοθετημενη" αποπειρα εναντιον σου?
    (πλακα κανω,πραγματικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η θεια)

6. The Following User Says Thank You to ZWMZ For This Useful Post:

Vasilis (25-04-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

ολα ειναι χαλια....γενικα οι ελληνες δεν εχουμε οδηγικη παιδεια κ το ακομα χειροτερο δεν σκεφτομαστε τις συνεπειες των πραξεων μας....

π.χ. καλοκαιρακι...ανοιχτο παραθυρο η μανταμ, εγω μηχανακι ανοικτο το τζαμι του κρανους να απολαμβανω το αερακι, κ η μανταμ να μου τιναζει το τσιγαρο απο το παραθυρο κ να στραβωνομαι σε δευτερολεπτα....

τι το χει το τασακι το ρημαδι σου μου καμπια?

φταιω εγω να σου τιναξω το τσιγαρο στο κ**ο σου?

ειδα το Χριστο φανταρο ...κατα την λαικη ρυση...

τουλαχιστον απο κατι τετοια,...μαθαινεις να προσεχεις την δικη σου συμπεριφορα απεναντι στους αλλους....

βαλτε την οδηγικη παιδεια στα σχολεια βρε τομαρια...κ φερτε πισω τα κλεμμενα...!!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

8. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

NickE60 (25-04-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με ολες τις παραπανω καταστασεις που δεν ειναι τιποτα αλλο απο χαρακτηριστικες εκδηλωσεις της παντελους ελειψης οδηγικης συμπεριφορας και παιδειας γενικοτερα,αυτη ομως που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι οταν βλεπω να πετανε σκουπιδια στο δρομο.
    Δεν υπαρχει για μενα χειροτερη χωριατικη (οχι με την εννοια της καταγωγης) συμπεριφορα,απολιτιστου ακοινωνητου πιθηκανθρωπου ( ή και υποπιθηκιδιου που ελεγε ενας κοινος φιλος καλη του ωρα οπου ειναι!!!) που κρατα τιμονι στα χερια του.
    Στο τεραγωνο οταν παρομοιες καταστασεις γινονται απο τους επιβαινοντες του οχηματος που πιθανον αποτελουν μελη της οικογενειας του.
    Μακαρι ο κοκ που προβλεπει ποινες για παρομοιες παραβασεις να ηταν το ιδιο αυστηρος οπως σε αλλες... πολυ πιο αστειες.
    Για ολες τις παραπανω δρασεις υπαρχουν και αναλογες "αντιδρασεις" που λιγο ή πολυ ολοι μας με πρωτο εμενα τις εχουμε κανει, αλλα τελικα το μονο πουκαταφερνουμε ποιο ειναι? να γινομαστε ενα με αυτους!!
    Ετσι πλεον ουτε φρενο θα πατησω σε αυτον που μου κολαει,ουτε θα "κλεισω" αυτον που ερχεται απο δεξια κλπ Αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και αυτα ξεκινανε απο την προσχολικη ηλικια. Μοναδικη μας ελπιδα ως κοινωνια ειναι η καταλληλη ΠΑΙΔΕΙΑ.
    Οσο για τα σκουπιδια και το περιβαλλον οποιος νομιζει οτι ο χωρος που ζει του ανηκει ή τον κληρονομησε απο τους γονεις του πλαναται πλανην οικτρα

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ειναι απο τα παιδια μας.

10. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

NickE60 (25-04-10), S8N (26-04-10), Samaro (25-04-10), sierra (25-04-10), Vasilis (25-04-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα ψηφιζω ολα ,μπορω???

σπαστικο ειναι και το μπασιμο απο δεξια σε φαναρι που περιμενεις σαν λακαμας στην ουρα ,οποτε ο εξυπνος μπαινει ξεκιναει κλεινη και κανα δυο ολα μια χαρα.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το συζητώ! Σε τέτοιες περιπτώσεις να περιμένει!.. Μιλάω για πιο "άνετες" καταστάσεις, με μέτρια κίνηση... όπου συνήθως η δεξιά λωρίδα είναι σχεδόν άδεια, η μεσαία έχει λίγο περισσότερη κίνηση και η αριστερή είναι "πηγμένη". ...και είναι πηγμένη γιατί οι μισοί της αριστερής θα έπρεπε να βρίσκονται στη μεσαία ..και όλοι της μεσαίας στη δεξιά... (μιλάω πάντα για κλειστούς αυτονητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας)
    Δεν σου έχει τύχει ποτέ να δεις να περνούν με 1000 από τη δεξιά λωρίδα ενώ μεσαία και αριστερή να έχουν πήξει στην κίνηση??
    Αν έχω δει;
    Μονίμως αυτό γίνεται στην περιφερειακή (ο θεός να την κάνει), της Θεσσαλονίκης. Με αποτέλεσμα συχνές συγκρούσεις με άλλους που εισέρχονται και που δεν βλέπουν η δεν υπολογίζουν την ταχύτητα αυτού που κινείται δεξιά.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ολα τα προαναφερθέντα είναι άκρως εκνευριστικά αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι όταν κάνουν τη μ@λ@κία και φωνάζουν ή κάνουν και χειρονομία και από πάνω...animals!! που έλεγε και ο Λεβέντης...ή ο Μητσικώστας που παρίστανε το Λεβέντη!
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δειξε μου πως οδηγεις να σου πω ποιος εισαι...
    Αγενια,ψευτομαγκια,οδηγηση απο πιωμενους και "πιωμενους" και το χειροτερο μου..."γουσταρω να σταματησω εδω??? εεε θα σταματησω και στα π@π@ρι@ μου ΟΛΟΙ"....

Λιγη ευγενεια και λιγος σεβασμος και ολα θα πανε καλυτερα.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

15. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Dimzan (25-04-10), NickE60 (25-04-10)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα ηθελα να συμπληρωσω κατι λιγο-πολυ σχετικο.

Στην ελλαδα οι πεζοι περνανε οπου βρουν κενο! Και οκ σε ενα αδειο μικρο δρομο να το κανεις δε συμβαινει τιποτα αλλα δε μπορεις να θες να περασεις τη λεωφορο σε σημεια χωρις φαναρια!

ΚΑΙ εκει φαινεται η παιδεια μας.

Ενας θειος μου εχει φυγει πολλα χρονια και μενει αμερικη μονιμα. Ερχεται συχνα πυκνα ελλαδα. Μια φορα λοιπον και ενω τον εχουμε "φορτωσει" απο το αεροδρομιο για αθηνα ειμαστε σε δρομο διπλης κατευθυνσης με διπλη διαγραμιση και κινουμαστε με 50-60 πισω απο νταλικα. Ξαφνικα μας προσπερναει αντικανονικα ενα yaris ts με καμποσα απο αριστερα και παθαινει σοκ ο θειος: "καλα ειναι τρελος? θελει να σκοτωθει?.... "αυτο το ειχα ξεχασει στην ελλαδα"" . Φυσικα τρομαξα απ τις φωνες του θειου αλλα μετα απο λιγο σκεφτηκα ποσες φορες εχω προσπερασει ετσι. Και ειμαι και νεος τρομαρα μου... Καταληγω οτι χρειαζομαστε πιστες για να βγαζουμ το αχτι μας, δε μπορω να φανταστω αλλη λυση.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP