Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: E30-με μοτερ M40-Ρεταρισμα στις 6000???

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fatboyaudio Εμφάνιση μηνυμάτων
    μεταχειρισμενος κινητηρας και περιφερειακα μπηκαν απανω,δεν μπορει ομως να κανει το ιδιο συμπτωμα με τον προηγουμενο
    Με ποια λογική δεν μπορεί όταν μιλάμε για μεταχειρισμένα parts? Εδω και σε καινούργια parts αμα είναι ελλατωματικός ο σχεδιασμός σκάει πάντα το πρόβλημα sooner or later. Ασε που εδω δεν μιλάμε καν για σχεδιαστικό λάθος, αλλά για αναλώσιμα (ακόμα χειρότερα).
    Επίσης το ότι σου κάνει τα ίδια με τον προηγούμενο δεν σε προβληματίζει ως προς τα χιλιόμετρα? Αν ο κινητήρας με τα περιφεριακά που έβαλες επάνω είναι φορτωμένος αρκετά (που είναι και το πιο λογικό λόγω ετών) το κάνει να μην φαίνεται διόλου απίθανο!

Συμφωνώ με τον m-power ότι πρέπει να κοιτάξεις το λούφτ. Κάνε τράμπα με κάποιο γνωστό σου ή απο το συνεργείο που πας αν έχει, να δεις μήπως είναι αυτό και "τσάμπα" σκας.

Πάντα φιλικά,

Βασίλης
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-07-13 στις 09:55

2. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

dark knight (23-07-13), Kostas_1 (23-07-13), m-power_01 (23-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστα. Επισης ξαναδειτε τις σωληνωσεις μηπως εχει κανενα κοψιμο πουθενα

4. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (23-07-13), m-power_01 (23-07-13)

Προεπιλογή

Φίλε μου εντελώς φιλικά στο λέω ότι το γεγονός ότι βάλατε αλλο μτχ λουφτ δεν σημαίνει κατι. Μπορει να ειναι και αυτο χαλασμένο. Ποιος μπορει να το ξέρει;
    Δεν σου λέω ότι ειναι το λουφτ ντέ και καλά.

Πρέπει να κοιτάξεις οπως πάνω κάτω σου είπαν και τα παιδιά
    Λουφτ, σωλήνες αέρα ,λ , ρεύματα, βαλβίδα ψυχρης, μπεκ. Γενικά να το ξεσκονισετε πρέπει. Για αυτό ρώτησα που το φτιαχνεις. Εκείνος ξέρει τι πραγματικα άλλαξε και τι όχι. Αποψη μου ειναι ότι όταν αναθέτεις αλλαγη κινητήρα σε κάποιο συνεργείο πρέπει να φύγεις απο εκει ξεγνοιαστος. Άντε να πας άλλη μια φορά για συμμάζεμα.
    Πήγαινε λοιπόν και ασε το αυτοκίνητο να το ψαξει. Άμα αρχίσουμε εμείς να μαντευουμε θα πληρώσεις ενα σκασμο λεφτά

6. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (23-07-13), Kostas_1 (23-07-13), nik200 (23-07-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

σωστος ο m power...

για αρχη τσεκαρισμα luft...αλλαχτε 2-3...ακουσε με....και μετα αμα δεν ειναι αυτο...ολα check...οπως προειπε το φιλαρακι μου...

υγ..τωρα για τα συνεργεια....πολυ αισιοδοξο τον βλεπω...ιδιως με τα παλια..οπου κανεις μα κανεις δεν ασχολειται...

8. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

BILL007 (23-07-13), m-power_01 (23-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

ο κοφτης σε ποιες στροφες ειναι?γιατι στο μ-40 ειναι στις 6000.παρομοιο προβλημα ειχα και εγω αλλα απο τον εγκεφαλο στις 5200.

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

o M40 και στα 1600 και στα 1800 cc εχει κοφτη καπου στις 6400

καπακι και ραουλο εχετε τσεκαρει?

Περιοχή
    Παλαιο Φαληρο-Αθηνα.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σας ευχαριστω ολους αλλα να ξεκαθαρισω κατι...
    Δεν με απασχολει το που ειναι ο κοφτης...Σωστα ειπε ο φιλος Bassakos ειναι στις 6400..Φυσικα σαν παλιος Hondakias,εχω συνηθισει κοφτη στις 7500-8000 και ειναι καπως τωρα,αλλα οκ..
    Το θεμα μου ειναι μετα τον κοφτη,που μπερδευει το μοτερ σαν να προσπαθει να ξαναβρει την ανασα του για κανα δυο τρια δευτερολεπτα,σαν να παει να σβυσει,σαν να μπουκωνει και μετα συνερχεται...
    Τωρα οσο για το καπακι,γιαυτο αλλαξα μοτερ,γιατι το προηγουμενο ειχε φαει εκκεντροφορο και ηταν ασυμφορη η επισκευη του 500 ευρω για σετακι κεφαλης συν εργατικα...
    Το μοτερ αυτο το πηρα απο το συνεργειο BMW Μελιος στον Αγιο Δημητριο,εκει εγινε και η τοποθετηση και μου εγγυηθηκε οτι δουλευει αψογα.
    Οταν του το ξαναπηγα για να μου πει τι ειναι αυτο που κανει μου ειπε απλα οτι ετσι δουλευουν αυτα τα μοτερ αλλα δεν μου εκατσε καλα η εξηγηση γιαυτο το ψαχνω το θεμα...Οταν τον ρωτησα μηπως ειναι απο καπακι και σε αυτο τον κινητηρα,απλα ανοιξε το ψευτοκαπακο και ειδε μηπως εχουν βουλωσει οι τρυπες στη φλογερα που ψεκαζει λαδι επανω στον εκκεντροφορο και μου ειπε οτι ολα καλα και δεν ειναι τιποτα....
    Αυτα....

ΥΓ- Οσο για το luft που λενε καποιοι φιλοι εχω δοκιμασει και το παλιο μου απο τον πρωτο κινητηρα,αλλα και ενα ακομα που μου εφερε ενας φιλος για δοκιμη και δεν αλλαξε τιποτα..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fatboyaudio : 24-07-13 στις 19:46

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

sorry αλλα ετσι ΔΕΝ δουλεβει κανενα Μ40 μοτερ.....
    ισως εχεις το μοναδικο Μ40 που "ετσι δουλεβει αυτο"
    στον κοσμο .... μην τρελαθουμε, κανενα Μ40 μοτερ δεν
    δουλεβει ρεταροντας

στην οικογενεια ειχαμε Ε30 m40 απο NEW , μετα απο τρακαρισμα πριν 2χρονια
    βγηκε ολικη, το κοντερ εγραφε 400.000κμ , ακομα και μετα απο τοσα κμ
    κατεβαζε 200στο κοντερ (με ζορι εννοειται ) και λειτουργουσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε ολο το φασμα

, μετα τις 5800-6000 δεν ειχε δυναμη μεν , γιατι "τελειωνε" απο εκκεντροφορο , αλλα ανεβαζε κανονικοτατα εως τον κοφτη των 6400rpm ,

τα ρεταρισματα , και "ξαφνικοι" θανατοι και παει λεγοντας υποδηλωνουν οτι κατι δεν δουλεβει σωστα

μπεκ εχεις καθαρισει?μπας κατουραει κανενα μπεκ? ή ειναι βουλωμενο?

13. The Following User Says Thank You to Bassakos For This Useful Post:

m-power_01 (24-07-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fatboyaudio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστω ολους αλλα να ξεκαθαρισω κατι...
    Δεν με απασχολει το που ειναι ο κοφτης...Σωστα ειπε ο φιλος Bassakos ειναι στις 6400..Φυσικα σαν παλιος Hondakias,εχω συνηθισει κοφτη στις 7500-8000 και ειναι καπως τωρα,αλλα οκ..
    Το θεμα μου ειναι μετα τον κοφτη,που μπερδευει το μοτερ σαν να προσπαθει να ξαναβρει την ανασα του για κανα δυο τρια δευτερολεπτα,σαν να παει να σβυσει,σαν να μπουκωνει και μετα συνερχεται...
    Τωρα οσο για το καπακι,γιαυτο αλλαξα μοτερ,γιατι το προηγουμενο ειχε φαει εκκεντροφορο και ηταν ασυμφορη η επισκευη του 500 ευρω για σετακι κεφαλης συν εργατικα...
    Το μοτερ αυτο το πηρα απο το συνεργειο BMW Μελιος στον Αγιο Δημητριο,εκει εγινε και η τοποθετηση και μου εγγυηθηκε οτι δουλευει αψογα.
    Οταν του το ξαναπηγα για να μου πει τι ειναι αυτο που κανει μου ειπε απλα οτι ετσι δουλευουν αυτα τα μοτερ αλλα δεν μου εκατσε καλα η εξηγηση γιαυτο το ψαχνω το θεμα...Οταν τον ρωτησα μηπως ειναι απο καπακι και σε αυτο τον κινητηρα,απλα ανοιξε το ψευτοκαπακο και ειδε μηπως εχουν βουλωσει οι τρυπες στη φλογερα που ψεκαζει λαδι επανω στον εκκεντροφορο και μου ειπε οτι ολα καλα και δεν ειναι τιποτα....
    Αυτα....

ΥΓ- Οσο για το luft που λενε καποιοι φιλοι εχω δοκιμασει και το παλιο μου απο τον πρωτο κινητηρα,αλλα και ενα ακομα που μου εφερε ενας φιλος για δοκιμη και δεν αλλαξε τιποτα..
    Περαστικά εχω μόνο να σου πω φίλε μου όπως και να αλλάξεις άμεσα συνεργειο .
    Με αυτα όμως που διαβάζω εχω την αίσθηση πως έβαλες ένα κινητήρα στον οποίο μαζεύτηκαν ρετάλια για να στηθεί .
    Οσο για το συνεργείο πράγματι ειναι πασίγνωστο και διάσημο !!!
    Αφου όμως δε βρίσκεις με δαύτους άκρη άλλαξε το
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

15. The Following 3 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Bassakos (24-07-13), BILL007 (24-07-13), Kostas_1 (25-07-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ενα σχετικό ποστ για τον M40 https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=162341

17. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (25-07-13)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP