Εγω με το που αγορασα το αυτοκινητο πεταξα τα runflat οπως και οι περισσοτεροι πιστευω.
Γιατι τα runflat δεν ειναι καλα; Τα εχω συμπαθησει![]()
Εγω με το που αγορασα το αυτοκινητο πεταξα τα runflat οπως και οι περισσοτεροι πιστευω.
Γιατι τα runflat δεν ειναι καλα; Τα εχω συμπαθησει![]()
Βασικα ευγε για την διαθεση και για την ιδεα!!
Συμφωνο για την πιστα,αλλα απ οτι καταλαβα εσυ θες να τσεκαρεις πρωτα εσενα σαν οδηγο και μετα τη Ζετα.
Μια αλανα ασφαλτινη,ενα μεγαλο parking χωρις κολωνες ειναι το ιδανικο μερος για να καταλαβεις το αμαξι σου!
Απενεργοποιεις το DSC ,βαζεις εναν κονο σημαδι και αρχιζεις τις γυρες!Πρωτα με 1η ταχυτητα,αυξανεις σιγα σιγα τον ρυθμο,μεχρι να καταλαβεις πως γλυστραει!Στο πρωτο τετ-α-κε θα νιωσεις τον ερωτα τον ιδιο!!!!!
zungui (27-02-13)
Καλησπέρα,
έχω ακόμα δρόμο για την εξοικίωση, τουλάχιστον τώρα στα διόδια δεν βγαίνω πια απο το παράθυρο χαχ ..Αν μπορούσα κάπου που θα είμαι εγώ και το αμάξι χωρίς περίεργους και κριτικούς κινηματογράφου αλα 'η σωφερίνα' θα πήγαινα και στο παρκινγ του σούπερ μάρκετ...
Ζητείται ερημική τοποθεσία χωρίς γκρεμούς...
chrisgiapz3 (27-02-13), Panos 316T (27-02-13), Ptboul (27-02-13)
chrisgiapz3 (27-02-13), zungui (28-02-13)
και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί για πάντα!! χαχα
Στρατο,
βρήκα μία στην autoplus θα πάω να την δώ το απόγευμα και θα σου πώ. Στο ιντερνετ (που συμβαίνουν όλα) έχω δει Ζ4 με αρκετά διαφορετικές σχάρες για ποδήλατο. Ζαντες ε... χμ θα πάω λίγο αργότερα να το τραβήξω φωτο να το δείς...
Στρατο,
δεν έχω λόγια!!! Ναι Αθήνα μένω. Στην BMW που πήρα μου είπαν ότι δεν βγαίνει πια.. να ζήτήσω την πηγή σου;
Κωνσταντινα, εχει καταργηθει τελικα...
Μπορεις να τα βρισκεις και μονη σου ολα απο το www.bmwfans.info βαζοντας τα 8 τελευταια ψηφια του αριθμου πλαισιου.
Τον αριθμο μπορεις να το δεις στην αδεια, στον θολο αν ανοιξεις το καπο και μαλλον και στο κατω μερος του παρμπριζ απο τη μερια του οδηγου(κοιταζοντας εξω απο το αυτοκινητο)