Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: WIND VDSL

Περιοχή
    Ηλιουπολη
    Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kapamaru1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, αυτό ακριβός θέλω να πω... ΟΛΑ αυτά τα προβλήματα δεν εξαλείφονται με το VDSL?
    Απόσταση, noise κλπ κλπ?
    Οχι ακριβως φιλε μου.Τα περιοριζει αρκετα, αλλα μεχρι εκει.
    Απλος ειναι διαφορετικο πρωτοκολο απο το ADSL.Ικανο για μεγαλυτερες ταχυτητες.
    Αλλα οσο βασιζομαστε σε καλωδια, και δη περασμενα το '70-'80 κτλ μην περιμενετε και πολλα πραγματα.
    Μονο οταν δεησουν και περασουμε,εστω ομοαξωνικα, θα δουμε πραγματικα γρηγορο ιντερνετ.
    A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Panmilios For This Useful Post:

freddys (24-09-13), kapamaru1 (23-09-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά,
    Χοντρικά ομως η οικιακή γραμμή ξεκινάει από την ρεκλετα του σπιτιού μας, πάει καφαο και από εκεί καταλήγει στη κάρτα του παροχου μας στο dslam.

Συνεπώς όλη αυτή η απόσταση χαλκού επηρεάζει τον θόρυβο και κατ επέκταση την ταχύτητα.

Sent from my M9 pro using Tapatalk 4
    Χα, χα, σε εμένα το λές Ηλία? (αυτή ήταν και η δουλειά μου, ψηφιακά αστ. κέντρα),
    3 χλμ είμαι απ το κέντρο του οτε και όσα ζευγάρια κι αν έψαξαν οι πρώην συνάδελφοι του δικτύου, ένα καθαρό δεν μπόρεσαν να βρουν.
    Η λύση ήταν να με βάλουν dslam των 8mb, για να μη μπλοκάρει απ λάθη το 24αρι και θέλει συνεχώς reset.
    Τουλάχιστον άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει οπτική ίνα μέχρι τα καφαου, αλλά αν δεν φτάσει μέχρι τον συνδρομητή, σωστό vdsl, δεν βλέπουμε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following 7 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

A8hnaios (11-01-15), doctore (23-09-13), kapamaru1 (23-09-13), Nino (23-09-13), ntinos (23-09-13), Ptboul (23-09-13), wheelman (23-09-13)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χα, χα, σε εμένα το λές Ηλία? (αυτή ήταν και η δουλειά μου, ψηφιακά αστ. κέντρα),
    3 χλμ είμαι απ το κέντρο του οτε και όσα ζευγάρια κι αν έψαξαν οι πρώην συνάδελφοι του δικτύου, ένα καθαρό δεν μπόρεσαν να βρουν.
    Η λύση ήταν να με βάλουν dslam των 8mb, για να μη μπλοκάρει απ λάθη το 24αρι και θέλει συνεχώς reset.
    Τουλάχιστον άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει οπτική ίνα μέχρι τα καφαου, αλλά αν δεν φτάσει μέχρι τον συνδρομητή, σωστό vdsl, δεν βλέπουμε.
    Αυτό ειναι το πρόβλημα μας κε Γιώργο,
    αυτο που προσφέρεται τωρα απο τις εταιρείες είναι vdsl2 που βασίζεται στο FTTN
    και προφανώς είναι η μεταβατική περίοδος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του FTTH.

Μπορεί να έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση των υποδομών απο τον ΠΟΤΕ με αλλαγή των καλωδιώσεων ως τα καφάο,
    αλλα δέν είναι μόνο αυτό, πρέπει να αναβαθμιστούν και τα καφάο και οι γραμμές απο αυτά ως τον καταναλωτή,
    κάτι που δεν νομίζω ότι έχει γίνει.

Βεβαια εδώ παεί αλλου η κουβέντα μιας και η αδικιά που έχει υποστεί είναι κατάφορη.
    Κακα τα ψεματα ολές οι υποδομές κατασκευάζονται και συντηρούνται
    απο αυτον, αλλα τις χρησιμοποιουν και οι υπολοιποι πάροχοι
    με αποτέλεσμα να προσφέρουν φτηνότερες υπηρεσίες.

Περιοχή
    Athens - Alimos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν, επειδή άνοιξα το θέμα, θέλω να σας ενημερώσω με τα αποτελέσματα, αφού ευχαριστήσω όσους ασχολήθηκαν κ μου απάντησαν

Έβαλα τελικά wind VDSL. Για τους γνώστες κ αυτούς που ενδιαφέρονται να βάλουν στη περιοχή μου (Αγ. Δημήτριος) δείτε stats:

Rate (Up/Down) 4997/49998 kbps
    Noise Margin (Up/Down) 28.5/11.2 dB
    Line Attenuation (Up/Down) 8.3/13.4 dB
    Output Power (Up/Down) 8/14.4 dBm
    Max Rate(Up/Down) 31058/66328 kbps

Βάζω μια φώτο από speedtest. Εντάξει, άκουγα πολλούς που λένε πως θα έχω τουλάχιστον 45mbps αλλά κ τα 30 δε με χαλάνε. Καλύτερα απ'τα 4 που έπιανα πριν. Έχω δει σε utorrent ακόμα κ 3.5 Μbps download

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP