Bazil Van Sinner (06-03-13), drbiloukos (06-03-13), Eleni (06-03-13), nikos1400 (06-03-13)
Επισης σημειωστε οτι η τροχαια δινει 2 η 3 μερες περιθωριο για να προσκομησεις ασφαληστηριο(με ισχη την ημερα της κλησης) κ διαγραφει την κληση.
Bazil Van Sinner (06-03-13), nikos1400 (06-03-13), Ptboul (06-03-13)
Δεν λέω να το κάνεις συστηματικά, σε εμένα πχ προέκυψε.
Είναι κάτι που σου παρέχει η ασφαλιστική (ίσως σαν τελευταία προσπάθεια να σε κρατήσει), δεν κάνεις κάτι κακό ή παράνομο.
Σου λέει (η ασφαλιστική), κύριε έληξε το συμβόλαιο σας, αν δεν προχωρήσεις σε ανανέωση λήγει σε 30 μέρες. Οκ μέχρι εδώ.
Η τροχαία που κολλάει δεν καταλαβαίνω αφού η εταιρεία θα σε καλύψει αν γίνει κάτι.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
η προθεσμια χαριτος ειναι για να καλυψει λογους ανωτερας βιας που δεν υπαρχει το ειδικο σημα ασφαλισης πχ απουσια στο εξωτερικο,εισαγωγη σε νοσοκομειο,θανατος ληπτη της ασφαλειας και δεκαδες αλλες περιπτωσεις.
Η τροχαια το θεωρει παραβαση γιατι πρωτον οι 9 στους δεκα θα σκεφτονταν εκ του πονηρου με πρωτο εμενα για να μην παρεξηγηθει και κανενας και δευτερο και σημαντικοτερο γιατι δεν μπορει να γνωριζει απο ποτε μεχρι ποτε ισχυει η προθεσμια και αν δεν εισαι τελειως ανασφαλιστος.
Μη μου πεις τωρα για τις βεβαιωσεις γιατι πρωτον ερχονται λιγο πρι ή και αφου εχει περασει ο μηνας αλλα και τι ποιο σημαντικο δεν μπορει να πιστοποιηθει η αυθεντικοτητα τους.
Δεκτόν.
Έχεις το ασφαλιστήριο μαζί + εμένα στο χαρτί, το οποίο ήρθε κανονικότατα με κούριερ στην ώρα του, ήταν σε επιστολόχαρτο της εταιρίας με τζίφρες ορίτζιναλ μπλε επάνω.
ANyway, αυτός προφανώς είναι ο νόμος οπότε πάσα αρχή παυσάτω..
Δεν πειράζει, το καρμπόν είναι σαν το αμάξι του τσακ, δεν έχει ανάγκη
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (06-03-13), chrisgiapz3 (06-03-13), Nino (06-03-13)
Bazil Van Sinner (06-03-13), Eleni (06-03-13)
Υπάρχει εναλλακτική. Είχα κάνει αίτηση για ασφάλεια στην Ιντεραμερικαν και μου έστειλαν το συμβόλαιο και το σήμα το οποίο είχα περιθώριο να το πληρώσω ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια του μήνα το συμβόλαιο ίσχυε κανονικά.
Τελικά μόλις έληγε ο μήνας, έκανα συμβόλαιο στην εθνική το οποίο και πλήρωσα.
Τελικά 1 μήνας δωρεάν ασφάλεια.
η anytime παντως λεει οτι το συμβολαιο της ισχυει κανονικα με ολες τις καλυψεις (κλοπη, φωτια. τρομοκρατικες κτλ κτλ) για ενα μηνα μετα την ληξη...μου ετυχε προσφατα γιατι δεν το ειχα βαλει να πληρωνεται απο καρτα κ το ανανεωτηριο χαθηκε στο ταχυδρομειο....