Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 12 από 12

Θέμα: Σεισμοί...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμεις την παλευουμε,αυτοι που γραφουν καταστροφολογιες οχι,λεω τι διαβασα και ακουσα καπου,οχι τι πιστευω και ξαναλεω οτι δεν μπορεσα να δω το συγκεκριμενο βιντεο!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν την παλεύουμε ή όχι δεν έχει σημασία. Σημασία πρώτα πρώτα έχει να μην υποτιμάμε και να προσβάλουμε τους άλλους και να τους λέμε βλάκες. Πρώτα έπρεπε να διαβάσεις το άρθρο να δεις και το βίντεο και να πεις την γνώμη σου. Δεν ζήτησα τίποτα άλλο. Ο Νίκος είπε ότι δεν το Διάβασε αλλά κάτι ξέρει από αυτά που είχε ακούσει από αλλού...
    Παρεξηγήσιμος χαρακτηρισμός εκ μέρους μου, ζητώ συγνώμη. Δεν απευθύνονταν προσωπικά (και δεν το λέω για να αποφύγω τρολάρισμα)

Το άρθρο δεν μπορώ να το διαβάσω αλήθεια, δεν είναι στις δυνατότητές μου συγνώμη. Δε μπορώ να διαβάζω ότι ανιστόρητα λέει ο κάθε ένας με στόμφο στο ίντερνετ.

Το είδα το βίντεο και εν ολίγοις ο τύπος αναφέρει αυτά που έγραψα παραπάνω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nick bmwlover (12-02-14), sierra (12-02-14)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=oldcarskickass;470147]Παρεξηγήσιμος χαρακτηρισμός εκ μέρους μου, ζητώ συγνώμη. Δεν απευθύνονταν προσωπικά (και δεν το λέω για να αποφύγω τρολάρισμα)/QUOTE]
    Oλα καλα

Το άρθρο δεν μπορώ να το διαβάσω αλήθεια, δεν είναι στις δυνατότητές μου συγνώμη. Δε μπορώ να διαβάζω ότι ανιστόρητα λέει ο κάθε ένας με στόμφο στο ίντερνετ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το είδα το βίντεο και εν ολίγοις ο τύπος αναφέρει αυτά που έγραψα παραπάνω.
    Εγω δεν μπορεσα να το δω,ειχε κολλησει το laptop τελικα,για ακομη μια φορα,και νομιζα οτι το ειχαν κατεβασει...
    Ι donut understeer...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP