Σελίδα 2 από 179 ΠρώτηΠρώτη 12341252102 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    μου έγραφε ο αδερφός μου (ο οποίος φιλοξενείται στην Ιταλία από ένα συνεργάτη), για το πόσο όμορφα είναι στην πόλη που είναι , πόσο έχουν διατηρήσει τα παλιά τους κτήρια, πόσο όμορφο είναι που μέσα σε κτήρια 1000 ετών στεγάζονται δήμοι, σπίτια, έχουν τοίχος... έχουν κράτήσει/κάνει ξύλινη γέφυρα για το ποτάμι κλπ κλπ , κράτησαν την ιστορία τους σε μέρη που δεν είναι καν τουριστικά, σεβάστηκαν την ιστορία τους....
    που πάμε εμείς;;;

χάσαμε το τρένο.

Αντί να δουλέψουμε τα 30 αυτά χρόνια, διαλέξαμε την εύκολη λύση της φούσκας.... τώρα είμαστε 100 χρόνια πίσω.

Και στην Ιταλία έχουν προβλήματα, και εκεί ψηφίζουν όποιον τους τάξει ότι θα συνεχίσουν να είναι βολεμένοι.... είναι όμως και παγκόσμια βιομηχανική δύναμη.... εμείς ;;;
    σε 2-3 χρονακια θα δεις και μεις Βιομηχανια που θα εχουμε.....
    θα δουλευω το πρωι στη Νike να φτιαχνω σπορτεξακια και το βραδυ στην ΚΙΛ θα ραβω το δερματινο τιμονι στο νεο πικλαντο!!!
    και καθε μηνα θα συγκεντρωνω το εξωφρενικο ποσο των 400ευρο....
    θα εχω και φιατ ουνο 1000αρι φαιερ 15ο χερι αψογο!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

hades7 (27-01-13), vagmag (27-01-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

μου έγραφε ο αδερφός μου (ο οποίος φιλοξενείται στην Ιταλία από ένα συνεργάτη), για το πόσο όμορφα είναι στην πόλη που είναι , πόσο έχουν διατηρήσει τα παλιά τους κτήρια, πόσο όμορφο είναι που μέσα σε κτήρια 1000 ετών στεγάζονται δήμοι, σπίτια, έχουν τοίχος... έχουν κράτήσει/κάνει ξύλινη γέφυρα για το ποτάμι κλπ κλπ , κράτησαν την ιστορία τους σε μέρη που δεν είναι καν τουριστικά, σεβάστηκαν την ιστορία τους....
    που πάμε εμείς;;;

χάσαμε το τρένο.

Αντί να δουλέψουμε τα 30 αυτά χρόνια, διαλέξαμε την εύκολη λύση της φούσκας.... τώρα είμαστε 100 χρόνια πίσω.

Και στην Ιταλία έχουν προβλήματα, και εκεί ψηφίζουν όποιον τους τάξει ότι θα συνεχίσουν να είναι βολεμένοι.... είναι όμως και παγκόσμια βιομηχανική δύναμη.... εμείς ;;;
    Ενταξει ψιλο ατυχες το παραδειγμα..θες να συζητησουμε για την Νοτιο Ιταλια και την ζωη εκει?
    Εχει αλλα "βαρη" η γειτονικη χωρα και βασικα τον μεγαλο βραχνα των "οικογενειων" κατα τα αλλα ανεργια και υπερχρεωμενο κρατος εχει καταφερει να φτιαξει με τοσο δυναμικο παραγωγικο υποβαθρο.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

που πάμε εμείς;;;
    Πριν μερικές μέρες εδώ στην Πάτρα πέθανε ένας άνθρωπος, γιατί κάποιος είχε παρκάρει παράνομα στην είσοδο του πεζόδρομου στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει το ασθενοφόρο στον πεζόδρομο και να τον παραλάβει. Τελικά χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο άνθρωπος αυτός δεν τα κατάφερε. Την επόμενη μέρα, το δημοτικό συμβούλιο έκανε αυτοψία στο συγκεκριμένο σημείο, κάνοντας σύσταση σε κάποιον άλλο οδηγό, που είχε παρκάρει παράνομα στο ίδιο σημείο, για την επικινδυνότητα της πράξης του. Το αποτέλεσμα? Κόντεψε να πλακώσει στο ξύλο το δήμαρχο γιατί "του την είπε".

Ε, εκεί πάμε...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικη αποτιμηση, τα δεντρα που κοπηκαν θελουν πανω 40-50 χρονια για να ξαναγινουν στο ιδιο μεγεθος.
    Συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα, αλλά διαφωνούμε σε ένα βασικό: Την ανάγκη του να φτάσουμε στο μηδέν για να ξεκινήσουμε απ' την αρχή.

Δεν μπορώ και δεν θέλω να το καταλάβω. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες (γιατί είναι 4 παρα δέκα), αλλά από τη δική μου οπτική, αυτό που βλέπω είναι το εξής:

Σαν νέος μηχανικος για τον οποιοδήποτε λόγο που δεν αφορά αυτό το επιχείρημα, προσπαθώ να μπω στην αγορά εργασίας, μια αγορά που στην καλύτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κακό ανέκδοτο. Στη χειρότερη, εφιάλτης. Ναι, θα παλέψω, ναι προφανώς θα προσπαθήσω να βρω/χρησιμοποιήσω/υλοποιήσω/"πουλήσω" κάτι διαφορετικό απ' όσους συναδέλφους δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αντί να παλέψω με όποιον τρόπο μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να κάνω κάτι αξιόλογο, θα πρέπει να περιμένω να καταστραφεί στο σύστημα μας, ώστε να αλλάξει μορφή/λειτουργία, μήπως και έλθει η κάθαρση.

Άλλωστε ποιος μου εγγυάται ότι όταν θα έρθει η ώρα το σύστημα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, δεν θα στελεχωθεί πάλι από τα ίδια πρόσωπα, τα τρωκτικά αν θες, αντί των άξιων?

5. The Following 5 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

bimmerm (27-01-13), chrisgiapz3 (27-01-13), Eleni (28-01-13), Stathis (27-01-13), vagmag (27-01-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

φοβερό παράδειγμά.

Το κακό είναι ότι όντως θέλουμε 40-50 χρόνια.... σωστής δουλειάς, νοοτροπίας κλπ κλπ
    Δηλαδη να ζω με την ελπιδα οτι στα 70 μου, θα κανω τη ζωη μου??

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικά καληνύχτες...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

vagmag (27-01-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικά καληνύχτες...
    ωχ ωχ... σηκωθηκε η Γυναικα και ξηλωσε την μπριζα απ τον τοιχο...!!!

10. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

joseph (27-01-13), nikos1400 (27-01-13), Thomelef (27-01-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασικά καληνύχτες...
    καληνύχτα

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

γενικα σαν λαος θελουμε απο πανω μας καποιον να μας φοβιζει για να φερομαστε οπως πρεπει....
    οπου υπαρχει χαλαροτητα μπορουμε να τα καταστρεψουμε ολα!
    Δεν χρειαζεται να φτασουμε στο κρατος και στην πολιτικη!
    Μπορουμε απλα να δουμε τι γινεται γυρω μας σε αφυλαχτους δημοσιους χωρους σε δρομους, κλπ!
    Στο Μετρο π.χ που εχει παντου καμερες και φυλαξη ειμαστε Κυριοι και Κυριες...
    Ετσι ειναι η λογικη μας....
    Εγω δεν θελω να αλλαξω τον διπλανο μου, γιατι δεν με ενδιαφερει...Θελω να υπαρχει ενα Κρατος που θα κοβει τον κ@λο σε οποιοδηποτε παρανομει!
    εκει οχι μονο δεν θα υπαρχουν τρωκτικα....

13. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

oldcarskickass (02-03-13), sierra (27-01-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και κάτι άλλο. Τι επιλογές έχουμε για να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές; Εγώ πιστεύω καμμία. Γιατί όσοι μπαίνουν στη Βουλή και σωστοί να είναι στο τέλος με κάποιο τρόπο αφομοιώνονται. Πέρα από τις διαφωνίες που βγάζουν προς τα έξω, κατά βάθος όλοι μαζί είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν έχω επιλογή.

15. The Following 2 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:

nikos1400 (27-01-13), Panos 316T (27-01-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΑΝ ο Σαμαράς ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τους ΝΟΜΟΥΣ θα γίνει ο ΗΡΩΑΣ του λαού.

....και μετά ξύπνησα.

Σελίδα 2 από 179 ΠρώτηΠρώτη 12341252102 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP