Άρη ο πατέρας μου φοράει τα ContinentalCross Contact UHP εδώ και μερικούς μήνες και είναι ευχαριστημένος πολύ!
Απλά δεν ξέρω για χώμα τι κάνουν..
Άρη ο πατέρας μου φοράει τα ContinentalCross Contact UHP εδώ και μερικούς μήνες και είναι ευχαριστημένος πολύ!
Απλά δεν ξέρω για χώμα τι κάνουν..
Detailing Madness
S8N (21-08-13)
τα Continental Cross Contact UHP τα φοράω εδώ και 1 χρόνο στο Χ3 μου (16.000 κμ). Ήσυχο και μαλακό λαστιχο, αλλά γλιστράει λίγο. δεν ξέρω αν θα το ξαναέβαζα. Και είναι σχεδόν μόνο για δρόμο (εντάξει σε light χωματόδρομους πας με οποιοδήποτε, αλλά μπορεί να φθαρούν εύκολα). είναι και δύσκολη η διάσταση που ζητά ο φίλος. Αν έβαζα τώρα, θα κοίταζα τα PIRELLI STR (για 80-20) ή τα VERDE (για άσφαλτο 100%).Επίσης δες και τα Bridgestone D-Sport. Καλά και καινούρια είναι και τα Goodyear Efficient Grip SUV.
S8N (22-08-13)
Στη δινουν αντι εκπτωσης , τα καταστηματα DRIVER , αν βαλεις σε αυτουε ελαστικα.
Περισσοτερα : https://www.driverhellas.gr/
S8N (21-08-13)
Η υποθεση ελαστικα θελει ψαξιμο!
οι τιμες απο καταστημα σε καταστημα ακομα και τηςς ιδιας φιρμας (driver) εχουν τεραστιες διαφορες.
Τα δικα μου pirelli scorpion str m+s 235/55/17 τα βρηκα απο 630 εως και πανω απο 800 ευρω!!
Τελικα η τιμη απο driver(630) στο γαλατσι προταθηκε σε βουλκανιζατερ στο μαρουσι, τη δεχθηκε και εκει τα αλλαξα.
Αν ειχα και περισσοτερο χρονο (εφευγα διακοπες) σιγουρα θα τα εβρισκα και ποιο φθηνα.
Τα δε λαστιχα ηταν κατασκευη εικοστη εβδομαδα του 2013
Μου εχει και μια ευθυγραμιση δωρο.
S8N (21-08-13)
Συγγενής φίλου έρχεται για 2-3 μέρες, αύριο από Ρόδο και θέλει να αλλάξει τα λάστιχα του στο Χ3.
Λαστιχά με καλές τιμές έχω αλλά με ρωτά και τι μάρκα να βάλει.
Φυσικά στην ΟΕΜ διάσταση, 235/58Χ17.
Οι γνωρίζοντες τι προτείνετε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 30-09-13 στις 10:17
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Tι λετε για τα Pirelli PZERO ROSSO? 235/45/19 & 255/40/19
Tι λετε για pirelli PZerro Rosso gia 19αρες...μιλαμε για 3,0i
Ειναι η εκδοση M και εχει 19αρες απο την μανα του. Δυσκολευομαι να βρω λαστιχα σε αυτα τα νουμερα
Sent from my iPhone using Tapatalk