Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 24

Θέμα: [E46] N42B18

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E461800 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα και μήν ρουφας απο κάπου αέρα , μήπως και γλυτώσεις κάτι .... αίσθητήρες εκεντροφόρπυ και αισθητηράς στροφάλου δέν έχουν τέτοιά συμπτώματα ....έλενξε και τη μετρήσης σου δείχνει το μάφ ,άλλαξε και κανένα φίλτρο αέρα και φίλτρο βενζίνης ,αλλά ένα ενα μπάς και σε κάποιο απο αυτά τα βήματα σου στρώσει ...
    Μόνο αμάξι δεν του είπες να αλλάξει...χαχαχα!!!

2. The Following User Says Thank You to enatos For This Useful Post:

tasos.kamv (27-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο enatos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόνο αμάξι δεν του είπες να αλλάξει...χαχαχα!!!
    Ε Ε κατσε βρε φίλε μου σιγά σιγά από τα απλά πρώτα !!

4. The Following User Says Thank You to E461800 For This Useful Post:

tasos.kamv (27-06-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

το προβλημα λυθηκε.

η αιτια ηταν οτι "ειχε πηδηξει 3 δοντια η καδενα και ηθελε ξαναρυθμισμα ο εκκεντροφορος" .

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

6. The Following 2 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Dermatis (02-07-13), Kostas_1 (02-07-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    το προβλημα λυθηκε.

η αιτια ηταν οτι "ειχε πηδηξει 3 δοντια η καδενα και ηθελε ξαναρυθμισμα ο εκκεντροφορος" .
    Ασ ανφερθει και ο μαστορας που το βρηκε.....και δεν εβαλε τον ανθρωπο σε περιττα εξοδα του στυλ αλλαζουμε οτι βρουμε μεχρι να φτιαξει!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

8. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Kostas_1 (02-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασ ανφερθει και ο μαστορας που το βρηκε.....και δεν εβαλε τον ανθρωπο σε περιττα εξοδα του στυλ αλλαζουμε οτι βρουμε μεχρι να φτιαξει!
    ++++ 1000000000000 Μπραβω στον μάστορα ,έπεσες σε μάστορα μπράβω ..

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλος εχει προβλημα.Το βαζει σε GT1,του βγαζει βλαβη στους αισθητηρες
    εκκεντροφορων,τους αλλαξε και το προβλημα δεν λυθηκε.

Παιρνει μπροστα,οταν ειναι κρυο στην αρχη παει ψιλονορμαλ,μολις ζεσταθει κρεμαει η αποδοση του.

Καμια ιδεα,κατι να προσεξουμε,καποιο Tip?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E461800 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ++++ 1000000000000 Μπραβω στον μάστορα ,έπεσες σε μάστορα μπράβω ..
    Μην βιαζεστε να κραξετε!Ο φιλος μου ηταν ο μαστορας,για την αληθεια ειναι συνεργατης του κολλητου μου,και ετσι αναφερθηκα στη συζητηση απανω και με πηραν τηλεφωνο.ειναι καλος παιδι αλλα εχει μεινει λιγο πισω στην τεχνολογια και δεν εχει επαφη και με το ιντερνετ(μεγα λαθος).
    το "λαθος" του το εκανε,αλλαξε και τους δυο αισθητηρες εκκ. αλλα δεν λυθηκε το προβλημα,η τελευταια επιλογη του ηταν να ασχοληθει με τον εκκεντροφορο.

* fb page flickr

11. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

giannis_compact (02-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασίλη πραγματικά έχω κουφαθεί...
    Πως μπορεί να έχει γίνει συμβεί αυτό..???
    Αναμένω ενημέρωση, άμεσα! Δώσε feedback στο λαό!
    Κάτι δεν μου πάει καλά....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos.kamv : 02-07-13 στις 17:49

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μην βιαζεστε να κραξετε!Ο φιλος μου ηταν ο μαστορας,για την αληθεια ειναι συνεργατης του κολλητου μου,και ετσι αναφερθηκα στη συζητηση απανω και με πηραν τηλεφωνο.ειναι καλος παιδι αλλα εχει μεινει λιγο πισω στην τεχνολογια και δεν εχει επαφη και με το ιντερνετ(μεγα λαθος).
    το "λαθος" του το εκανε,αλλαξε και τους δυο αισθητηρες εκκ. αλλα δεν λυθηκε το προβλημα,η τελευταια επιλογη του ηταν να ασχοληθει με τον εκκεντροφορο.
    Σε καμια περιπτωση δεν ειναι κραξιμο!
    Απλα σε αυτους τους κινητηρες ( valvetroniψ) ειναι παρα πολυ συνηθες η απωλεια ισχυοος κλπ κλπ
    Οπως εχω διαβασει και εδω στο φορουμ αλλα εχω δει κιολας -και ευτυχως δεν το εχω παθει μιας και εχω το ιδιο μοτερ- πας στο συνεργειο και παιρνουν με την σειρα και αλλαζουν ενα σωρο πραγματα ( αισθητηρες κλπ κλπ) και γενικα πανε ψαχνωντας ......
    Το γεγονος λοιπον οτι εστω και με την δευτερη ( για να δειχνει προβλημα το GT1 στους αισθητηρες εκεντροφορων θα υπηρχε αρα δεν αλλαχτηκαν τζαμπα) το προβλημα λυθηκε ......ειναι κατι θετικο!
    Επισης το ειδος του προβληματος δεν ηταν κατι που το διαγνωστικο θα εδειχνε , αρα προυποθετει και μια εμπειρια!
    Και αν αυτο ειχε γινει σε καποιο συνερεγειο - επαγγελματια επισκευαστη θα ηταν πολυ θετικο να αναφερθει ωστε αν σε καποιον συμβει να τον εχει υποψην!

Τεσπα αφου το προβλημα λυθηκε ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Και εχουμε και ενα feedback αν συμβει ξανα σε καποιον!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

14. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-07-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασίλη πραγματικά έχω κουφαθεί...
    Πως μπορεί να έχει γίνει συμβεί αυτό..???
    Αναμένω ενημέρωση, άμεσα! Δώσε feedback στο λαό!
    Κάτι δεν μου πάει καλά....
    και γω αυτο ρωτησα!!!!!του λεω κανα κατεβασμα απο 5η - 3η??
    Μπα μου λεει,ζευαγρι ηλικιωμενων το κυκλοφορει και ειναι πολυ νορμαλ.....

αυτα τα νορμαλ εμενα με παραξενευουν!ειτε κανα κατευασμα παιχτηκε,ειτε το ξεκιναν με 3η το αμαξι!!
    Εμενα δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι κραξιμο!
    Απλα σε αυτους τους κινητηρες ( valvetroniψ) ειναι παρα πολυ συνηθες η απωλεια ισχυοος κλπ κλπ
    Οπως εχω διαβασει και εδω στο φορουμ αλλα εχω δει κιολας -και ευτυχως δεν το εχω παθει μιας και εχω το ιδιο μοτερ- πας στο συνεργειο και παιρνουν με την σειρα και αλλαζουν ενα σωρο πραγματα ( αισθητηρες κλπ κλπ) και γενικα πανε ψαχνωντας ......
    Το γεγονος λοιπον οτι εστω και με την δευτερη ( για να δειχνει προβλημα το GT1 στους αισθητηρες εκεντροφορων θα υπηρχε αρα δεν αλλαχτηκαν τζαμπα) το προβλημα λυθηκε ......ειναι κατι θετικο!
    Επισης το ειδος του προβληματος δεν ηταν κατι που το διαγνωστικο θα εδειχνε , αρα προυποθετει και μια εμπειρια!
    Και αν αυτο ειχε γινει σε καποιο συνερεγειο - επαγγελματια επισκευαστη θα ηταν πολυ θετικο να αναφερθει ωστε αν σε καποιον συμβει να τον εχει υποψην!

Τεσπα αφου το προβλημα λυθηκε ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Και εχουμε και ενα feedback αν συμβει ξανα σε καποιον!
    Δεν εχω κανενα προβλημα να ανεφερω τον μαστορα,με αυτα που γραψα αυτος θα χει!
    Ειπαμε εκανε το ψαξιμο του,δεν πετυχε κατι αλλαζοντας και τους δυο τους αισθητηρες...του τελειωσαν οιυ επιλογες...πηρε γνωμες απο εναν "τυχαιο"(εμενα) τις διασταυρωσε με τις γνωσεις του και το λυσε!

Μαγκας για μενα θα ηταν αν το ειχε βρει μονος του!

Σημασια εχει πως μαθαμε κατι ακομη χρησιμο!

* fb page flickr

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

και γω αυτο ρωτησα!!!!!του λεω κανα κατεβασμα απο 5η - 3η??
    Μπα μου λεει,ζευαγρι ηλικιωμενων το κυκλοφορει και ειναι πολυ νορμαλ.....

αυτα τα νορμαλ εμενα με παραξενευουν!ειτε κανα κατευασμα παιχτηκε,ειτε το ξεκιναν με 3η το αμαξι!!
    Εμενα δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου.

Δεν εχω κανενα προβλημα να ανεφερω τον μαστορα,με αυτα που γραψα αυτος θα χει!
    Ειπαμε εκανε το ψαξιμο του,δεν πετυχε κατι αλλαζοντας και τους δυο τους αισθητηρες...του τελειωσαν οιυ επιλογες...πηρε γνωμες απο εναν "τυχαιο"(εμενα) τις διασταυρωσε με τις γνωσεις του και το λυσε!

Μαγκας για μενα θα ηταν αν το ειχε βρει μονος του!

Σημασια εχει πως μαθαμε κατι ακομη χρησιμο!
    Σιγουρα καλυτερα να το ειχε βρει μονος του......αλλα εστω και ετσι δεν αλλαξε του ανθρωπου χιλια δυο πργματα μεχρι να το βρει ......και πιστεψε με ο θειος μου με Ν46 του αλλαξαν απο αισθητηρες μεχρι μοτερ valvetronic ......μεχρι που αφου δεν ξερω και εγω ποσα πληρωσε τον πηγα εγω στην Alimos motors και εκει σε 5΄βρηκαν σχισμενο κολαρο.......Οποτε και ετσι παλι καλα την εβγαλε!

Και πανω απ΄ολα οντως μαθαμε οντως κατι χρησιμο οσον αφορα τα τερτιπια των valvetronic μοτερ!

17. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-07-13)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP