Αρχικό μήνυμα απο
fatboyaudio
Σας ευχαριστω ολους αλλα να ξεκαθαρισω κατι...
Δεν με απασχολει το που ειναι ο κοφτης...Σωστα ειπε ο φιλος Bassakos ειναι στις 6400..Φυσικα σαν παλιος Hondakias,εχω συνηθισει κοφτη στις 7500-8000 και ειναι καπως τωρα,αλλα οκ..
Το θεμα μου ειναι μετα τον κοφτη,που μπερδευει το μοτερ σαν να προσπαθει να ξαναβρει την ανασα του για κανα δυο τρια δευτερολεπτα,σαν να παει να σβυσει,σαν να μπουκωνει και μετα συνερχεται...
Τωρα οσο για το καπακι,γιαυτο αλλαξα μοτερ,γιατι το προηγουμενο ειχε φαει εκκεντροφορο και ηταν ασυμφορη η επισκευη του 500 ευρω για σετακι κεφαλης συν εργατικα...
Το μοτερ αυτο το πηρα απο το συνεργειο BMW Μελιος στον Αγιο Δημητριο,εκει εγινε και η τοποθετηση και μου εγγυηθηκε οτι δουλευει αψογα.
Οταν του το ξαναπηγα για να μου πει τι ειναι αυτο που κανει μου ειπε απλα οτι ετσι δουλευουν αυτα τα μοτερ αλλα δεν μου εκατσε καλα η εξηγηση γιαυτο το ψαχνω το θεμα...Οταν τον ρωτησα μηπως ειναι απο καπακι και σε αυτο τον κινητηρα,απλα ανοιξε το ψευτοκαπακο και ειδε μηπως εχουν βουλωσει οι τρυπες στη φλογερα που ψεκαζει λαδι επανω στον εκκεντροφορο και μου ειπε οτι ολα καλα και δεν ειναι τιποτα....
Αυτα....
ΥΓ- Οσο για το luft που λενε καποιοι φιλοι εχω δοκιμασει και το παλιο μου απο τον πρωτο κινητηρα,αλλα και ενα ακομα που μου εφερε ενας φιλος για δοκιμη και δεν αλλαξε τιποτα..