Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: Τρακάρισμα Ολική και Αποζημείωση (SOS)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κερατσίνι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πωπωπω Λευτέρη τώρα το είδα το ποστ....τι λες τώρα....αφού είσαι καλά εσύ.... εύχομαι ό,τι καλύτερο με την υπόθεση....
    M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε, ο χρόνος μου είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ περιορισμένος για να απαντήσω ξεχωριστά σε κάθε έναν, θα απαντήσω μετά την τρίτη.

Μέτρα ασφαλείας έχω πάρει, θεωρώ ότι και σύμφωνα με τα λεγόμενά σας είμαι καλυμμένος.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

3. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (09-03-13), Kostas_1 (09-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Προχωράει το θέμα, υπήρχε μια καθυστέρηση στη μεταβίβαση γιατί έστειλα μέσω γενικής ταχυδρομικής τα χαρτιά στον βαρνάβα και αυτά έφτασαν στα άγραφα (true story).

Τα πήρε ο μαντράς και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η μεταβίβαση ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση του ποσού από την άλλη ασφαλιστική, το όνομα της οποίας θα πω στο τέλος της διαδικασίας. (καθώς και τις δικής μου, ο ασφαλιστής μου είναι free lancer οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να χρεωθεί η ασφαλιστική το φταίξιμο για τον μη επαγγελματισμό του)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

5. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

A8hnaios (27-03-13), Bazil Van Sinner (27-03-13), Kostas_1 (27-03-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...

Το αμάξι μου καταστράφηκε 7/1, και διαγράφηκε πρόσφατα, πληρώνω τέλος πολυτελείας για το 12; ή θα το πληρώσω αναλογικά
    Στη φορολ δηλωση που θα φτιαξεις του χρονου, εκει που γραφουμε τα αυτοκινητα δεν το δηλώνεις καθολου αν η διαγραφη ειναι εως 16/1/2013.

Αν διαγραφηκε εως 15/3 τότε δηλωνεις 2 μηνες κατοχη. Αν διαγραφηκε 16-31/3 δηλωνεις 3 μηνες κατοχη, κοκ.

Δηλωνεις ομως στο κουτακι που αναφερονται εσοδα (ηταν κατω δεξια στην 3η σελιδα) εκει που γραφονται τα εσοδα που ειχες απο πωληση αυτοκινητου, τα χρηματα που πηρες απο την ασφαλιστικη + αυτα από αυτον που το πηρε ως "σωστρα"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 31-03-13 στις 21:30 Αιτία: πότε ειναι η διαγραφη του?

7. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

oldcarskickass (31-03-13), Ptboul (01-04-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP