Δεν διαβάζω dragster αλλά κάποιος έβαλε ένα link σε άσχετο θέμα και διάβασα γι αυτό το csl και μου έκανε εντύπωση.
Τώρα που το λες νομίζω είδα και το δικό σου avatar με το όνομα chief, μάλλον εσύ ήσουν ε;
μαλλον.......
Εχθες ηταν να κανονιστει το πατημα αλλα ακομα περιμενω τηλ...
Ισως ομως (κ για αυτο ακομα περιμενωμια εξηγηση ) υπηρχε σοβαρος λογος οποτε κ δεν μπορω να πω τιποτα......
Εαν παντως ενα csl ακουμπησει 380-390 ατμοσφαιρικα πιστευω πως σε συνδιασμο με το βαρος θα ειναι πολυ πριονι....
Nai κ εγω συμφωνω...απλα ειναι σε θεωρητικο επιπεδο αυτο που λεω...οτι ΑΝ μπορεσει κ τα παρει θα ειναι πολυ δυνατο....
Παντως επηδει λιγο πολυ ολοι ξερουμε πως παει ενα csl θεωρω δυσκολο ,ακομα κ τερμα ατμοσφαιρικο να κατσει διπλα σε Ε92....
Εκτος αν ειναι ''ψεκαστηρι''....χαχαχαχαχα
οτι ατμοσφαιρικη βελτιωση και να εχει το csl δεν μπορει να ριχνει 6 κολωνες στο m3 τoυ mr-t. opote κατι αλλο παιζει!!!!!
Γιατι οταν αναφερομαστε σε βελτιωσεις το μυαλο μας παει απευθειας στο μοτερ?
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ. Υπαρχουν ανθρωποι εδω που μπορουν να το βεβαιωσουν.
Αυτα που λειπουν ειναι
Διαφορικο 3.91
Φρενα τουλαχιστον 4πιστονα εμπρος για διαρκεια ,οχι για καλυτερη αποδοση.
Αναρτηση για πιο εξειδικευμενες καταστασεις.
380+++ άλογα atm γίνεται να παει ο S54 ... έχει υπάρξει στο παρελθόν και πάλι κυκλοφορεί ένα τέτοιο μοτέρ !!! ... απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ εκτός από το μπλοκ !!!
εξάλλου ο P54 που φοράει το Z4 VLN/BELCAR ΤΟ ΠΑΛΙΟ είναι ουσιαστικά βελτιωμένος S54 με ΙΔΙΟ ΚΥΒΙΣΜΟ
Το θέμα είναι ... ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ (Ο P54 στο σχετικό module αναφέρει πολύ συχνά rebuilt) ... εγώ έχοντας "ζήσει" από κοντά το όλο πρότζεκτ και τις 2 φορές καθώς ο κάτοχος του εν λόγω ατμ Μ3 Ε46 είναι πολύ φίλος μου , ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟ - ΒΟΡΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ !!!