Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 21

Θέμα: B.M.W E90 FUEL TANK

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο 1το ποστ λες πως είχες φουλάρει, έκανες σε 2 μέρες 20 χλμ και έκαψες 17 ευρώ βενζίνη?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ναι αυτο ακριβως.20 χμ - 17¤!Του χωνεις τη μανικα επιτοπου πουθενα η οχι?
    Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ηλία (120ιε87) συμφωνώ με αυτά που έγραψες απόλυτα, αλλά 20χλμ και να κάψει 17 ευρώ? και με 200 να πήγαινε δεν θα γινόταν νομίζω, ούτε με κρύο αυτοκίνητο ούτε με ανηφόρα κτλπ...Με 10+κάτι κατανάλωση βγαίνει στα 20 χλμ να είναι 5-6-7 ευρώ? μαξ... σωστά? κάτι παίζει λογικά εδώ..εκτός αν έχει θέμα το αυτοκίνητο που δεν νομίζω
    Υ.Γ Μήπως είχες αφήσει να δουλεύει ρελαντί το αμάξι καμία ώρα?(χωρίς πλάκα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andri : 02-02-13 στις 15:50

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

^ Αντρέα μου, δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη εικόνα. (επειδή δεν είμαστε παρόντες, απλά)
    Για το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι για τη μέση κατανάλωση στα τελευταία χλμ και πόσο μπορεί να επηρρεάσει το "ESTIMATED" νούμερο για το πότε θα χρειαστεί γέμισμα το ρεζερβουάρ.
    Πάνω σε αυτό λοιπόν:
    Γυρίζοντας από χαλαρό ταξίδι το obc βλέπει στα τελευταία χλμ κατανάλωση της τάξεως των 10lts/100km (χοντρικά, για να βοηθηθούμε από στρογγυλά νούμερα). Γεμίζουμε το ρεζερβουάρ στο Α βενζινάδικο με 60 λίτρα (χοντρικά πάλι) και το obc δείχνει "ESTIMATED" χλμ μέχρι το τελευταίο γέμισμα: 10lts/100km , 60lts -----> 600km

Είμαστε πόλη και στα τελευταία χλμ έχουμε καταναλώσει 12lts/100km (στρογγυλά νούμερα πάλι, για ευκολία στις πράξεις)
    Γεμίζουμε το ρεζερβουάρ στο Β βενζινάδικο με 60 λίτρα και το obc δείχνει "ESTIMATED" χλμ μέχρι το τελευταίο 12lts/100km, 60lts ------> 500km

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η "ESTIMATED" ΤΙΜΗ ΤΟΥ OBC ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΥΘΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ 100ΧΛΜ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20% ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 60ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ.

------------------------------------------------------------------------------
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 02-02-13 στις 16:19

5. The Following 4 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

aristent (02-02-13), Dimitrios (03-02-13), michaelp900 (02-02-13), nikos valvetronic (02-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν τον κλεβει δεν θα εχει χωρο για αλλη βενζινη απλα θα γεμισει με πιο πολλα λεφτα.
    Να σε ρωτησω κατι γιατι πας ξανα σε αυτον???

7. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

michaelp900 (03-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ^ Αντρέα μου, δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη εικόνα. (επειδή δεν είμαστε παρόντες, απλά)
    Για το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι για τη μέση κατανάλωση στα τελευταία χλμ και πόσο μπορεί να επηρρεάσει το "ESTIMATED" νούμερο για το πότε θα χρειαστεί γέμισμα το ρεζερβουάρ.
    Πάνω σε αυτό λοιπόν:
    Γυρίζοντας από χαλαρό ταξίδι το obc βλέπει στα τελευταία χλμ κατανάλωση της τάξεως των 10lts/100km (χοντρικά, για να βοηθηθούμε από στρογγυλά νούμερα). Γεμίζουμε το ρεζερβουάρ στο Α βενζινάδικο με 60 λίτρα (χοντρικά πάλι) και το obc δείχνει "ESTIMATED" χλμ μέχρι το τελευταίο γέμισμα: 10lts/100km , 60lts -----> 600km

Είμαστε πόλη και στα τελευταία χλμ έχουμε καταναλώσει 12lts/100km (στρογγυλά νούμερα πάλι, για ευκολία στις πράξεις)
    Γεμίζουμε το ρεζερβουάρ στο Β βενζινάδικο με 60 λίτρα και το obc δείχνει "ESTIMATED" χλμ μέχρι το τελευταίο 12lts/100km, 60lts ------> 500km

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Η "ESTIMATED" ΤΙΜΗ ΤΟΥ OBC ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΥΘΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ 100ΧΛΜ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20% ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 60ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ.

------------------------------------------------------------------------------
    Δεν χρειαζεται να κανεις πραξεις ΔΕΝ ξαναπας!!!

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ηλία έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που γράφει το obc, εγώ στάθηκα σε άλλο σημείο.
    Λέει φούλαρε, έκανε 20 χλμ και πήγε να ξαναφουλάρει και του ζήτησε 17ευρώ!
    Δεν σου λέω για τα χλμ που γράφει το obc κτλπ, ξέρω πως λειτουργεί μιας και κάνω ταξίδια και σε οικονομία γράφει 900..(που δεν τα έχω δει ποτέ μου)
    αλλά 20 χλμ 17ευρώ βενζίνη...

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

^ Ανδρέα, τόσα χρόνια στα φορουμ τα έχουμε ακούσει όλα...
    ...μπορεί απλά να τον μηδένισε τον χιλιομετρητή ο φίλος κατά λάθος και να μην ήταν 20χλμ αλλά 80...

ο βενζινάς αν κλέβει τόσο πρέπει να είναι πολύ μλκας επειδή απλά είναι θέμα χρόνου να τον... κανένας πελάτης.... πόσους να κλέψει τόαο πολύ και να τη γλιτώσει?

ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ-ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΕΙ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 02-02-13 στις 18:16

11. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

michaelp900 (03-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηλία (120ιε87) συμφωνώ με αυτά που έγραψες απόλυτα, αλλά 20χλμ και να κάψει 17 ευρώ? και με 200 να πήγαινε δεν θα γινόταν νομίζω, ούτε με κρύο αυτοκίνητο ούτε με ανηφόρα κτλπ...Με 10+κάτι κατανάλωση βγαίνει στα 20 χλμ να είναι 5-6-7 ευρώ? μαξ... σωστά? κάτι παίζει λογικά εδώ..εκτός αν έχει θέμα το αυτοκίνητο που δεν νομίζω
    Υ.Γ Μήπως είχες αφήσει να δουλεύει ρελαντί το αμάξι καμία ώρα?(χωρίς πλάκα)
    Οχι....το αμαξι το αφηνω ισα ισα να πεσουν οι στροφες στο φυσιολογικο και αντε κανα 2-3 λεπτα και μετα ξεκιναω και παω χαλαρα μεχρι να πιασει 90 βαθμους.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τον κλεβει δεν θα εχει χωρο για αλλη βενζινη απλα θα γεμισει με πιο πολλα λεφτα.
    Να σε ρωτησω κατι γιατι πας ξανα σε αυτον???
    Γιατι το αμαξι δεν το μετακινω καθημερινα και ειναι μονο αυτος τοσο κοντα μου.Της δικιας μου ειναι στο Πλαγιαρι και δεν λεει να κανω 60χμ πανε ελα για φουλαριμα τον 10-15 ευρω.....αμα το αφησω να αδειασει το φουλαρω απο εκει και μαλιστα οταν φευγω απο εκει και ξαναβαζω στη γειτονια εχω καψει κανα 3ευρω στα 30χλμ......οχι 17 ευρω στα 20χλμ και οτι συνθηκες και να υπαρχουν η διαφορα των 14 ευρω ειναι τραγικη.Επισης το αμαξι το μετακινω μια φορα στις δυο εβδομαδες για καμια βολτα,πλυσιμο,φουλαρισμα οσο ξοδεψα, κουκουλα και γκαραζ. 53.100 τα χλμ.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP