ενα ειναι το προβλιμα το οικονομομετρο πεζι δεν σταματαει σταθερο και με πσιλο κραταει το αμαξι το σινεργιο δεν εβγαλε καπια βλαβι
ενα ειναι το προβλιμα το οικονομομετρο πεζι δεν σταματαει σταθερο και με πσιλο κραταει το αμαξι το σινεργιο δεν εβγαλε καπια βλαβι
ενα ειναι το προβλιμα το οικονομομετρο πεζι στο 2 παει 1.5και παλι 2 και με κραταει το αμαξι δεν το αφινει να φιγι μετα τιν 3 ταχιτιτα
καλησπερα!το οικονομομετρο μεταβαλεται αναλογα με το γκαζι που πατας αρα δεν μενει σταθερο..εκτος αν εννοεις κατι αλλο....και δεν το καταλαβα..τι εννοεις σε κραταει??δεν παει το αμαξι?
το γκαζι το εχω σταθερο και το οικονομομετρο μου πεζι.και το αμαξι δεν παει ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakiseko : 08-02-13 στις 00:13
γνωμη μου να κοιταξεις γιατι δεν παει το αμαξι, που ειναι οντως και απο σερβις απ'ολα.
το οικονομομετρο το κοιτας μετα.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
το εβαλα 100σταρα και καθαριστικο και τιποτα αυτο νομισα οταν το πιρα και εγω το αφισα μια ημερα στο λαμπακι για ωρα και το εκανε πιο εντονα.
νικο δεν παει γιατι οπος πεζι το οικονομομετρο παει και το αμαξι για αυτο.
οχι δεν μου εκανε θορυβο. μπερδεβε το οικονομομετρο ποιο πολι. εγω λεω να κιτακσο και μια τα μπεκ