Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Και εγω μαλλον για 3Μ με βλεπω, και μαλιστα αυτες που αναφερατε τις CS. Τωρα για τη τιμη...μου ειπανε 220(με παρμπριζ). Ξερετε καπου πιο φθηνα ή ειναι οκ η τιμη ?
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Και εγω μαλλον για 3Μ με βλεπω, και μαλιστα αυτες που αναφερατε τις CS. Τωρα για τη τιμη...μου ειπανε 220(με παρμπριζ). Ξερετε καπου πιο φθηνα ή ειναι οκ η τιμη ?
ας ανεβάσω και μερικές από το σαπάκι μου για να δείτε τις μεμβράνες....
3M cs-35
Μα ουτε και οι ST περιεχουν μεταλλο συμφωνα με αυτα που γραφουν
Αντηλιακές Μεμβράνες 3Μ
Σειρά FX - ST
Οι αντηλιακές μεμβράνες 3Μ έχουν σχεδιαστεί ώστε οι επιβάτες να παραμένουν προστατευμένοι και ανεπηρέαστοι από τις εξωτερικές συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, αλλά και για να βελτιώσουν την αισθητική του αυτοκινήτου.
Η σειρά FX - ST είναι μία νέα σειρά αντηλιακών μεμβρανών 3Μ στην Ελλάδα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, η οποία διατίθεται σε τρεις τύπους: FX - ST 20 (σκούρα) FX - ST 35 (μεσαία) FX - ST 50 (ανοικτή. Δεν περιέχει μέταλλο με αποτέλεσμα να μην προκαλεί παρεμβολές σε σε GPS, GPRS, Navigator κ.ά., ενώ έχουν 3ετή εγγύηση κολλητικότητας και προστασίας από θερμότητα, αντηλιά, ακτινοβολία.
https://www.goldendeals.gr/deals/athens/99-mebranes-3m
ΠΑΙΔΕΣ.....!!! η τιμουλα ?! καλη ?! 220 ολα?!
3M το Νο 35....απο το 2006 δεν εχουν παθει τι-πο-τα.
003.jpg
120ie87 (28-05-13), A8hnaios (29-05-13), katsaraios (29-05-13)
S8N (29-05-13)
aristent (29-05-13), chrisgiapz3 (07-04-14)
Μια ''χαζη'' ερωτηση.Ξυλονουν ολη την επενδυση για να μπουν οι μεμβρανες οι ουσιαστικα κολλανε πανω στο τζαμι;