Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Θέμα: Ξεχασμένα όνειρα.Και ο θρίαμβος της αγάπης!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω εχω μπανισει εδω και 2 χρονια ενα μινι κουπερ παρατημενο,πολυ ομορφο εξωτερικα(παλιοτερη ανακατασκευη),ζητησα απο τον ιδιοκτητη να μου πει μια τιμη και δεν ενδιαφεροταν.....Του κολλαει συνεχεια χαρτι ο Δημος αλλα αυτος το βγαζει και τελικα τιποτα δεν γινεται....Τελευταια φορα του'πα:''Να σου δωσω τωρα ενα 500αρικο να το παρω οπως ειναι?''...Εδειξε σκεπτικος....Οψομεν...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασε Μιχάλη τα mini γιατί οσο τη θυμάμαι σαν μάρκα φουντώνω... όχι ένα, αλλά δυο Mini moke

είχα βάλει στο μάτι πριν χρόνια, αλλά τελικά και τα δυο πήγαν για παλιοσίδερα

Ο πρώτος ήθελε να το πάρει ο δήμος (έτσι και έγινε, το είδε φίλος μου όταν το φόρτωναν) και ο δεύτερος (που πάλι το πήρε ο δήμος και μάλιστα ήμουν μπροστά κιόλας) ζήταγε 5.000, τόσα του έλειπαν, για ένα αρκετά σάπιο γδυμένο σασί που πάνω απο 500 ευρώ δεν άξιζε όπως είχε καταντήσει... X2

Τι να πει κανείς...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

3. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Stunt Mike (22-11-13)

Περιοχή
    Παναγίτσα Έδεσσας
    Rides
    0

Προεπιλογή BMW E30

Ας πω και εγώ τη δική μου πονεμένη ιστορία : πριν 1,5 χρόνο βρίσκομαι όλως τυχαία μπροστά σένα δίπορτο ε30 318 Μ40 χωρίς πινακίδες και με ένα πωλητήριο ξεθωριασμένο από την πολυκαιρία , στη Φλώρινα. Το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη ίσα ίσα που το διάβαζες. Λάστιχα χειμερινά ξεφούσκωτα , σαπίλες γύρω γύρω στους μασπιέδες , το χρώμα ασαφές λόγω της σκόνης , οι ταπετσαρίες ξεθωριασμένες από τον ήλιο. Ο δρόμος που ήταν παρκαρισμένο , απόμερος.Μου έκανε κλικ βρε αδερφέ και είπα να τηλεφωνήσω. Ήρθε ένας τύπος μεσήλικας , πρόωρος συνταξιούχος του δημοσίου όπως μου είπε. Η τιμή που έγραφε το πωλητήριο 2500¤.Θεό τον έκανα ,το κατέβαζε 2200¤.Μου έλεγε ότι πριν από 2 χρόνια του δώσανε 3000¤ και δεν το έδωσε!!Τελικά , αφού τηλεφωνηθήκαμε 2-3 φορές δεν κατέβαζε την τιμή . Του έδινα 2000¤. τελικά το αυτοκινητο πήγε για απόσυρση . τι κουβαλάνε στο μυαλό τους και δεν το καταλαβαίνω;

5. The Following User Says Thank You to ΠΟΝΤΙΟΣ For This Useful Post:

BILL007 (20-11-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σκ@τ@ μήπως;;;
    insane in the ///Midbrain

7. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Vasilis M3 (20-11-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΠΟΝΤΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας πω και εγώ τη δική μου πονεμένη ιστορία : πριν 1,5 χρόνο βρίσκομαι όλως τυχαία μπροστά σένα δίπορτο ε30 318 Μ40 χωρίς πινακίδες και με ένα πωλητήριο ξεθωριασμένο από την πολυκαιρία , στη Φλώρινα. Το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη ίσα ίσα που το διάβαζες. Λάστιχα χειμερινά ξεφούσκωτα , σαπίλες γύρω γύρω στους μασπιέδες , το χρώμα ασαφές λόγω της σκόνης , οι ταπετσαρίες ξεθωριασμένες από τον ήλιο. Ο δρόμος που ήταν παρκαρισμένο , απόμερος.Μου έκανε κλικ βρε αδερφέ και είπα να τηλεφωνήσω. Ήρθε ένας τύπος μεσήλικας , πρόωρος συνταξιούχος του δημοσίου όπως μου είπε. Η τιμή που έγραφε το πωλητήριο 2500¤.Θεό τον έκανα ,το κατέβαζε 2200¤.Μου έλεγε ότι πριν από 2 χρόνια του δώσανε 3000¤ και δεν το έδωσε!!Τελικά , αφού τηλεφωνηθήκαμε 2-3 φορές δεν κατέβαζε την τιμή . Του έδινα 2000¤. τελικά το αυτοκινητο πήγε για απόσυρση . τι κουβαλάνε στο μυαλό τους και δεν το καταλαβαίνω;
    Δηλαδη αμα σου ελεγε ναι,εσυ θα εδινες 2.000 για αυτο το αυτοκινητο;;;;;Ουτε εχει καποια συλλεκτικη αξια, ουτε ειναι σε καλη κατασταση.Με 2 χιλιαρικα παιρνεις πολυ καλυτερη Ε30 απο αυτη που περιγραφεις παντως.Και οχι μονο τωρα.Αλλα πριν και απο 1,5 χρονο που αναφερεις.

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μάλλον είναι αυτό το "κλικ" που λένε...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP