τι να πω φιλε μου δεν ξερω εχει τα παντα εκτος απο αυτο, λες να εμπαινε σε διαδικασια ο ιδικτητης που το ειχε να βαλει μαυρο ουρανο με κολονακια (επενδυση) μπακετ καθισματα δερματινα κλπ και να μην εβαζε αυτα τα αλουμινιο που λεμε? μηπως σε 4πορτο δεν εβαζαν στο στανταρ????????? ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
Εγώ έχω και ενδιαφέρομαι για e90 αλλά και οι κάτοχοι άλλων αυτοκινήτων θέλουν να ενημερωθούν καλό θα ήταν να το κάνουν από εδω για να μην ανοίγουν πολλά threads και στο τέλος χανόμαστε. Ίσως επειδή το ανέβασα στο 'σειρά 3΄θέματα καλό θα ήταν εδώ να αναφερθούμε μόνο για αυτή τη σειρά.
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Για μετατροπή σε Μ αεροδυναμικό πακέτο (εργοστασιακό κιτ) στα Ε60 τουλάχιστον χρειάζεσαι προφυλακτήρες μπρος-πίσω και μαρσπιέ. Προαιρετικά Μ αεροτομή πίσω, Μ καθρέπτες, και Μ ζάντες.
Για Μ σπορ πακέτο χρειάζεσαι τα παραπάνω + Μ αναρτήσεις χαμηλώματος με ελατήρια μπρος-πίσω, Μ Τιμόνι, Μ κατώφλι εισόδου στις πόρτες, Μ λεβιέ ταχυτήτων, Σπορ καθίσματα, Μαύρο διάκοσμο σε ουρανό - κολώνες,
scania124 (15-05-10)
Αυτά που λέει ο Γιάννης αποτελούν όντως το m-pack σε 3άρι από μαμά. Να προσθέσω μόνο ότι εκτός από δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων έχει και δερμάτινο χειρόφρενο (για να τα λέμε όλα). Η τιμή για αγορά μαζί με το αμάξι περίπου 4.500 ευρώ... Καταλαβαίνεις ότι για αγορά μετά θα πρέπει να ανέβεις... αν τα θες όλα βέβαια!
Έχεις λειτουργία auto-fold??
Αν είναι καλή τιμή 1170 μεταχειρισμένοι (από 1800+ καινούριοι στην Ελλάδα)
έχει ένα ζευγάρι εδώ μαζί με το διακόπτη της πόρτας.... https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E60-E61-M...#ht_936wt_1165
κι εδώ καινούριοι.... 1170 με τα μεταφορικά από Αμερική + δασμοί? https://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-...ht_1187wt_1165
οπουδήποτε τους βρεις μέχρι 1000 (χωρίς διακόπτη) είναι ευκαιρία, δαγκωσέ τους...
αν τους ψάξεις μεμονωμένα σε μεταχειρισμένους θα σου βγουν πολύ πιο φθηνά, αλλά θέλει πολύ και επίμονο ψάξιμο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 17-05-10 στις 09:26
Είναι διαφορετικός ο διακόπτης αλλά και η καλωδίωση του καθρέπτη στα F/L και ναι, θέλει ειδική κωδικοποίηση (προσθήκη κωδικού SA - δεν την κάνουν τα εξουσιοδοτημένα γιατί το power-autofold δίνεται σαν option μόνο από το εργοστάσιο και όχι σαν "retrofit" πακέτο)