Eυχαριστώ!
Οπωσδήποτε έχω σκοπό να γυρίσω την Ελλάδα!!!
Πείτε μου πού βρίσκεστε, όσοι μπορούμε να συναντηθούμε, και κανονίζουμε BMW car meetings!!!![]()
Eυχαριστώ!
Οπωσδήποτε έχω σκοπό να γυρίσω την Ελλάδα!!!
Πείτε μου πού βρίσκεστε, όσοι μπορούμε να συναντηθούμε, και κανονίζουμε BMW car meetings!!!![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
aristent (30-06-14), BILL007 (30-06-14), tasos.kamv (30-06-14)
Εχω κανει παλιοτερα το κομματι Lyon-Milan-Ancona και μετα Πατρα-Αθηνα με το 328 Ε36(Με το οποιο βεβαια γυρισα και τη μιση Γαλλια!).Δυστυχως ειχα πεσει σε πολυ κακο καιρο και σε πολλα κομματια στην Ιταλια,ειχε εργα στο δρομο κι ειχα πολλες καθυστερησεις...Αλλα κατα τ'αλλα ειναι ωραια φαση αυτες οι διεθνεις διαδρομες!Περιμενουμε φωτο
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
I_MNL (17-05-14)
Καλό ταξίδι και να περάσεις όμορφα εδώ. Και αν είναι εφικτό να γίνει καμιά συνάντηση να μας πεις για την εμπειρία σου από κοντά...![]()
![]()
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
I_MNL (17-05-14)
Αναγκαστικά...δεν το ήθελα...
Ο ασβός φταίει
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=21872
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Bazil Van Sinner (17-05-14), BILL007 (18-05-14)
εεε, με τετοιες ανακοινωσεις εννοειται θα εχουμε εκτενες φωτορεπορταζ !!
Καλο δρομο !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
I_MNL (21-05-14)
I_MNL (17-05-14)
Πω πω φτιάχτηκα τώρα και εγώ χιλιομετράκιας είμαι! Ωραίο το πλάνο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το πραγματοποιήσειςΤην Θεσσαλονίκη βλέπω σφαίρα την πέρασες!! Κάνε μια στάση αν μπορείς έχουμε και τον ALPINAKIA στην παρέα έχετε πολλά να πείτε!
I_MNL (17-05-14)
Θα φροντίσω να κάνω στάσεις πολλές! Μόλις ξέρω νεότερα, θα σας πω τις ημερομηνίες για να κανονίσουμε συναντήσεις όπως σας βολεύει
Και καθώς πάλι θα χάσω την ετήσια συνάντηση στους Νέους Πόρους, τουλάχιστον θα έρθω αργότερα να μείνω μερικές μέρες για κανά μπανάκι και να ξαπλάρω στην παραλία![]()
scania124 (23-05-14)
Καλό ταξίδι!!!!![]()
I_MNL (21-05-14)