Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: mls destinator γινεται αναβαθμιση ???

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ^ για μένα το igo είναι πάρα πολύ καλό (τουλάχιστον η έκδοση που έχω). Οι πληροφορίες που δίνει και τα γραφικά του είναι πολύ καλά.

Το πρόβλημα με το κόλλημα του mls σε άλλα προγράμματα εστιάζεται στην ύπαρξη πολλών σημείων ενδιαφέροντος σε συνδυασμό με την περιορισμένη επεξεργαστική ισχύ του μηχανήματος.Είναι δηλαδή θέμα hardware και όχι software. (μπορούμε να μειώσουμε τα σημεία ενδιαφέροντος για να τα "ελαφρύνουμε").

Το δικό μου σπάσιμο έγινε με το πρόγραμμα του (πολύ ψαγμένου) steve, στο οποίο μπορούν να υπάρξουν 6 διαφορετικά προγράμματα. Το πρόγραμμα αυτό δεν χρεώνεται, το παλικάρι το έχει ελεύθερο (δεν ξέρω μήπως τώρα έχει αλλάξει κάτι)
    Επίσης χρησιμοποίησα εξωτερική κάρτα μνήμης για τους χάρτες.
    μπορω να πω πως και σε μενα το igo 8 οσες φορες το χρησιμοποιησα μου αρεσε ασε που με "προφυλαξε δυο φορες απο του τροχονομου τα "δοντια" χαχαχα.
    Τι με επιασε τοτε να βαλω dest 9 ενω ειχα ρυθμισει το 7 και το ειχα κανει "τουμπανο", ετσι το πηγα σε πολυ γνωστη επιχειρηση εμποριας ηλεκτρονικων με site και πολυ καλες τιμες και φυσικα το αποτελεσμα ηταν να μην καταφερουν να περασουν το dest9.
    Δηλαδη το εγκατεστησαν αλλα δεν δουλευε, μολις ξεκιναγε στα 2-3 λεπτα εβγαζε error και μπλοκαρε.
    Επρεπε να κανεις reset για να ξανα ανοιξει η συσκευη, ωσπου καποια στιγμη μπλοκαρε τελειως και εκει χρειαστηκαν τα μαγικα χερια του wheelman για να ξαναλειτουργησει.
    Τωρα εχω mls με dest 8 που μιλαει και τον δρομο αλλα παλι το 7 ηταν ποιο "λειτουργικο" μιας και το ρυθμιζες εσυ οπως ηθελες (καμερες κλπ)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 14-06-13 στις 08:49

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

120ie87 (14-06-13)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ^ για μένα το igo είναι πάρα πολύ καλό (τουλάχιστον η έκδοση που έχω). Οι πληροφορίες που δίνει και τα γραφικά του είναι πολύ καλά.

Το πρόβλημα με το κόλλημα του mls σε άλλα προγράμματα εστιάζεται στην ύπαρξη πολλών σημείων ενδιαφέροντος σε συνδυασμό με την περιορισμένη επεξεργαστική ισχύ του μηχανήματος.Είναι δηλαδή θέμα hardware και όχι software. (μπορούμε να μειώσουμε τα σημεία ενδιαφέροντος για να τα "ελαφρύνουμε").

Το δικό μου σπάσιμο έγινε με το πρόγραμμα του (πολύ ψαγμένου) steve, στο οποίο μπορούν να υπάρξουν 6 διαφορετικά προγράμματα. Το πρόγραμμα αυτό δεν χρεώνεται, το παλικάρι το έχει ελεύθερο (δεν ξέρω μήπως τώρα έχει αλλάξει κάτι)
    Επίσης χρησιμοποίησα εξωτερική κάρτα μνήμης για τους χάρτες.
    αν βρεις - θυμηθεις τον τροπο που το εχεις σπασει να μας πεις ε????

4. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

120ie87 (14-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορω να πω πως και σε μενα το igo 8 οσες φορες το χρησιμοποιησα μου αρεσε ασε που με "προφυλαξε δυο φορες απο του τροχονομου τα "δοντια" χαχαχα.
    Τι με επιασε τοτε να βαλω dest 9 ενω ειχα ρυθμισει το 7 και το ειχα κανει "τουμπανο", ετσι το πηγα σε πολυ γνωστη επιχειρηση εμποριας ηλεκτρονικων με site και πολυ καλες τιμες και φυσικα το αποτελεσμα ηταν να μην καταφερουν να περασουν το dest9.
    Δηλαδη το εγκατεστησαν αλλα δεν δουλευε, μολις ξεκιναγε στα 2-3 λεπτα εβγαζε error και μπλοκαρε.
    Επρεπε να κανεις reset για να ξανα ανοιξει η συσκευη, ωσπου καποια στιγμη μπλοκαρε τελειως και εκει χρειαστηκαν τα μαγικα χερια του wheelman για να ξαναλειτουργησει.
    Τωρα εχω mls με dest 8 που μιλαει και τον δρομο αλλα παλι το 7 ηταν ποιο "λειτουργικο" μιας και το ρυθμιζες εσυ οπως ηθελες (καμερες κλπ)
    Συμφωνω με τον προλαλησαντα.
    Το 7 ειναι το καλο

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν βρεις - θυμηθεις τον τροπο που το εχεις σπασει να μας πεις ε????

κάνε ένα search στο google για τον "filsteve" και mls... ο filsteve είναι ένας έλληνας γνώστης των gps....

ρίξε και μια ματιά εδώ:

https://www.thegreekz.com/forum/arch.../t-497320.html
    και ειδικότερα στο μήνυμα του filsteve στις 05.48
    (κάνε εγγραφή, γίνε μέλος αν θες να κατεβάσεις αρχεία από εκεί. Ρώτα τα παιδιά εκεί για ότι δεν καταλαβαίνεις)

Τα παραπάνω είναι μια καλή αρχή. Εγώ όταν ξεκίνησα δεν γνώριζα τίποτα

Υ.Γ α, και συνεχίζω να μην ξέρω τίποτα. (εν οιδα οτι ουδεν οιδα, Σωκράτης 5ος αι πΧ)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 14-06-13 στις 16:05

7. The Following 5 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

BILL007 (14-06-13), dimtz (14-06-13), Konstantinos E60 (14-06-13), Nino (14-06-13), Κωνσταντίνος (14-06-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP