Παιδιά προσοχή γιατί του Αλέξη το Μ5 είναι ίσως το μοναδικό στην Ελλάδα που είναι Vmax εργοστασιακό... Για όσους δεν γνωρίζουν έχει μεγάλη διαδικασία για να παραλάβεις ένα Μ5 χωρίς περιοριστή χιλιομέτρων από το εργοστάσιο... 330αρες λοιπόν με τις ευλoγίες της ΒΜW.....![]()
Το Μ5 το αγορασα μεταχειρισμενο απο ΙΤΑΛΙΑ, ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε παρακουλουθησει τα bmw fahrer training στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ και μαλιστα μου ειπε οτι οτι παρακουλουθησε τρια προγραματα γιατι η bmw για να σε βαλει στο φουλ Μ προγραμμα πρεπει να εχεις περασει απο το πρωτο-δευτερο,δεν θυμαμαι το ακριβες ποσο που ειχε ξοδεψει για τα μαθηματα αλλα για το 2005 ηταν αρκετα σεβαστο.
Με τον αριθμο μελους που ειχε πλεον παρηγγειλε το Μ5 με κωδικο p κατι (δεν θυμαμαι ακριβως) v max τελος παντων μεσω της BMW ITALIA αλλα αργησαν χρονικα να του το παραδωσουν.
Το συγκεκριμενο M5 δεν ειχε κανει ποτε αναβαθμιση απο την ημερομηνια κατασκευης του (7-2005) και αυτο φανηκε οταν του εκανα εγω πριν απο 3 ημερες στην bmw.
Μετα την αναβαθμιση εχω αρκετες αλλαγες βελτιωσης στο i drive(χρωματα-ταχυτητα)στην TV στο τηλεφωνο στο αυτοματο ανοιγμα των φωτων και στις φωνητικες εντολες οπου αλλαξαμε την Ιταλικη version με αγγλικη.
Δεν ξερω τι προφορα αγγλικων πρεπει να εχω για να μπορεσω να συνεννοηθω, γιατι προς το παρον δυσκολευομαι.
Στην BMW μου ειπαν οτι μετα την αναβαθμιση μπορει να διαγραφηκε το V MAX, παντος εμενα δεν θα μου λειψει καθολου!!!!!γιατι οπως προανεφερα μια φορα το χρησιμοποιησα και ηταν και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
GM6 (24-04-10)
αν ειναι εργοστασιακο ειναι 305 χ.α.ω. αν δεν με απατα η μνημη μου...
Φτανεις ποτε στο σημειο να "συνηθισεις" το γκαζι του και να πεις "ΟΚ καλο αλλα και λιιιιγο ακομα θα ηταν ακομα καλυτερο"???
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
δε λεω μονο απο αποψη τελικης αλλα και απο το γενικοτερο "τραβηγμα"
το εχεις νιωσει ποτε οτι ειναι λιγο για σενα?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Οχι,ειμαι πολυ ευχαριστημενος![]()