Εβλεπα διαφορες φωτογραφιες στο garage και βρηκα ενα μελος, ονομαζεται sakiseko με ενα μπλε e36...Μου αρεσε το χαμηλωμα που εχει...Δεν ξερω ποσο ειναι και τι αλλα φαινεται ομορφο...Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου...Παρακατω η φωτο με τις ζαντες...
Εβλεπα διαφορες φωτογραφιες στο garage και βρηκα ενα μελος, ονομαζεται sakiseko με ενα μπλε e36...Μου αρεσε το χαμηλωμα που εχει...Δεν ξερω ποσο ειναι και τι αλλα φαινεται ομορφο...Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου...Παρακατω η φωτο με τις ζαντες...
Αμορτισέρ bilstein κίτρινα σε συνδιασμό με ελατήρια χαμηλώματος HR. Aυτά φοράω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Πρόσεχε όμως, υπάρχουν 2 τύποι ελατηρίων χαμηλώματος. δεν θα βάλεις το τέρμα χαμηλό γιατί θα έχεις πρόβλημα αργότερα. θα βάλεις το μεσαίο (αν θυμάμαι καλά 3,5 cm μπροστά 1,5 cm πίσω)
Panos 316T (31-07-14)
Και κέρμα να πατήσεις το καταλαβαίνεις...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
skaros (31-07-14)
Επειδη οδηγησα 2-3 αυτοκινητα με bilstein οταν ημουν Ελλαδα, μπορω να πω οτι δεν τρελθηκα τοσο...Το στησιμο ηταν καλο αλλα οπως ειπε ο φιλος Ηλιας, κερμα να πατουσες το καταλαβαινες...
Περα απο την αναρτηση το ποσο χτυπαει ενα αμαξι εχει να κανει και με λιγα ακομα πραγματακια.
Τη διαμετρο της ζαντας(αλλο 16 αλλο 17 και αλλο 18. Δεν εχουν επαφη).
Και το ποσο σκληρο ειναι το προφιλ του ελαστικου(το ιδιο αμαξι, με την ιδια αναρτηση και την ιδια ζαντα μπορει να κοπαναει σα μπουρδελο με bridgestone και να μη νιωθει τπτ με michelin).
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!