Του φίλου μας του Πόντιου είναι μια απλή αλλαγή κινητήρα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στην δήλωση του.
Του φίλου μας του Πόντιου είναι μια απλή αλλαγή κινητήρα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στην δήλωση του.
Christopherk (29-08-14)
Μπορείς να δηλώσεις + ή - 25% από τον αρχικό κινητήρα του αμαξιου. Όχι όμως μετατροπές M η από ατμόσφαιρα πχ σε 335i.
Created and sent from my Galaxy Siii
α) Η BMW Hellas ΔΕΝ το δινει για κανενα αυτοκινητο και για κανενα λογο.
β) το +/- 25% ισχυει οχι μονο για τον κυβισμο ΑΛΛΑ ΚΑΙ για την ιπποδυναμη.
γ) χωρις αυτο το χαρτι ΔΕΝ μπορεις να δηλωσεις ΤΙΠΟΤΑ.
δ) ΜΕ αυτο το χαρτι, μπορεις να δηλωσεις τα παντα.
Δεν παιζει ρολο αν ειναι Μ ή 335......
με τον "καφε" κερασμενο στο σωστο ατομο δηλωνονται και ξεδηλωνονται τα παντα . δεν ειμαστε μονακο ακομα .... greek rules ...
HULK (29-08-14)
Τιμολογιο αγορας κινητηρα,
Τιμολογιο τοποθετησης απο συνεργειο,
Μελετη και εγκριση μηχανολογου μηχανικου,
Κτεο,
Παροβολο υπ. συγκοινωνιων
ο νομιμος τροπος και μπορεις να τοποθετησεις 25% πανω κατω απο την τον κυβισμο σου.
Vassilis ///M (29-08-14)
μεχρι τωρα εχουν περασει απο τα χερια μου 3 μετατροπες και 1 μονο γνησιο (το Μ) παλια με τις μετατροπες ειχα παντα το τιμολογιο ετοιμο και την μια και μοναδικη φορα που με τσιμπησανε ημουν ετοιμος να το δηλωσω . απλα μετα δεν "χρειαστηκε" .
μπορω να σου πω με σιγουρια οτι τοτε με τις μετατροπες κοιμομουν ησυχος . πλεον με το γνησιο δεν κοιμαμαιειδικα οταν φτανει το τελος του χρονου και πρεπει να πεσουν τα 1100.
![]()
Το λες με συγουρια αυτο? Εγω δεν τα εγραψα αυτα επηδη τα ηδα απο το ιντερνετ, με αυτα τα χαρτια τα οποια και μου ζητησαν απο το συγκηνονιων οχι μονο δηλωσα τον κηνητηρα αλλα και απο 2000 κιβικα το δηλωσα 1600. και δεν μου ζητησαν κανενα χαρτι απο bmw. Θα συμφονησω μαζι σου εαν εχουν αλαξει τα πραγματα τα τελευτεα δυο χρονια.