Αν μπορεις πες μας εντυπωσεις απο ποιοτητα κυλισης και απο θορυβο πως πανε?
Αν μπορεις πες μας εντυπωσεις απο ποιοτητα κυλισης και απο θορυβο πως πανε?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Πηγα στην Ξανθη απο το χωριο και πισω, γυρω στα 60 χιλιομετρα στο συνολο και δεν εχουν καμια σχεση με τα Michelin Primacy hp που ειχε πριν, πολυ καλυτερη ποιοτητα κυλισης και πιο αθορυβα. Ακομα ειναι καινουρια, ομως, οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ θετικες.
Και εγω σε αυτα κλινω ..... ή στα conti sport 2
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Continental Conti Premium Contact 5 έβαλα και απο μια μικρη βόλτα που το έκανα έμεινα άφωνος λες και αλλαξα αυτοκίνητο, δεν ακούω τίποτα. Βέβαια ειμουνα αναμεσα σε αυτα και στα Yokohama τώρα αν επραξα καλα που έβαλα conti δεν ξέρω με φοβίζει το πολυ μαλακό προφίλ, επειδη το οδηγεί και η γυναίκα μου, και στην Γερμανία καβαλαμε συνέχεια πεζοδρόμια βέβαια δεν είναι ψηλά αλλα τη φοβάμαι λίγο.
Πάντως στην Γερμανία έχουν λιγότερο αλλα δεν με έπαιρνε να ταξιδεψω με αυτα που είχα γιατι όταν ερχομουν Ελβετία πέτυχα βροχή και λόγο του ότι ήμουν φορτωμένος το αμάξι δεν το ελενχα, και γιαυτο τα αλλαξα εδω.
Ποσταρω εδω για να μην ανοιγω εξτρα θεμα !
Στο χωριο εχουμε αναλαβει παρεα να ζωντανεψουμε ενα SWIFT GT πρεπει να το εχω ξανα αναφερει καπου !
Το προηγουμενο σ/κ ειμουν εκει λογω δουλειας με κατι λαστιχα απο τις ελιες με τον πατερα μου και ηταν ευκαιρια να βγει μια βολτα το εργαλειο να ξεσκασει!
Χαλαρη βολτα αλλα το εργαλειο με 4 χρονων λαστιχα σε ακινησια δεν πατουσε για κανενα λογω κατω!
Βρηκαμε μια καλη ευκαιρια σε μεταχειρα ελαστικα ( με καμια δυναμη δεν βαζω καινουρια αφου μονο για παιχνιδι το εχουμε ). Τι πρεπει να κοιταξω πριν τα αγορασω dot klp klp ? Λεει οτι ειναι του 2012 εμφανησιακα φαινονται σε πολυ καλη κατασταση!
PS3 νομίζω το καλύτερο για 16 άρα !
Κοίταξε φίλε μου. Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ δύσκολο που ρωτάς.
Ενδεικτικά θα σου παραθέσω αυτό και σκέψου το
https://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=54456Τα μεταχειρισμένα λάστιχα είναι γουρούνι στο σακί, εκτός και αν ξέρεις το αυτοκίνητο που βγήκανε. Εγώ πχ τα προηγούμενα Pirelli τα πέταξα στα (αν θυμάμαι καλά είχανε 30κ) από τακούνι ούτε χιλιοστό δεν είχανε χάσει. Από πλαϊνά σούπερ! Ούτε ραγάδες ούτε τίποτα. Dot 30 μηνών αν θυμάμαι καλά. Από κράτημα όμως πατινάζ..... Γιάυτό και τα πέταξα και είδα την υγειά μου. Εσύ πιστεύεις ότι ο λαστιχάς τέτοια λάστιχα τα έδωσε στην ανακύκλωση; Εγώ πιστεύω ότι εκεί που μπορεί να πλήρωνε για να τα πάρουνε τα έδωσε σε κανέναν άλλο "να κάνει την δουλειά του".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 21-09-13 στις 22:43
playmaker (21-09-13)
Συμφωνω και επαυξανω! Διαβασα πολλα για αυτο το θεμα και πλεον αλλαξα αποψη! Αλλα........ Μιλαμε για ενα αμαξι φαντασμα χωρις νουμερα χωρις τιποτα που βγαινει γιορτες - αργιες και οποτε βρισκομαι χωριο εννοειται μονο σε χωματοδρομους και αλανες καθαρα για παιχνιδο - οδηγηση! Ποτε σε δρομο για ευνοητους λογους και ασφαλεια! Οποτε νομιζω δεν νομιζω να αξιζει να δωσω χρηματα για καινουρια μιας και πληρωνουμε ρεφενε οποιαδηποτε εξοδα!
Για τη χρηση που το θες, κοιτα να ειναι σε καλη εμφανισιακη κατασταση (οχι σκισιματα, οχι πολυ ξεραμενα και να εχει οσο περισσοτερο πελμα) και το βασικοτερο να μην εχει 'καρουμπαλα'.
Ξαναλεω!! Αυτο, για χρηση κ@υλαντας!
Θα ξερεις οτι δεν ειναι καινουργια, αρα δεν θα εχουν και τα αντιστοιχα κρατηματα...