Ποσο κοστιζει η επισκευη συνηθως? Και τι ακριβως γινεται? Ειναι κατι που τελειωνει μπαμ μπαμ ή πρεπει να μεινω χωρις αμαξι μερικες μερες? Καινουρια με αυτη τη τιμη τη ξεχναμε, προτιμω να τα φαω αλλου.
Ποσο κοστιζει η επισκευη συνηθως? Και τι ακριβως γινεται? Ειναι κατι που τελειωνει μπαμ μπαμ ή πρεπει να μεινω χωρις αμαξι μερικες μερες? Καινουρια με αυτη τη τιμη τη ξεχναμε, προτιμω να τα φαω αλλου.
Χτύπα λίγο την μίζα και έλενξε τοις επαφές του διακόπτη εάν δέν είναι μπαταρία ......
Eiσαι λιγο ατυχος ή μου φαινεται????
Να πω οτι δεν το προσεχεις,το αντιθετο το προσεχεις και πολυ!
insane in the ///Midbrain
Επισκευη σημαινει αλλαγη τα καρβουνακια,αστειας αξιας αλλα το χρεωνουν αρκετα γιατι ξερουν την αξια της μιζας...
Bazil Van Sinner (22-07-13), mitsos_chania (22-07-13), pilot (22-07-13), Ptboul (22-07-13)
Φίλος μου με Μ54 κινητήρα 2,2 cm άλλαξε μίζα πριν μιά εβδομάδα καινουργια denso 120€ και 30€ εργασία , έσχει λίγο φασαρία για να βγεί φαντάσου ότι είναι κάτω απο το 6 κυλινδρο πάνω στο σασμάν απο την επάνω μέρια ...
Ειμαι ατυχος γιατι σκανε ολα μαζι ενω δεν τα εχω υπολογισει. Μαλλον ειναι λογικες φθορες.. 2003, 167.000χλμ.
Η μιζα ηταν τελικα. Ηρθε η οδικη το πρωι, πολυ ωραιος και εξυπηρετικος ο τυπος με το φορτηγο (maxtrans ελεγε). Με αφησε στο Φλασκη. Ηρθε ετοιμη επισκευασμενη και αφησα τη δικη μου η οποια τα ειχε κλασει και το μπουτον ειχε σπασει. 200¤. Εργατικα δεν ξερω γιατι εκανα και αλλες εργασιες που επρεπε να γινουν (φιλτρο λαδιου, τακακια πισω, καλωδιο, φρεον, ξηλωμα η πορτα του οδηγου να φερω το παραθυρο πιο μεσα γιατι σφυραγε), καπου μεσα στα 130¤ εργατικα -οχι ανταλλακτικα- για τα παραπανω ειναι και της μιζας.
Απο τη μια ξενερωνω με τις βλαβες, απο την αλλη πηρα ενα αμαξι που η αρχικη του ηταν καμια 30αρια χιλιαδες παραπανω..
Το καλο ειναι οτι παιρνει μπροστα καλυτερα απο πριν και ξεμπερδεψα με το θεμα μιζα για πολυ καιρο ακομα.
Τέλος καλό , όλα καλά...
Υ.Γ Βάλε και τις φωτό από την βόλτα προς το συνεργείο ...μόνο το fb θα τις βλέπει?![]()
Andri (22-07-13), aristent (22-07-13), Bazil Van Sinner (25-07-13), BILL007 (22-07-13), bill_m3 (26-07-13), gnx (22-07-13), Panos 316T (22-07-13), S8N (22-07-13), z3 2.2 (22-07-13)
Άντε... Το τελευταίο στραβό να είναι εύχομαι....
Τα υπόλοιπα να τα φας σε βελτιώσεις...όχι σε βλάβες!!
fanisk (22-07-13)