Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17

Θέμα: θορυβος στους μπροστινους τροχους e46

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο φίλος πιστεύω κατά ενηντα τα εκατο θέλει σινεμπλοκ.Συμφωνώ για τα 70.000
    αλλά ζαμφοράκια και ψαλίδια Σπύρο νομίζω κρατάνε πολύ παραπάνω.Εγώ τα ζαμφοράκια τα άλλαξα στις 100.000 όταν έβαλα ανάρτηση και δεν είχαν θέμα,αλλάχτηκαν γιατί είχε δικά της η νέα ανάρτηση.Τα ψαλίδια μου τώρα στις 217.000 είναι τα μαμά,δεν έχω τζόγους και λοιπά περίεργα.Τα δε σινεμπλοκ είναι τα τρίτα που φοράω...
    Ειδικά για τα ψαλιδια είσαι εξαίρεση Νίκο. Εγώ δεν είπα ποτε τα άλλαξα εγώ, αλλά ποτε εμφανίζουν τζογους συνήθως. Κανε ενα μίνι γκάλοπ σε συνεργεία και θα δεις ότι είσαι ρεκορντ μάν.
    Παίζει ρόλο ποιος οδηγεί ,που οδηγεί , πως οδηγεί.

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

nikos valvetronic (24-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγω αλλα ο θορυβοs εντοπιζεται μόνο στον μπροστινό δεξιά τροχό.Οταν διασχιζεις λακκούβες, ανώμαλο δρόμο, ράγες κλπ ακούγεται ένας χαρακτηριστικός θόρυβος ο οποίος αν και ηπιος καταντάει σπαστικος.Θεωρουσα ότι έφταιγε το σινεμπλοκ αλλα στο ΚΤΕΟ όπως και στο σέρβις που έγινε δεν υπήρχε κάποιο θέμα σύμφωνα με τους μηχανικούς.Να παραθέσω ότι πριν 3χρονια είχε αλλαχτει μόνο το εμπρός δεξια σινεμπλοκ.Θελω να βρω τη λύση του προβλήματος αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταιει.Το αυτοκίνητο έχει 93000χλμ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Kοιτα και τα λαστιχα των αμορτισερ μπας και κοπαναη απο κει.
    Τοσα λιγα χλμ. που εχεις ειναι απιθανο να εχουν φθορα τα μπαλακια η τα συνεμπλοκ.Για να σου φυγη η περιεργεια τραβα σε μια ραμπα παρε εναν λευγε και κοντραριζε ταπαντα μπροστα να δεις που εχει κενο.
    Το καλυτερο, τραβα σε συνεργειο με αμορτισερομετρο - συγκλισιομετρο -τζογομετρο και βαλτο πανω θα το βρουν αμεσως.

5. The Following User Says Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

vasilis e46 (25-06-13)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγω αλλα ο θορυβοs εντοπιζεται μόνο στον μπροστινό δεξιά τροχό.Οταν διασχιζεις λακκούβες, ανώμαλο δρόμο, ράγες κλπ ακούγεται ένας χαρακτηριστικός θόρυβος ο οποίος αν και ηπιος καταντάει σπαστικος.Θεωρουσα ότι έφταιγε το σινεμπλοκ αλλα στο ΚΤΕΟ όπως και στο σέρβις που έγινε δεν υπήρχε κάποιο θέμα σύμφωνα με τους μηχανικούς.Να παραθέσω ότι πριν 3χρονια είχε αλλαχτει μόνο το εμπρός δεξια σινεμπλοκ.Θελω να βρω τη λύση του προβλήματος αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταιει.Το αυτοκίνητο έχει 93000χλμ.
    Δεν εχεις δα και κανα πρόβλημα τρομερό. Ενα και ενα κανουν δυο στην περιπτωση σου. Πήγαινε σε ενα συνεργείο της προκοπής και θα βρεις ακρη.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kοιτα και τα λαστιχα των αμορτισερ μπας και κοπαναη απο κει.
    Τοσα λιγα χλμ. που εχεις ειναι απιθανο να εχουν φθορα τα μπαλακια η τα συνεμπλοκ.Για να σου φυγη η περιεργεια τραβα σε μια ραμπα παρε εναν λευγε και κοντραριζε ταπαντα μπροστα να δεις που εχει κενο.
    Το καλυτερο, τραβα σε συνεργειο με αμορτισερομετρο - συγκλισιομετρο -τζογομετρο και βαλτο πανω θα το βρουν αμεσως.
    Φίλε μου τα χλμ που εχει δεν είναι καθόλου λίγα για να εχει τζογαρει μπαλακι. Στην Ελλάδα κυκλοφορούμε...
    Επίσης έχετε κατα νού ότι τα χλμ που γράφει το αυτοκίνητο σας, δεν είναι απαραίτητα αληθινά.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχεις δα και κανα πρόβλημα τρομερό. Ενα και ενα κανουν δυο στην περιπτωση σου. Πήγαινε σε ενα συνεργείο της προκοπής και θα βρεις ακρη.

Μα σε επισημη αντιπροσωπεια το πηγα και εγινε ενδελεχης ελεγχος και οταν ρωτησα εαν ολα ειναι ενταξει μου απαντησαν θετικα και πως δεν υπηρχε καποιο θεμα με ακρομπαρα κλπ.Το ιδιο πραγμα μου ειπαν και πριν το σερβις στο KTEO στην αμορτισερομετρηση και στον ελεγχο που εγινε οτι ολα ηταν μια χαρα και οταν ρωτησα γιατι κοπαναει σε ανωμαλο δρομο μου απαντησαν οτι μπορει να εχει δημιουργηθει καποιο κενο με τη χρηση.Σε ανοιχτο δρομο δεν ακουγεται τιποτα ακομα και σε ανωμαλιες με οσα χλμ και να πηγαινεις παρα μονο μεσα στη πολη διασχιζοντας σαμαρακια και αυτο ειναι τοσο λιγο που πρεπει να δωσεις προσοχη ή να εισαι ψειρας για να το ακουσεις.

Φίλε μου τα χλμ που εχει δεν είναι καθόλου λίγα για να εχει τζογαρει μπαλακι. Στην Ελλάδα κυκλοφορούμε...
    Επίσης έχετε κατα νού ότι τα χλμ που γράφει το αυτοκίνητο σας, δεν είναι απαραίτητα αληθινά.
    Στη δικη μου περιπτωση δεν ισχυει αυτο.Τα χλμ ειναι απολυτως αληθινα μιας και το αυτοκινητο αγοραστηκε κουτα.Τωρα οσο εχει να κανει με τη χρηση τα πρωτα χρονια που εβγαλα διπλωμα και μαθαινα τα μυστικα της πισω κινησης ειχε βανδαλιστει λιγο.Γενικως δεν διασχιζω σαμαρακια με χλμ, κανα 2 φορες μονο εχει ανεβει το αυτοκινητο πεζοδρομιο και αποφευγω οπου αυτο ειναι δυνατο λακκουβες.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη δικη μου περιπτωση δεν ισχυει αυτο.Τα χλμ ειναι απολυτως αληθινα μιας και το αυτοκινητο αγοραστηκε κουτα.Τωρα οσο εχει να κανει με τη χρηση τα πρωτα χρονια που εβγαλα διπλωμα και μαθαινα τα μυστικα της πισω κινησης ειχε βανδαλιστει λιγο.Γενικως δεν διασχιζω σαμαρακια με χλμ, κανα 2 φορες μονο εχει ανεβει το αυτοκινητο πεζοδρομιο και αποφευγω οπου αυτο ειναι δυνατο λακκουβες.
    Είσαι από τους τυχερούς που ξέρουν τι γίνεται στο αυτοκίνητο τους. Αλλά σου ξαναλέω ότι 93.000 ειναι αρκετα για να έχει τζογαρει οτιδήποτε μπροστά.
    Εύχομαι να την βγάλεις όσο πιο οικονομικά γίνεται

9. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

vasilis e46 (25-06-13)

Προεπιλογή

καλησπερα φιλοι μου!
    τελικα εγιναν οι απαραιτητες εργασιες! 2 σινεμπλοκ & 2 ζαμφορ αλλαξα κ το αμαξι ειναι πενα τωρα! μονο το σεξι σινεμπλοκ ηταν το αμεσο προβλημα αλλα προτιμησα να τα αλλαξω ολα!!

11. The Following 3 Users Say Thank You to dimitrisx_larissa For This Useful Post:

aristent (06-07-13), Kostas_1 (06-07-13), nikos valvetronic (06-07-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP