Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 33

Θέμα: Dacia

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nαι, καλά διαβάσετε, Dacia!

Που λέτε, πήγα Ελβετία για ένα σεμινάριο (όπως θα είδατε από φωτό που έβαλα σε άλλο θρεντ) κι έχω πάθει πλάκα. Σε κεντρικά σημεία στο Lugano υπάρχουν διαφημισεις για Duster, Sandero και Logan SW! Για το πόσο cool είναι, αφού δροσίζουν τόσο με το a/c όσο και με την τιμή τους, αφού είναι τα φθηνότερα στην κατηγορία τους ως καινούρια και χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς για την τιμή τους.

Και σκέφτομαι...αυτή η οικονομική κρίση πάει παντού...αλλά και στην Ελβετία;!;!!!
    Extremely cool ντάτσια :

2. The Following 7 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

Alex_ (12-06-14), Bazil Van Sinner (12-06-14), dark knight (12-06-14), gant (12-06-14), isou (12-06-14), katsaraios (12-06-14), Konstantinos E60 (12-06-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κατάλαβα....είχε κανει ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ για να αγοράσει Dacia?!?;;; !!!! Και ακόμα περίμενε;;;!!!!
    Σκέψου όταν επιτέλους ήρθε, να ήταν λάθος το χρώμα

4. The Following 7 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

aggelosmk2 (13-06-14), Bazil Van Sinner (12-06-14), BILL007 (12-06-14), chrisgiapz3 (12-06-14), Ptboul (13-06-14), Samaro (12-06-14), Ε91 (12-06-14)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ένας φίλος μου έχει Renault 12 με ιστορικά. Eπειδή τα ανταλλακτικά renault ήταν ακριβά και δυσεύρετα (μιας και το 12άρι είχε σταματήσει από παραγωγή το '80), είχε επιχειρήσει να βάλει κάποιες φορές ανταλλακτικά Dacia αφού ήταν ουσιαστικά το ίδιο αμάξι και ανταλλακτικά υπήρχαν μιας και το liberta παραγόταν ως το 2006. Οτιδήποτε είχε βάλει λοιπόν από Dacia η φθορά του στο χρόνο ήταν εκθετική και η ποιότητά του καμία επαφή με το αντίστοιχο γαλλικό ανταλλακτικό....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

6. The Following 4 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

BILL007 (12-06-14), doctore (12-06-14), Ptboul (13-06-14), vagmag (12-06-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

αμαξι συμβολο για ενα λαο για πολλα χρονια, εμπαζε παντα χιονια απο ολα τα παραθυρα κ φοβοσουν να αναψεις τσιγαρο γιατι το υγραεριο που ειχαν ολα τα ταξι μυριζε τοσο πολυ που εβγαινες μαστουρωμενος κ παγωμενος μετα απο καθε διαδρομη, επισης ηταν οι πρωτοι που ειχαν ανακαλυψει το start/stop μια που σε καθε φαναρι μολις γινοταν πορτοκαλι εσβηναν την μηχανη κ πηγαιναν ρολαροντας μεχρι να σταματησουν, οταν αναβε πρασινο αναβαν ξανα την μηχανη, μπορει να εχουν αλλαξει τωρα αλλα εμενα η γνωμη μου δεν αλλαζει...ειναι σκυλια-δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλα για τα μπαζα!!

οποτε ενταξει αφου το θελετε παρτε το...ειναι σαν να βλεπω το duster

εγω παντως δεν αντεξα να δω κανενα βιντεο μεχρι το τελος

ps
    6 χρονια φοιτητης τα εφαγα στην μαπα να τα βλεπω κ μερικες φορες σαν μεταφορικο μεσο (ταξι) ευτυχως ειχα την merc 280se για κανενα χρονο κ μετα μια e30 οπου ξεμπουκωνα τις νεανικες μου ανησυχιες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 12-06-14 στις 13:48

8. The Following 4 Users Say Thank You to Alex_ For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (13-06-14), freddys (12-06-14), gant (13-06-14), PANOS-E60 (12-06-14)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Alex_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αμαξι συμβολο για ενα λαο για πολλα χρονια, εμπαζε παντα χιονια απο ολα τα παραθυρα κ φοβοσουν να αναψεις τσιγαρο γιατι το υγραεριο που ειχαν ολα τα ταξι μυριζε τοσο πολυ που εβγαινες μαστουρωμενος κ παγωμενος μετα απο καθε διαδρομη, επισης ηταν οι πρωτοι που ειχαν ανακαλυψει το start/stop μια που σε καθε φαναρι μολις γινοταν πορτοκαλι εσβηναν την μηχανη κ πηγαιναν ρολαροντας μεχρι να σταματησουν, οταν αναβε πρασινο αναβαν ξανα την μηχανη, μπορει να εχουν αλλαξει τωρα αλλα εμενα η γνωμη μου δεν αλλαζει...ειναι σκυλια-δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλα για τα μπαζα!!
    Τι μου θύμησες τώρα.Και λίγα είπες.Καμία έκφραση δεν μπορεί να περιγράψει ακριβώς το τι βίωνες κάθε φορά.Ουκ ολίγες διαδρομές με τα συγκεκριμένα ταξί.Κρατική εταιρεία ταξί, με Dacia μόνο,αλλά αυτά υπήρχαν μέχρι να έρθει η DAEWOO.Ασυντήρητα οχήματα.Δεν δούλευε τίποτα.Πρέπει να βρω φωτογραφίες που έχω από λάστιχα σε αμάξι που κυκλοφορούσε.Το "φαίνονται τα λινά" είναι λίγο.Στα πιο πολλά έτσι ήταν.Βράδυ χωρίς φώτα.(δεν δούλευαν; για λόγους οικονομίαςΜονίμως μεθυσμένοι οι περισσότεροι οδηγοί.Έχει τύχει πάνω σε στροφή να ανοίξει η εξωτερική πόρτα.Απλά πρέπει να σφήνωνε η πόρτα στο πίσω φτερό(κλασσική περίπτωση) δεν δούλευε κάτι στις ασφάλειες του συγκεκριμένου (αν υπήρχαν κιόλας)!.Ευτυχώς που είμασταν 3 και κράταγε ο ένας τον άλλον.Το χειμώνα περισσότερο κρύο ένιωθες μέσα στο ταξί παρά έξω.Και άλλα πολλά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 12-06-14 στις 19:34

10. The Following 9 Users Say Thank You to isou For This Useful Post:

Alex_ (12-06-14), Bazil Van Sinner (13-06-14), chrisgiapz3 (12-06-14), dark knight (12-06-14), doctore (12-06-14), katsaraios (12-06-14), nikos1400 (12-06-14), Nino (12-06-14), PANOS-E60 (12-06-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=isou;490483]
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Alex_ Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι μου θύμησες τώρα.Και λίγα είπες.Καμία έκφραση δεν μπορεί να περιγράψει ακριβώς το τι βίωνες κάθε φορά.Ουκ ολίγες διαδρομές με τα συγκεκριμένα ταξί.Κρατική εταιρεία ταξί, με Dacia μόνο,αλλά αυτά υπήρχαν μέχρι να έρθει η DAEWOO.Ασυντήρητα οχήματα.Δεν δούλευε τίποτα.Πρέπει να βρω φωτογραφίες που έχω από λάστιχα σε αμάξι που κυκλοφορούσε.Το "φαίνονται τα λινά" είναι λίγο.Στα πιο πολλά έτσι ήταν.Βράδυ χωρίς φώτα.(δεν δούλευαν; για λόγους οικονομίαςΜονίμως μεθυσμένοι οι περισσότεροι οδηγοί.Έχει τύχει πάνω σε στροφή να ανοίξει η εξωτερική πόρτα.Απλά πρέπει να σφήνωνε η πόρτα στο πίσω φτερό(κλασσική περίπτωση) δεν δούλευε κάτι στις ασφάλειες του συγκεκριμένου (αν υπήρχαν κιόλας)!.Ευτυχώς που είμασταν 3 και κράταγε ο ένας τον άλλον.Το χειμώνα περισσότερο κρύο ένιωθες μέσα στο ταξί παρά έξω.Και άλλα πολλά.
    Ρε κόψτε το δούλεμα, όποιος δεν έχει μπει σε Dacia 1200 με μπουφάν και σκούφο το χειμώνα να μου τρυπήσει την μύτη. Μην μιλήσω για τούρκικα ταξί που ερχόταν μέσω Βουλγαρίας χωρίς πρόβλημα. Επίσης χιόνι πεζοδρόμιο 4 μέτρα πάγο στο δρόμο και ο ταξιτζής μεθυσμένος να κορνάρει γιατί δεν ξεκινάει ο μπροστινός ενώ έχει κόκκινο φανάρι.. ..

12. The Following 2 Users Say Thank You to freddys For This Useful Post:

Alex_ (12-06-14), chrisgiapz3 (12-06-14)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αναφέρθηκα στα μοντέρνα Dacia. Αν μιλάμε για αυτοκϊνητα του 70 και 80, τότε καλά κρασιά. Όλες οι μάρκες τότε είχαν προβλήματα.
    Χωρίς πλάκα, έχω κάνει test drive τόσο στο Duster όσο και στο Sandero και σχετικά εντυπωσιςστηκα για την τιμή τους. Και για Ελλάδα ούτε που θα φοβομουν να το παρκάρω οπουδήποτε!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

14. The Following 4 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (13-06-14), BILL007 (12-06-14), Ptboul (13-06-14), Samaro (12-06-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκέψου όταν επιτέλους ήρθε, να ήταν λάθος το χρώμα
    Δεν φτάνει που σου ενέκριναν να πάρεις αυτοκίνητο, θέλεις και επιλογή στο χρώμα ;;;

Σοβαρά τώρα !
    Και η Γαλλία άρχισε να γεμίζει απο Dacia . Λογικό είναι να πουλάνε, αφού πρόκειται ουσιαστικά για Ρενώ, με φτηνότερα εργατικά.
    Κάτι παρόμοιο δεν ισχύει και με την Σκόντα ;;;

16. The Following 4 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Alex_ (12-06-14), gant (13-06-14), I_MNL (14-06-14), Ptboul (13-06-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

μετα την απο την alpina κ την jaguar αφου δεν σε επιασε σοκ μεσα στο dacia εισαι super!!!

18. The Following User Says Thank You to Alex_ For This Useful Post:

I_MNL (12-06-14)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φαίνεται βέβαια η ποιότητα των πλαστικών στο εσωτερικό που δεν συγκρίνεται με ακριβότερα αυτοκίνητα, αλλά πάλι...
    £6,800.00 για ένα καινούριο Sandero με υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ραδιο-CD, καπώ που στέκεται από μόνο του ( δεν ξέρω πώς το λένε...είναι με αέριο ή υδραυλικό), αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, 3 χρόνια εγγύηση και γλυκιά φατσούλα...δεν παίζεται
    Το δε πιο φθηνό, που δεν έχει τα ηλεκτρικά καλούδια ούτε ραδιόφωνο, κάνει £5,995.00

Τις προάλλες ήμουν πίσω από ένα στον αυτοκινητόδρομο: μια χαρά πήγαινε με 120χλμ/ώρα. Το παρακολουθούσα, ήμουν και κουρασμένη λιγάκι. Σταθερή κίνηση. Σε μια στιγμή το ατιμούλι κάνει ένα γκαζάκι και νάσου το από δεύτερη λωρίδα, ξεπετάχτηκε στην γρήγορη λωρίδα, ενώ εγώ ξέμεινα με τον Ιαγουάρο πίσω από το mobile object (που το Sandero μόλις προσπέρασε) περιμένοντας καρτερικά την σειρά των αυτοκινήτων της γρήγορης λωρίδας να φύγουν, αφού δεν μπόρεσα να χωθώ ανάμεσα τους... Είπαμε, ήμουν κουρασμένη
    Μωρέ, μπράβο του, λέω... 1200 κυβικά!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP