nikos valvetronic (24-06-13)
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγω αλλα ο θορυβοs εντοπιζεται μόνο στον μπροστινό δεξιά τροχό.Οταν διασχιζεις λακκούβες, ανώμαλο δρόμο, ράγες κλπ ακούγεται ένας χαρακτηριστικός θόρυβος ο οποίος αν και ηπιος καταντάει σπαστικος.Θεωρουσα ότι έφταιγε το σινεμπλοκ αλλα στο ΚΤΕΟ όπως και στο σέρβις που έγινε δεν υπήρχε κάποιο θέμα σύμφωνα με τους μηχανικούς.Να παραθέσω ότι πριν 3χρονια είχε αλλαχτει μόνο το εμπρός δεξια σινεμπλοκ.Θελω να βρω τη λύση του προβλήματος αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταιει.Το αυτοκίνητο έχει 93000χλμ.
Kοιτα και τα λαστιχα των αμορτισερ μπας και κοπαναη απο κει.
Τοσα λιγα χλμ. που εχεις ειναι απιθανο να εχουν φθορα τα μπαλακια η τα συνεμπλοκ.Για να σου φυγη η περιεργεια τραβα σε μια ραμπα παρε εναν λευγε και κοντραριζε ταπαντα μπροστα να δεις που εχει κενο.
Το καλυτερο, τραβα σε συνεργειο με αμορτισερομετρο - συγκλισιομετρο -τζογομετρο και βαλτο πανω θα το βρουν αμεσως.
vasilis e46 (25-06-13)
Δεν εχεις δα και κανα πρόβλημα τρομερό. Ενα και ενα κανουν δυο στην περιπτωση σου. Πήγαινε σε ενα συνεργείο της προκοπής και θα βρεις ακρη.
Φίλε μου τα χλμ που εχει δεν είναι καθόλου λίγα για να εχει τζογαρει μπαλακι. Στην Ελλάδα κυκλοφορούμε...
Επίσης έχετε κατα νού ότι τα χλμ που γράφει το αυτοκίνητο σας, δεν είναι απαραίτητα αληθινά.
Στη δικη μου περιπτωση δεν ισχυει αυτο.Τα χλμ ειναι απολυτως αληθινα μιας και το αυτοκινητο αγοραστηκε κουτα.Τωρα οσο εχει να κανει με τη χρηση τα πρωτα χρονια που εβγαλα διπλωμα και μαθαινα τα μυστικα της πισω κινησης ειχε βανδαλιστει λιγο.Γενικως δεν διασχιζω σαμαρακια με χλμ, κανα 2 φορες μονο εχει ανεβει το αυτοκινητο πεζοδρομιο και αποφευγω οπου αυτο ειναι δυνατο λακκουβες.
vasilis e46 (25-06-13)
καλησπερα φιλοι μου!
τελικα εγιναν οι απαραιτητες εργασιες! 2 σινεμπλοκ & 2 ζαμφορ αλλαξα κ το αμαξι ειναι πενα τωρα! μονο το σεξι σινεμπλοκ ηταν το αμεσο προβλημα αλλα προτιμησα να τα αλλαξω ολα!!
aristent (06-07-13), Kostas_1 (06-07-13), nikos valvetronic (06-07-13)