Συμφωνω οτι θα ειναι καινουργια αλλα αν τα (κουκουλωσουμε)θα τα χαρει μαλλον ο επομενος και οχι εμεις![]()
Συμφωνω οτι θα ειναι καινουργια αλλα αν τα (κουκουλωσουμε)θα τα χαρει μαλλον ο επομενος και οχι εμεις![]()
ΚΩΣΤΑΣ
bill_m3 (19-03-13), Eleni (19-03-13), mark e92 (19-03-13), Vassilis ///M (19-03-13), z3 2.2 (19-03-13)
Αν είναι και μαύρο και το χεις και παραλία για μπάνιο το καλοκαίρι, τόλμησε να καθίσεις έπειτα!![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Eleni (19-03-13), Kostas_1 (19-03-13), Panos 316T (19-03-13)
Eμενα το αμαξει ειχε αντηλιακα ζαμια απο την BMW και γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με την ζεστη αλλα ειχα και μπεζ χρωμα το σαλονι και αυτο πρεπει να βοηθουσε.
Τωρα εχω μαυρο σαλονη και δεν εχω και τα αντηλιακα τζαμια και βλεπω εχει διαφορα μεγαλη !!!
Γεια σου Κωστα.
Το ναππα ειναι αυτο που μοιαζει με βελουδο?Δεν εχω αποψη,παιζει και να συμβαινει.
Το δικο μου σαλονι ειναι Conolly
Πριν βαλω την ζελατινα,ετσι και το βλεπε ο ηλιος τσουρουφλουσε,δεν νομιζω να υπαρχει αντιρηση για την ποιοτητα της Conolly,3 σαλονια για σπιτι επαιρνες με τα λεφτα του![]()
Όχι, δε μοιάζει με βελούδο, απλά είναι σχετικά πιο απαλό (και μου φαίνεται και πολύ πιο ευαίσθητο) από τα υπόλοιπα δέρματα. Τα δικά μου είναι τα Μ καθίσματα που έμπαιναν στο z4.