Μπαινει και το εχω δει σε ε36 στο συνεργειοπου παω το δικο μου.
Μπαινει και το εχω δει σε ε36 στο συνεργειοπου παω το δικο μου.
μπαινει αλλά μάλλον πιο πολύ θα σου στοιχίσει η μετατροπή παρα να αγορασεις ενα 46αρι 330 οριτζιναλ
Δε συμφωνω τοσο και αυτο γιατι το 36ρι ειναι ηδη ενα μοντελο πατημενης 15ετοιας-20ετοιας.
Οι συζητησεις που καναμε παλια για 7 και 10k για μια μετατροπη σε 28ρι ειναι πλεον μακρινο παρελθον.
Το 3λιτρο και ειδικα το M54B30 που συζηταμε, ειναι ενα bulletproof και πολυφορεμενο μοτερ που πολλοι ξερουμε και εχει αψογες εφαρμογες απο Ε30, Ζ3, Ε36, Ε34, Ε39, Ε46.
Αυτο για μενα λεει οτι αν η δουλεια ανατεθει σε σωστο μηχανικο θα εχει αρκετες μεταμοσχευσεις του μοτερ στο ενεργητικο του και θα γνωριζει οτι τυχον μπορει να προκειψει.
Και εδω που τα λεμε το μονο που θα χρειαστει ειναι ενα δεσιμο του μοτερ αφου πατεντες χρειαζονται ελαχιστες και το μονο που ξερω οτι θελει προσοχη ειναι ενας καλος ηλεκτρολογος γιατι εκει θα χρειαστουν πατεντες (βλ. καντραν).
Προσφατα ειδα και καμπριο 36 μαυρο με Μ54 και smg1 απο ε46 μαλλον.
BILL007 (28-09-13)
Υπάρχει και μέλος μας που εχει κανει αυτη τη μετατροπη .
Όσο για Ηλεκτρολογο υπαρχει καποιος που αναλαμβάνει τέτοιου είδους καταστάσεις στα νότια προάστια .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
A8hnaios (28-09-13), BILL007 (28-09-13), Panos 316T (28-09-13)
Και βεβαια γινετε η μετατροπη αυτη.......παραδειγμα στο δικο μου εδω και 6 χρονια δουλευει αψογα........ο ηλεκτρολογος πρεπει να ξερει καλα την δουλεια του. Οσο αφορα τον κινητηρα εγω τον δηλωσα κανονικα για να μην εχω τρεχαματα!
BILL007 (28-09-13)
τον δήλωσες κανονικά πριν 6 χρόνια.
στην περίοδο που διανύουμε επειδή έγινε κακός χαμός με τις αλλαγές κινητήρων στο υπουργείο (υπάλληλοι εναντίον υπαλλήλων), δε δηλώνεται κανένας κινητήρας με απόκλιση >25% κυβισμό από τον εργοστασιακό χωρίς την έγγραφη βεβαίωση της bmw hellas. Η bmw hellas δε δίνει βεβαίωση ούτε για εργοστασιακές εφαρμογές πλέον, πόσο μάλλον για Μ54 σε Ε36. Επίσης έχει ειδοποιηθεί και η bmw γερμανίας ώστε να μη χορηγεί βεβαίωση για την ελλάδα.
όλα αυτά δεν είναι αστικός μύθος, τα έζησα στο πετσί μου, τσακώθηκα έβρισα αμέτρητες φορές και κατέληξα με ανάκληση αδείας παρακαλώ για περίπου 7 μήνες.
330Ci STEPTRONIC (28-09-13), aristent (28-09-13), PANOS-E60 (28-09-13)
Αν το 36αρι ειναι δυομισαρι μπορει να τη δηλωσει τη μηχανη με το 25%.
Ειναι μοτερ bmw, εχει το ιδιο καυσιμο και ειναι πιο συγχρονο με λιγοτερους ρυπους.
Στην περιπτωση αυτη δε χρειαζεται βεβαιωση απο καμια αντιπροσωπεια.
Αν το 36αρι ειναι μικροτερο(το 2λιτρο πχ μεχρι 2,5 μπορει να παει. Δεν δηλωνεται 3λιτρο Μ54) και δεν το πιανει το 25% η μηχανη δε δηλωνεται.
Βεβαιωση δεν μπορει να παρει ετσι κ αλλιως γιατι ο Μ54 δεν φορεθηκε στα Ε36.
Σε αυτη την περιπτωση κοιτας για τον 28αρι Μ52, να κανεις και το κεφι σου και να εισαι και νομιμος.
Δεν ξερω τι γινεται αληθεια αν αλλαξεις μια φορα μοτερ(το πας απο 1,6 σε 2,5 Μ52 με βεβαιωση) και μετα απο λιγο καιρο πας ξανα για αλλαγη(απο 2,5 σε 3λιτρο Μ54 με το 25% πλεον).
Βλεπουν τι φορουσε αρχικα το αυτοκινητο?
Ισως ετσι να εχουν συμβει πολλα απο τα περιεργα που βλεπουμε.
Λεω, δεν ξερω..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 28-09-13 στις 09:20
ναι είπα για το όριο του 25%
επίσης βεβαίωση δεν παίζει σε καμία περίπτωση για κανένα κινητήρα εκτός αν κάνει τη μετατροπή η ίδια η bmw
το τελευταίο που είπες, για διαδοχικές δηλώσεις, γίνεται. μου το πρότειναν αλλά αποφάσισα να μην έχω καμία άλλη τριβή με τους αχρείους. αλλά μόνο στα πλαίσια του 25% κάθε φορά.
ghost-rider (28-09-13)
πχ.εγω για να το δηλωσω //Μ5 5,000cc(με το +25% καθε φορα) θα πρεπει να αλλαξω 4 μοτερ!!!
1.995cc...>2.493cc...>3.117cc...>3.896cc...>4.870c c....και παλι δεν φτανει τα 4.999cc.του Μ5....εκτος εαν βαρεθουν να με βλεπουν να "αλλαζω" μοτερ και πουν, παει στα διαλα, γραφτο εκει να τελειωνουμε!!!![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 28-09-13 στις 09:45
stefm5 (28-09-13)