Το διαγνωστικό έγραψε εμπρός αισθητήρα Λ. Αλλά ο μάστορας μου είπε ότι δεν είναι ο Λ. Αύριο αναγκαστικά πάει συνεργείο.
Το διαγνωστικό έγραψε εμπρός αισθητήρα Λ. Αλλά ο μάστορας μου είπε ότι δεν είναι ο Λ. Αύριο αναγκαστικά πάει συνεργείο.
Ο μάστορα που θα το πάς , θα πρέπει να έχει το διαγνωστκό της bmw για να είσαι σίγουρος .!! Το DISειδάλλως θα πάτε στο περίπου !!!!!.Το αμάξι με τα΄λεγόμενά σου πέφτει σε save mode .... εάν είναι καμένο μοτερ βαλβετρονικ θα στο βγάλει τσεκ μηχανής δέν νομίζω να εχει γενικα το βαλβετρονικ πρόβλημα !!!
BILL007 (11-07-13)
Το συνεργείο που πηγαίνω είναι μονο BMW
To μοτέρ είναι επισκευασμένο πριν από 3000 χλμ. Στην αρχή το μοτέρ πέταγε, σταδιακά έχασε την δύναμή του και άρχισε τα κόλπα αυτά που έγραψα. Το διαγνωστικό δεν έβγαλε άλλη βλάβη. Στην επισκευή που έγεινε δεν αλλάχτηκαν αισθητήρες. Πάντος το μοτέρ δεν έχει ούτε περίεργους θορύβους ούτε κάτι που να προδίδει ότι δεν έγεινε καλή επισκευή. Μόνο τα συμπτόματα που σας έγραψα. Η επισκευή έγεινε από τον ίδιο μάστορα τον οποίο θεωρώ καλό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 11-07-13 στις 22:49
Φίλοι μου επανέρχομαι με αποτέλεσμα. ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Αυτό ήταν την άλλαξα με μια παλιά για δοκιμή και το αμάξι πέταγε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να έληξε. Γνωρίζει κανένας από πού θα αγοράσω καινούρια , μόνο το μοτέρ, γιατί ολόκληρη τσούζει (180 Ευρώ)?
nikos valvetronic (14-07-13)
Παιδιά το αμάξι χρειάζεται 3,5bar, βρήκα και με 3,5 και με 4bar σε καλή τιμή, να πάρω με 4bar? Τι λέτε?
https://www.e-kostakis.gr/ViewShopPr...ductId=1149537
Ας είναι άλλη μάρκα μπαίνει.![]()
nikos valvetronic (14-07-13), tasos.kamv (16-07-13)