Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Θέμα: Κωδικός βερνικιού

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή εχω χρόνια που τα παράτησα ... μίλησα με το χρωματοπώλη και μου είπε οτι το Βερνίκι ειναι Ενα δεν υπάρχει κωδικός , το μόνο που αλλάζει είναι η ποιότητα με Τοπ το αντιχαρακτικό που στυχίζει απο 3-5 ευρώ το κιλό παραπάνω .
    Ναι αλλά και πάλι πέρα από το αντιχαρακτικό, από εταιρία σε εταιρία δεν υπάρχει κάποια σχετική διαφορά είτε στην ποιότητα είτε και στην τιμή?
    Και εγώ απλά επειδή μιλάμε για ολική βαφή θέτω το ερώτημά μου στο φόρουμ, αν ήταν κάτι τοπικό εννοείτε δε θα ρωτούσα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 08-04-14 στις 17:37

Rides
    1

Προεπιλογή

Θέλεις δηλαδή να μάθεις πια εταιρεία είναι η καλύτερη σωστά;
    Εδω λοιπόν οι απόψεις διίστανται διότι ο κάθε μάστορας αυτό που δουλεύει και τον βγάζει ασπροπρόσωπο αυτό θα σου πει ...
    Τουλάχιστον μην πάρεις Body...ολα τα αλλά είναι αρκετά καλά και σε παραπλήσιες τιμές.
    Ο δικός σου τι περνάει;

3. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

tokiko (08-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλεις δηλαδή να μάθεις πια εταιρεία είναι η καλύτερη σωστά;
    Εδω λοιπόν οι απόψεις διίστανται διότι ο κάθε μάστορας αυτό που δουλεύει και τον βγάζει ασπροπρόσωπο αυτό θα σου πει ...
    Τουλάχιστον μην πάρεις Body...ολα τα αλλά είναι αρκετά καλά και σε παραπλήσιες τιμές.
    Ο δικός σου τι περνάει;
    Ναι αυτό εννοώ με τον κωδικό βερνικιού, αλλά από 'τι βλέπω πρέπει να ψάξω μια καλή εταιρία.
    Με το δικό μου θα μιλήσω όταν θα είμαι έτοιμος αργεί ο καιρός ακόμα αλλά πάντα πριν κάνω τέτοιες κινήσεις το ψάχνω, και έτσι μου αρέσει που ακούω τις απόψεις σας.

5. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

mark e92 (08-04-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Να ξέρεις όμως οτι και οι εταιρείες έχουν την ακριβή και την φτηνή σειρά... όπως επίσης παίζει ρόλο και η εποχή που βάφεις...

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για πείτε το κόλπο με τις υπερυθρες ποιο ειναι γιατι βαφω και εγω ολικο αυτές τις μέρες . Ειναι διαφορετικό απο το φούρνο ? η απλα κάποια έξτρα ματιά που βγάζουν παραπάνω θερμοκρασία στο καπο ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πείτε το κόλπο με τις υπερυθρες ποιο ειναι γιατι βαφω και εγω ολικο αυτές τις μέρες . Ειναι διαφορετικό απο το φούρνο ? η απλα κάποια έξτρα ματιά που βγάζουν παραπάνω θερμοκρασία στο καπο ?
    Η θερμοκρασία πρέπει να είναι στάνταρ η ακτινοβολία αλλάζει αν δεν κάνω λάθος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 08-04-14 στις 22:32

9. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

dionisisM3 (09-04-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μετά που θα βγει από τον φούρνο και το μονταρει ο φαναρας βάζεις το μηχάνημα στο σημείο που θα ψησεις και το ψηνεις
    Υπάρχει χρονοδιακοπτηςφυσικα για να μην τα πάρεις όλα στο χέρι ...
    Είναι σαν την υπέρυθρη θέρμανση περίπου ψήνει από μέσα προς τα έξω.
    Έτσι γίνεται πολύ ανθεκτικό και στα πετραδάκια...

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διονυση αστο στην αποχρωση που ειναι,κανε ειτε τριπλοβερνικωμα με εξτρα κοστος αλλα περισσοτερη γυαλαδα και βαθος στο χρωμα ειτε καντο απλο διπλοβενικωμα αλλα με την φρεσκαδα που εχει το φρεσκοβαμμενο αμαξι θα σου αρεσει ακομα περισσοτερο.Ειναι φοβερο το topaz blau το ειχαμε απο καινουργιο το 2001 σε 320ci και ειναι πολυ ωραιο χρωμα.

Βασικα δεν ξερω γιατι το βαφεις,ειναι παρα πολυ καλο που το εχω δει απο τις φωτο σου.Μαλλον εχεις και εσυ την μεντα να ειναι βιτρινα.....
    insane in the ///Midbrain

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP