Ίσως κάτι άλλο με πιο λίγα χιλιόμετρα να ήταν καλύτερο.
Ίσως κάτι άλλο με πιο λίγα χιλιόμετρα να ήταν καλύτερο.
accnt (26-02-13), Bazil Van Sinner (26-02-13)
accnt (26-02-13)
Ρε παιδια μην τρελαθούμε είναι πολλα τα 119.000 χιλιόμετρα? εδω στην Ελλάδα όταν εμένα είχα ένα φιατ brava και είχε 390.000 χιλιόμετρα και ούτε λάδια δεν έκαιγε, και οι αλλαγές λαδιων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια γίνονταν ανά 30.000χιλιομετρα και αν?
το BMW που πήρα εδω στην Γερμανία έχει 207.000χιλιομετρα δηλαδή είναι για πέταμα?
Όσο για αμορτισέρ, ψαλίδα ,φρένα κλπ. Οδηγείτε λίγο ανθρώπινα και τίποτα δεν θα θέλει αλλαγη πριν απο την ώρα του. Έχω ζήσει στην Ελλάδα και ξέρω πως οδηγαμε, και πως οδηγώ τώρα, τουλάχιστον για το αυτοκίνητο είναι πολυ καλύτερα.
Ένταξη δε λέω παίζουν ρόλο και οι δρόμοι που είναι χάλια στην Ελλάδα αλλα αν πας και βολίδα προλαβαινεις να φρεναρης στην λακουβα? Ναι αφου έχεις πέσει μέσα..
RallyArt (27-02-13)
119.000 χλμ ειναι μια χαρα.
Αν βρισκεις σε παραπλησια τιμη κατι με λιγοτερα προτιμησε το. Αρκει να μην κανεις συμβιβασμους.
Μην το πληρωσεις παραπανω για να εχει λιγα χιλιομετρα.
Για κανενα λογο, εκτος αν ειναι αυτοκινητο φιλου-γνωστου.
Αυτο με τα λιγα χλμ παρτο απο χερι. Οχι απο μαντρα η απο αγνωστο.
Οχι τιποτε αλλο, αλλα ειναι πολυ πιθανο και να σκασεις παραπανω και να ειναι γυρισμενο.
Εκτος βεβαια αν μπορεις με σιγουρια να επιβεβαιωσεις το οδομετρο του.
Ειδικα αν μιλαμε για αυτοκινητο εισαγωγης.
Στη Γερμανια τα αυτοκινητα γραφουν χλμ τις περισσοτερες φορες.
Τωρα μεταξυ Ε46 και Ε90.
Δεν τιθεται θεμα οτι ειναι προτιμοτερο το Ε90.
Ειναι ο διαδοχος. Βελτιωμενο σε ολους τους τομεις.
Βεβαια το Ε46 εχει φανς(and I'm one of them). Που το προτιμουν απο το Ε90.
Για πολλους και διαφορους λογους.
Ενας βασικος ειναι η κλασσικη και διαχρονικοτερη γραμμη του.
Εμενα προσωπικα μου αρεσει σχεδιαστικά το Ε90-92. Αλλα σκαλωνω στο ταμπλω τους.
Δεν μ αρεσει το ταμπλω τους.
Τωρα γιατι?
Μην ψαχνεις καποια λογικη...
Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ειναι οδηγοκεντρικο παντως και ποτε δεν καταλαβα το γιατι.
Το οτι το Ε90 επεσε αποτομα κοντα στο Ε46 ειναι θεμα της κρισης.
Και ναι μπορει τα 3.000 ευρω να ειναι το 30% των χρηματων αλλα μιλαμε για 3.000 ευρω οταν εχουν μια 7ετια διαφορα σα φιλοσοφια.
Και σαν πλαισιο εχουν παει πολλα βηματα μπροστα(πολυ αυξημενη στρεπτικη ακαμψια).
Και παιρνεις και πιο καινουριο αυτοκινητο. Για μια γενια διαφορα προσωπικα θεωρω οτι τα 3.000 δεν ειναι πολλα. Δεδομενου οτι το Ε90 πριν λιγο καιρο επαψε να ειναι το τρεχον μοντελο.
Δεν κανουμε κουβεντα για 3.000 διαφορα μεταξυ Ε30 και Ε36 πχ.
Εκει ναι θα ηταν εξωφρενικη.
Παντως σε 46αρι πας σε αμαξι το οποιο στην καλυτερη θα ειναι του 2005?
Δλδ 8ετιας τουλαχιστον.
90αρι μπορεις να βρεις πολυ πιο φρεσκο.
Αν δεν εχεις καποια τρελα με τα 46αρια προχωρα για 90αρι!
Εγω παντως θα επαιρνα παλι 46αρι.
Η αουντι Α4![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 26-02-13 στις 21:00
accnt (26-02-13), chrisgiapz3 (27-02-13), jimdros (26-02-13), katsaraios (27-02-13), Ptboul (27-02-13)
φιλε accnt ποσα χρηματα διαθετεις για αυτοκινητο,αν επιτρεπεται,ετσι ωστε να βοηθησουμε?
αν τα χλμ ειναι αληθινα αξιζει για τα χρηματα αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1750753/
accnt (26-02-13)
Ξεκινώντας την αναζήτηση είπα να διαθέσω γύρω στα 6 με 7 χιλιάρικα για ένα Ε46. Αλλά στην πορεία και βλέποντας ότι μπορώ να πάρω και Ε90 με 10 χιλιάδες, το ξανασκέφτομαι. Τα 10 χιλιάρικα είναι ταβάνι για Ε90 και τα 6 χιλιάρικα για Ε46.
Ghost rider, κάπως έτσι και γω το σκέφτηκα για την χρηματική διαφορά μεταξύ των δυο μοντέλων. Απλά επειδή δεν έχω εμπειρία, αναρωτήθηκα μήπως το Ε46 είναι τελικά καλύτερο αυτοκίνητο, ασχέτως χρονολογίας.
Να προσθέσω ότι είμαι fan της ηλιοροφής και του μπεζ σαλονιού...![]()
Ptboul (27-02-13)