ρε παιδια δεν φερνει αερα στο μπαμπριζ σας λεει ο spyridon ,τι δεν καταλαβενετε? Φιλε μου το πιο πιθανο ειναι να εχεις προβλημα με τα κλαπετα (κλαπετα ειναι ,φαντασου ,κατι πορτες που γυρισουν αναλογος που θες να παει ο αερας (πανω,κατω,μπροστα,)το δικο σου μαλλον εχει κολλησει στο κλειστο κ γιαυτο δεν φερνει αερα.Υπαρχει ενας μηχανισμος που γυριζει αυτα τα κλαπετα κ λογικα η εχει χαλασει (το πιθανοτερο ) η απο'τι μου ειπε ενας μηχανικος,(το οποιο δεν το πιστευω)να στρωσει με ενα περασμα απο τον εγκεφαλο!!! Αν ειναι απο αυτο μην ανχωνεσαι δεν πρεπει να κοστιζει ακριβα.Εχω κ εγω ενα παραμιο θεμα απλα σε εμενα ολοι οι αεραγωγοι απο δεξια οταν βαζω a/c δεν μου βγαζουν κρυο σε ολους τους αριστερους ολα οκ .Μου ειπαν οτι ειναι απο τα κλαπετα .Τελος το 1995 ειχα ενα opel ascona το οποιο ο αεραγωγος απο δεξια σταματησε να βγαζει αερα ,ανοιξα το ταμπλο κ εβαλα το κλαπετο στη θεση του .Η μονοι διαφορα με το bmw ειναι οτι γυρισουν αυτοματα κ οχι χειροκινητα.Επησης επηδει η απαντηση ειναι καπως καθηστερημενη το προβλημα σου ισως κ να εχει λυθει,αν ναι ενημερωσε μας να ξερουμε τι μας γινεται γιατι εγω δεν το εχω κανει μιας κ ειμαι απο βορεια κ δεν χρησημοποιω πολλη το a/c