Για Κυπαρισσία και περίχωρα τι γνώμη έχετε?? 18-22 Αυγούστου θα είμαι εκεί πρώτα ο Θεός. Ήθελα κοντά στην Αθήνα χωρίς καράβι, με καλές παραλίες και μέρη να γυρίσεις.
BMW 320ci AC Schnitzer
Κατα τα μεσα Ιουλιου με τους αφορητους Καυσωνες για ενα μηνα θα παω σε καμπινγκ με διπλα λιμνη μικρη με κρυσταλινα κρυα νερα σε Οροπεδιο Αριστης Ποιοτητας.
Ο Τοπος βρισκετε κοντα στην Ψηλοτερη κορυφη Ορους των Βαλκανιων και ολης της Αν. Ευρωπης εκτος των Αλπεων και ισως Πυριναιων στην γαλλια - ισπανια λεγετε η Οροσειρα PYRIN και το Ορος Musala,,,στην δικη τους
γλωσσα στην δικη μας δεν ειναι παρα η Προεκταση της Ροδοπης στον Βορρα που αναφερουν και οι αρχαιοι στραβωνας/Ηροδοτος, που αναφερουν το Ορος Musala στην γλωσσα μας ειναι ο Αρχαιος Ορβηλος. ( Εδω φιλοι μας ο Ολυμπος χανει τα Πρωτεια στα Βαλκανια για 8 Μολις μετρα),,,,,,,βρισκετε μονο μιαμιση ωρας Οδηγηση μετα τον Προμαχωνα (Βεβαια θα Παω με το Σκουτερακι για να μη μου φαν το TORNADO οι μαφιες)
ΕΧΩ Βεβαια Πληροφορηθη οτι στην Παραμονη του Καμπινγκ ,,,,των γυρω χωριων Παραλιμνιων Συνιθηζουν Να Ξεφαντωνουν και Γοργονιακες Υπαρξεις απο σοφια,,, τερνοβο,,, μπλαγκοεβγκραντ και απο ολη σχεδον τη Βουλγαρια ΓΙ΄ΑΥΤΟΟΟΟΟ Προβλεπετε Να Περασουμε Καλαααααααααααααααα,,,,,,,,,,,, ,
Τα Τροφιμα στη γειτονα χωρα ειναι τζαμπα θα,,,,παμε φορτομενοι και,,,,,,,,,, λιμνουλα ,,,,,, ρελαξακι,,,,, μπανακι στο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ και,,,,,,, με την δυση του Ηλιου,,,,,,,,,,,,, Κυνηγι - Περισιλογη Μυδιων,,,,,,,,,Οσο γινετε πιο μικρων και Αφρατων
(παντως οι χαλκιδικιωτες με Πιανουν Ακαριαια)
εκανα εκει μικρος και Ξερω),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Αναμενουμε Εντυπωσεις κατα τα τελη αυγουστου στην Επιστροφη,,,,,,,,,,,,,,,που Ελπιζω να ΜΗΝ μ'ευρη Διπλον,,,,,,,,,,,,,![]()
hades7 (29-05-13), HLIAS - E36 (29-05-13), Ptboul (29-05-13), S8N (29-05-13), spar@ (29-05-13)
μαλλον Κω καμια 10αρια μερες και Μεσσηνια!
Εκπληκτικό νησί ξεχωριστής ομορφιάς με πολυάριθμα μνημεία. Μην παραλείψετε να πάτε στο ορεινό χωριό Πυλί για φαγητό και κόΖι. Επίσης να επισκεφθείτε την ταβέρνα του ΑΛή στο ΠλατάΝι και απέναντι έχει ένα εκπληκτικό ζαχαροπλαστείο, πάρτε τα πάντα.
Επίσης είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάτε στα κοντινά νησιά (Κάλυμνος, ΓυαΛί, Τέλενδος, Νήσιρος) που δύσκολα κινάει κανείς να ξαναπάει.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (14-05-13), bill_m3 (14-05-13), dark knight (14-05-13), Eleni (24-07-13), hades7 (14-05-13), ntinos (14-05-13), Panos 316T (14-05-13), S8N (14-05-13)
Μπουλη επειδη εισαι πολυταξιδεμενος μου ειπε ο χαντες να ερθεις 2-3 μερες συνεχομενες σε μια ταβερνα στην ψαραγορα στοο Πειραια ολα πληρωμενα, να μας λες ιστοριες απο διακοπες γιατι και φετος Σωκρατους θα τη βγαλουμε....
μετα θα παρουμε 2-3 μερες και Τζιενεξ να μας πει κανενα ζαχαροπλαστειο στο Μοντε Καρλο να το σημειωσουμε στις σημειωσεις στο κινητο, μπας και κατσει κανα βραδυ κανα "ψωνισμενο" επιπλο....![]()
Μέσα! Που ξέρεις, μπορεί να συναντήσουμε και τον Γιώργη στην διαδρομή με το RS1000REX 150cc και να πάμε στην ΒιέΝΝη για βιενουά.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Φετος βλέπω να την πεφτω κανενα δεκαημερο στο Κυπαρίσσι Λακωνίας.
doctore (14-05-13), Eleni (24-07-13), Panos 316T (14-05-13), Ptboul (14-05-13)