να το χαρεις το εργαλειο οσο μπορεις και οτι βοηθεια θες ρωτας εδω θα μαθεις πολλα...!!!!!!!
να το χαρεις το εργαλειο οσο μπορεις και οτι βοηθεια θες ρωτας εδω θα μαθεις πολλα...!!!!!!!
Απροβλημάτιστο ή τουλάχιστον να μην σου παρουσιάζει σοβαρές βλάβες σου εύχομαι, ώστε να σε εξυπηρετεί και παράλληλα να το χαρείς κιόλας.
Από τώρα παρακολουθώ και εγώ πιο εντατικά τα θέματα με πρωταγωνιστή το e36 318is μια που πρόσφατα ήρθε στην κατοχή μου ένα πρασινάκι τετράπορτο με 150.0000 πραγματικά χιλιόμετρα!
227 kofti pemptis gianni , kai kalososorises
live free and drive hard
Αν φοραει το μοτερ με τον πλαστικο θερμοστατη, δηλαδη το Μ44, τοτε αλλαζει το διακλαδωτηρακι εξωτερικα και ειναι και φτηνο.
Αν φοραει το προηγουμενο (Μ42) με τον μεταλικο θερμοστατη (εξωτερικα εμπρος στον καθρεφτη της μηχανης θα το αναγνωρισεις) τοτε ο διακλαδωτηρας δεν ειναι η μονη σου ζημια και μαλλον εχεις προβλημα με την εισοδο νερου για τα καλοριφερ απο την κυλινδροκεφαλη και εχει ''σαπισει-οξειδωθει'' και πας για ψιλολυσιματα που αν τα κανει γνωστης τεχνικος τοτε θα περασει μια μπρουτζινη μουφα ''τορνου'' και τοτε θα εισαι οκ.
το εχω στη πιεση γι αυτο δε μπορει να μπει
ααχχχαχαχαχαχχ
giannhs (23-11-13)
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα.Σήμερα πήγα σε ένα συνεργείο είχε το ανταλλακτικό αυτό ετοιμοπαράδοτο το βάλαμε με την σωστή διαδικασία και πάλι το αμάξι έχανε νερά μάλλον κάτι άλλο παίζεται τώρα περιμένω νέα από το συνεργείο![]()
Καλώς ηρθες !!!
καλά ποσταρίσματα και καλορίζικο το εργαλείο!
![]()
micz (23-11-13)
Τελικά παιδιά εκτος από το διακλαδοτι νερού που μπαίνει ο θερμοστάτης που ήταν η αρχική εκτίμηση του ποβλιματος τώρα στο φως ήρθε και η αντλία νερού όπου στάζει και από εκεί.Έχω βρει τον μπελά μου τώρα χάθηκε να ήταν αερόψυκτο![]()
Tsik.D. (24-11-13)