Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Θέμα: To PlayStation 4 παρουσίασε η Sony στη Νέα Υόρκη

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

δυστηχως παιδια ενω ειμαι gamer αρκετα πορωμενος μπορω σχεδον με σιγουρια να πω πως δεν θα αγορασω το PS4 επειδη καταλαβα οτι ειναι πεταμενα χρηματα τη στιγμη που με αυτα τα χρηματα θα ενισχυσω λιγο τον υπολογιστη μου απο θεμα καρτας γραφικων κτλ.. και θα εχω ιδια αποδοση με του PS4. τωρα θα αναρωτιεστε γιατι?? γιατι το παιχνιδι στο PS4 θα κοστιζει χαλαρα 50-60 μπορει και 70Ε ενω στο pc θα ειναι σχεδον μιση τιμη η μπορει και να κατεβαινει ακομα και με torrent(κοινως τζαμπε). αυτα τα λεω επειδη εχω αγορασει το PS1-2-3 και εχω καταλαβει οτι εχω πεταξει ποοοοοολλα χρηματα σε παιχνιδια πλην την αγορα της κονσολας.ολα αυτα ειναι η γνωμη μου και τα λεω καλοπροαιρετα παντα και οποιοσδηποτε μπορει να μου πει τη γνωμη του.ποιος ξερει? μπορει να εχει δικιο και να αλλαξει η ιδεα μου για τη συγκεκριμενη κονσολα !!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ας βγει το gran theft auto 5 να ξεχαστουμε μεχρι δε ξερω εγω ποτε και μετα βλεπουμε.....

3. The Following User Says Thank You to PATSIMINI For This Useful Post:

Tsik.D. (28-02-13)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    δυστηχως παιδια ενω ειμαι gamer αρκετα πορωμενος μπορω σχεδον με σιγουρια να πω πως δεν θα αγορασω το PS4 επειδη καταλαβα οτι ειναι πεταμενα χρηματα τη στιγμη που με αυτα τα χρηματα θα ενισχυσω λιγο τον υπολογιστη μου απο θεμα καρτας γραφικων κτλ.. και θα εχω ιδια αποδοση με του PS4. τωρα θα αναρωτιεστε γιατι?? γιατι το παιχνιδι στο PS4 θα κοστιζει χαλαρα 50-60 μπορει και 70Ε ενω στο pc θα ειναι σχεδον μιση τιμη η μπορει και να κατεβαινει ακομα και με torrent(κοινως τζαμπε). αυτα τα λεω επειδη εχω αγορασει το PS1-2-3 και εχω καταλαβει οτι εχω πεταξει ποοοοοολλα χρηματα σε παιχνιδια πλην την αγορα της κονσολας.ολα αυτα ειναι η γνωμη μου και τα λεω καλοπροαιρετα παντα και οποιοσδηποτε μπορει να μου πει τη γνωμη του.ποιος ξερει? μπορει να εχει δικιο και να αλλαξει η ιδεα μου για τη συγκεκριμενη κονσολα !!!
    και στο online το πι ες τρια ειναι γ@ματο!

εγω δεν το τσιπαρα, ουτε προκειται.
    εχει και φτηνα παιχνιδια απο play.com ή και αλλα sites ή και μετχ ακομα
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στα χναρια του επομενου xbox παντως δεν θα φτανει..
    Καλο,αλλα σαν το μηχανημα της Microsoft δεν εχει αλλο.

Forza Motorsport > Grand Turismo

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και στο online το πι ες τρια ειναι γ@ματο!

εγω δεν το τσιπαρα, ουτε προκειται.
    εχει και φτηνα παιχνιδια απο play.com ή και αλλα sites ή και μετχ ακομα
    ουτε εγω το τσιπαρα φιλε μου και ουτε εχω σκοπο... σιγουρα ειναι μια πολυ καλη παιχνιδομηχανη αλλα κακα τα ψεμματα για να παιξεις παιχνιδι που να αξιζει δεν υπαρχει κατω απο 50Ε.. +600 που αγορασαν το ps3 μερικοι οταν κυκλοφορησε(εγω ημουν απο τους εξυπνους το πηρα 300 οταν κυκλοφορησε το μικρο..) αρα δεν συμφερει χρηματικα και μονο... τηλεορασηHD εχω, υπολογιστη εχω, γιατι να εχω και ps τη στιγμη που τα γραφικα του υπολογιστη θα ειναι σαφως καλυτερα και τα παιχνιδια φθηνοτερα?? με αυτη τη λογικη το λεω οχι οτι δεν ειναι καλη κονσολα το ps, ισα ισα ειναι παρα πολυ καλη γι'αυτο και τις αγορασα ολας μεχρι στιγμης αλλα πλεον πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενη.
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!!!!...στην Ελλαδα της "κρισης".....

Ψαχνει ο γιος μου να βρει και δεν υπαρχει πουθενα!!!

....απο το νεο ετος παλι,αλλοι με προπαραγγελια,αλλοι με ασαφη ημερομηνια παραλαβης(15-31/1/2014) κλπ.

εψαξε στα MediaMarkt,Germanos,Public και αλλα......Κωτσοβολος μπορει να εχει,αλλα ζηταει +50ευρω για 4ετη τεχνικη υποστηριξη!!!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

....απο το νεο ετος παλι,αλλοι με προπαραγγελια,αλλοι με ασαφη ημερομηνια παραλαβης(15-31/1/2014) κλπ.

εψαξε στα MediaMarkt,Germanos,Public και αλλα......Κωτσοβολος μπορει να εχει,αλλα ζηταει +50ευρω για 4ετη τεχνικη υποστηριξη!!!
    Aυτο ειναι προαιρετικο δεν εισαι υποχρεωμενος να το παρεις και μενεις μονο με την εγγυηση της αντιπροσωπειας...
    γενικα επειδη τελευταια ψαχνω κατι αλλο , να ξερετε οτι οι τιμες που βλεπουμε στι internet ειναι διαφορετικες με αυτες που εχουν στα καταστηματα (οχι βεβαια ολοι, media markt και πλαισιο απο του ποιο τιμιους δικη μου εκτιμηση!)

9. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (27-12-13), Tsik.D. (28-12-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

Είναι φοβερό πάντως...έπαιξα μαζί του. Έχει ηχείο επάνω στο χειριστήριο.

Σχετικά με το στοκ, πάντα σε καινούρια προϊόντα γίνεται χαμός:

H επέκταση εγγύησης αξίζει!!!
    Nikos

11. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

aristent (27-12-13)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •