Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: Ζ4 Μηχανή

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αμα ειναι πολυ η βρωμια ομως δεν φευγει η ατιμη! Θελει το νερακι της! Ετσι εκανα και εγω λιγο λιγο αλλα δεν αντεξα το επλυνα......Βεβαια τωρα που ειναι καθαρο δεν υπαρχει λογος για να το ξαναπλυνω για παρα πολυ καιρο......οποτε το πλενω βγαζω και την παραμικρη σκονη και γινεται τελειο! Μια φορα στο τοσο δεν νομιζω να πειραζει τοσο ενα πλυσιμο! Εμενα τουλαχιστον το αποτελεσμα με φτιαχνει......
    Αν θες πες μου νασου πω που το πηγα......εδωσα ενα 10ρικο και καθισα και ειδα την δουλεια και ηταν πολυ προσεγμενη!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dermatis : 04-06-13 στις 21:43
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

2. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Vassilis ///M (04-06-13)

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω πλύνει μηχανή σε Ε30 με πιεστικό σε έμπιστο βενζινά, το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Απλά κρύο μοτέρ, εγώ είχα καλύψει π.χ. το κουτί του συναγερμού και όλα ήταν εντάξει.
    M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά πλένω μοτέρ χωρίς πιεστικό!
    Δεν χρειάζονται αυτά που λέτε
    1. Καλό ξεσκόνισμα
    2. Bilt Hamber Surfex HD
    3. Πολύ καλός καθαρισμός μετά από 2-3 λεπτάκια με βούρτσες και πινέλα σε όλα τα σημεία της μηχανής
    4. Ψέκασμα με απιονισμένο νερό (500 ml το πολύ) όλος ο κινητήρας για ξέβγαλμα
    5. Σκούπισμα κινητήρα
    6. Dressing κινητήτα με 303 aerospace και μετά σκούπισμα με πανάκι

Το μοτέρ σας γίνεται λαμπίκο!!!!!
    Detailing Madness

5. The Following 5 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

120ie87 (04-06-13), BILL007 (05-06-13), EVERGET (04-06-13), nikos-Mpacket (05-06-13), Vassilis ///M (05-06-13)

Περιοχή
    Athens - Alimos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα διαφωνήσω με τους φίλους. Μη ρίξεις νερό για κανένα λόγο. Πετσετούλα και κάθε φορά που το πλένεις απ έξω, καθάριζε και λίγο τη μηχανή.
    Σύντομα θα λάμπει.
    Συμφωνώ φιλαράκο αλλά για συντήρηση. Αν είναι όμως βρώμικος (νορμάλ βρωμιά, μη νομίζετε πως το έχω κάνει land rover) κάθε φορά που το κάνω με ένα πανάκι μόνο απλά μεταφέρω πέρα-δώθε το χώμα. + ότι τα καλώδια κ γενικά κομμάτια που είναι πολύ χαμηλά ή χωμένα δε καθαρίζονται

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kapamaru1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ φιλαράκο αλλά για συντήρηση. Αν είναι όμως βρώμικος (νορμάλ βρωμιά, μη νομίζετε πως το έχω κάνει land rover) κάθε φορά που το κάνω με ένα πανάκι μόνο απλά μεταφέρω πέρα-δώθε το χώμα. + ότι τα καλώδια κ γενικά κομμάτια που είναι πολύ χαμηλά ή χωμένα δε καθαρίζονται

Αν το μοτέρ σου έχει διαρροές λαδιού να τις φτιάξεις και μετά να το καθαρίσεις με πανάκι βρεγμένο (άντε και με πανάκι και λιγάκι σπρέυ καθαρισμού πλαστικών - όπως το πολύ καλό διάφανο υγρό της sonax που δεν αφήνει καθόλου γυαλάδα ή μυρωδιά)

Δεν βάζουμε λαδωμένα πανάκια για να καθαρίσουμε το μοτέρ (μιλάμε πάντα για κάποιο σχετικά σύγχρονο bmw με λάστιχα στεγανοποίησης εμπρός και πίσω από το καπώ για να μην μπαίνουν τα νερά και με πλαστικές ποδιές από κάτω)

(έτσι έχω το μοτέρ μου και αν το δεις θα ντρέπεσαι να το ακουμπήσεις, είμαι όμως λιγάκι ψείρας και προσεκτικός γενικά...)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 05-06-13 στις 10:09

8. The Following 2 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Dermatis (05-06-13), kapamaru1 (05-06-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP