Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 27

Θέμα: Χειροφρενο

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα σου πω και κατι πρακτικο αν σου ειναι ευκολο να σηκωσεις το αυτ. η αν εχεις καπιον γνωστο φιλο με συν/ειο βενζιναδικο, το ανεβαζεις και αφου ξεσφιξης το ρεγουλατορο απο κατω, (το χερ/νο κατεβασμενο φυσικα) δες τις επαφες που κανη η ντιζα ολες απο το χερουλι π.χ. εως την διακλαδωση και ως που φτανη στις 2 σιαγωνες γρασαρετες, δες αν εχει διαφορα γιατι απο υγρασια απο διαφορα δεν φτανη η σωστη συσφιξη πισω ανεξαρτητα με το αποτελεσμα (Βελτειωθηκε η οχι) φερε παλι το παξιμαδι του ρεγουλατορου του χειροφρενου στη θεση που ηταν η δλδ. κατεβασμενο οι τρχοι να γυριζουν αερατα με το χερι χωρις τα ταμπουρακια των σιαγωνων να εφαπτουν

2. The Following User Says Thank You to 850CSI For This Useful Post:

ghost-rider (13-09-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπουρδες, βρες καποιον να ασχοληθει πιο σοβαρα. Δειτε και τις σιαγονες.

Συμφωνω με τον Φανη ,ενας σωστος επαγγελματιας θα εβγαζε τους δισκους

για να δει τι εχεις,αφου δεν εσφιξε με τους ρεγουλατορους.Το χειροφρενο αν

ειναι ιδιο με τα 46αρια,ειναι ενα ταμπουρο στο κενο που δημιουργει ο δισκος

απο την πισω πλευρα του.Οταν αλλαξα τα δικα μου απο την μια μερια δεν

"επιανε" καθολου και απο την αλλη ηταν σπασμενο το ενα "τακακι".Δεν ειναι

κατι το ιδιαιτερο ,ομως θελει ραμπα και εργαλεια.

ps.μην ξαναπερασεις ουτε απ'εξω απ'αυτους τους δυο που στο "ελεγξαν" !

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

4. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

nikos valvetronic (12-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω ρε παιδια θα το ψαξω αυριο κιολας και θα κοψω μερικους κ....ς μου φαινεται!!χαχαχα!!!

6. The Following User Says Thank You to GiorgosN For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-09-13)

Περιοχή
    πετρουπολη
    Rides
    0

Προεπιλογή

το ιδιο ακριβως παιδια κ γω με το χειροφρενο..σε Ε46 2003 facelift 318!σε πολυ μικρι κατηφοριτσα τσουλαγε ελαφρως κ ας ηταν τερμα τραβηγμενο!30ευρω σε μαστορα εξουσιοδοτημενο BMW οχι σε φρενα!!!σιαγονες καινουργιες κ εργασια!

8. The Following User Says Thank You to nasos For This Useful Post:

BILL007 (13-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε όλα τα αυτοκίνητα με δισκοτάμπουρο πίσω δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Η αιτία είναι ότι το ταμπούρο που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ το χειρόφρενο δεν τρίβεται ποτέ και πιάνουν σκουριά και τα θερμουιτ και η επιφάνεια τριβής τους.Αυτό που σου έσφιγκαν μέσα από την τρύπα του μπουλονιού είναι η μια άκρη της δαγκάνας,η άλλη άκρη σφίγγει μέσα από το αυτοκίνητο κάτω από την φούσκα του χειρόφρενου.Πρέπει να βγουν τα μουαγιέ και να σου τρίψουν από μέσα την επιφάνεια τριβής και τα θερμουιτ(ιδανικά άλλαξέ τα).Όταν αποκατασταθεί η λειτουργία κάνε συνήθεια κάτι απλό.Λίγο πριν σταματήσεις το αυτοκίνητο δένε το χειρόφρενο.Σε καθημερινή βάση αυτή η έστω και λίγη τριβή δεν θα επιτρέψει την σκουριά να ξαναεμφανιστεί.Εγώ φοράω πίσω 245 και τα κοκκαλώνει παντού.

10. The Following 13 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

A8hnaios (13-09-13), Bazil Van Sinner (12-09-13), BILL007 (13-09-13), Dimimav (12-09-13), ghost-rider (13-09-13), GiorgosN (12-09-13), grigoris_vari (17-09-13), individual (25-09-13), Konstantinos E60 (25-09-13), Panos 316T (25-09-13), PANOS-E60 (12-09-13), Ptboul (13-09-13), Vassilis ///M (12-09-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eπισης κατι που σημειωσα οταν αλλαξα τα δικα μου ηταν μια σκουρια "στασιμου νερου"
    που τσεκαρα μεσα στο "ταμπουρο" και νομιζω οτι ξερω
    πως προκληθηκε.

Επειδη το αμαξι το χω σε γκαραζ και τυχαινει πολλες καθημερινες να καθεται "μεσα" οπως επισης εχει τυχει να το βγαζω εξω απ το γκαραζ στην αυλη να το καθαριζω και με μια οπισθεν να ξαναμπαινει μεσα και να καθεται ,
    ψυλιαζομαι οτι κρατουσε νερο στην εσωτερικη κοιλοτητα με ολα τα
    επακολουθα .

Απο την αλλαγη και μετα,μετα απο καθε πλυσιμο σπιτικο απαραιτητα μια μικρη βολτα και παρκαρισμα indoor χωρις χειροφρενο γιατι κολλουσε παντα.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

12. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Samaro (13-09-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον δν ξερετε ποσο με βοηθατε!κ θα με βοηθησετε ακομη περισσοτερο αν μου πειτε κ ενα ενταξει μαστορα που να ασχολειται με αυτα να παω!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiorgosN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον δν ξερετε ποσο με βοηθατε!κ θα με βοηθησετε ακομη περισσοτερο αν μου πειτε κ ενα ενταξει μαστορα που να ασχολειται με αυτα να παω!
    Φλασκης, QSDS, Μητσης, Σπανος, κ.α.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    .Λίγο πριν σταματήσεις το αυτοκίνητο δένε το χειρόφρενο.Σε καθημερινή βάση αυτή η έστω και λίγη τριβή δεν θα επιτρέψει την σκουριά να ξαναεμφανιστεί
    Αυτό είναι το μυστικό για να μην την πάθεις κατ'αυτό τον τρόπο στο χειρόφρενο! Το γράφει μέχρι και το manual του αυτοκινήτου! Κατα κάποια χρονικά διαστήματα με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα πριν σταματήσει το όχημα τραβάμε χειρόφρενο και όλα κομπλέ

16. The Following 4 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (13-09-13), nikos valvetronic (14-09-13), Panos 316T (25-09-13), Samaro (13-09-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

στο 36αρι μου εβαλα περσι ημιτασιον σιαγωνες καινουργιους και ενα χρονο τωρα δεν ειχα σχεδον ποτε χειροφρενο.σε μεγαλες κλισεις με ταχυτητα μεσα κιολας για πιο πολυ "κοντρα" το αμαξι τσουλαγε παρολο το ρεγουλαρισμα που εγινε μετα απο 5 χιλ. Χλμ απο την τοποθετηση...
    Υστερα απο συζητηση με τον μηχανικο μου μου ειπε και με αλλα μοντελα του εχει τυχει και τις περισσοτερες φορες μολις εβαλε γνησιους σιαγωνες επιανε το χειροφρενο κανονικα.
    Η τιμη τους βεβαια στο 36αρι σε σχεση με τους ημιτασιον ειναι η διπλη περιπου.κανα 80αρι οι γνησιοι ενω του εμποριου απο 25 μεχρι 45 το πολυ.
    Λεω δεν μαμιεται αμα ειναι να δουλεψει χαλαλι γιατι με ειχε κουρασει αυτο το θεμα.
    Μπορω να πω πλεον οτι παρκαρω οπου θελω χωρις να φοβαμαι.εχω πλεον κανονικο χειροφρενο!
    Υ.γ. Τα σιαγωνακια της bmw γραφαν πανω jurid απο οτι ειδα οταν τα φερε.
    Του λεω αφου ειναι της jurid γιατι δεν παιρναμε ενα τετοιο σετ απο το εμποριο για ποιο οικονομικα?
    Μου λεει το χω δοκιμασει και γω στο 330 ε46 που εχω.τα γνησια μου λεει εχουν πιο μαλακη-καλυτερα επιφανεια τριβης απο του εμποριου.μπορει να ειναι της jurid αλλα εχουν προδιαγραφες bmw.ειδικα μου λεει στους σιαγωνες ειναι καλυτεροι οι μαμα.σε αλλα οπως φιλτρα,μπουζι κ.λ.π. Δεν εχουν διαφορα..
    Ταφε εφη μηχανικος εξειδικεμενου συνεργειου bmw εδω και μια 20ετια..
    Οποτε αν ειναι να αλλαξεις σιαγωνες βαλε μαμα απο την αρχη να ηρεμησεις..
    Μερικες φορες παμε να γλιτωσουμε 30-40ε και στο τελος τα σκαμε διπλα οπως εγω...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

18. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

Panos 316T (25-09-13)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP