BILL007 (27-02-13)
Και για το ρελαντι που ξεκιναει απο 900 στροφες;;
πολλά μπορεί να ναι από μπεκ μέχρι τ αισθητήρα λ, πήγαινε σ έναν μάστορα θα σ τ βρει μπαμ μπαμ
Πηγα στην bmw και μου παν να μαλλαξουν ολα τα ωστορια. Τιμη 2000 ευρω.
100.000 χιλιομετρα εχω κανει
με 2χιλιαδες σ αλλαζουν μοτερ, ψαξε για συνεργειο
BILL007 (27-02-13), bill_m3 (28-02-13), Panos 316T (28-02-13)
Υπαρχει περιπτωση απο τον ρυθμιστη ρελαντι να προερχεται το τρεμουλο και να μου αναβει το λαμπακι της μηχανης; Γιατι μολις ζεσταθει λιγο η μηχανη μετα δουλευει ρολοι. Δηλαδη μολις περασει την μπλε ενδιξη δεν υπαρχει μετα προβλημα. Απλα εχω παρατηρηση οτι πεφτουν αποτομα και γρηγορα οι στροφες δηλαδη μεσα στο πρωτο λεπτο απο 900 φτανει 600 και δεν εχει προλαβει καν να ζεσταθει εστω κ λιγο η μηχανη.
Σ πα κ πιο πανω 1002 μπορει να ναι, απλα αν αναβει το λαμπακι καποιος αισθητηρας η ο μετρητης μαζας αερα θα φταιει θελει διαγνωστικο, το εχει ο μαστορας κ τσι μπορει να βρει τ πραγματικη αιτια κ να το φτιαξει, μολις διαπιστωσεις οτι το αμαξι ειναι οκ τοτε πληρωνεις (μονο πες του πρωτου κανει οτιδηποτε να σ ενημερωσει για το κοστος)
Ζεστο δουλευει κανονικα. Απλα εγω πιστευω οτι συμβαινει επειδη πεφτουν οι στροφες του ρελαντι πολυ γρηγορα. Μενω γερμανια και εχει λιγο κρυο εδω. Λογικο ειναι να χριαζεται λιγο χρονο να ζεσταθει το μοτερ. Δεν ειναι λογικο μεσα στο πρωτο λεπτο να χαμιλωνει το ρελαντι και απο 900 στροφες που ξεξιναει να πεφτει σε ενα λεπτο στις 600 με 500 που τοσες εχει οταν ειναι ζεστο το μοτερ. Εγω καθε πρωι περιμενω μεσα στο αμαξι και πατω ελαφρος το γκαζι για να κρατησει τις 1000 στροφες καθαρα κ ετσι δεν εχω προβλημα ουτε τρεμει μετα ουτε ρεταρει ουτε τιποτα. Ξεπαγιαζω λιγο αλλα απτο να μου κανει μεγαλυτερη ζημια καλυτερα ετσι, μεχρι να βρω μια λυση και οσο ποιο οικονομικη γινατε γιατι ειναι πολλα τα λεφτα. Θα ερχισω να ψαχνομαι και σε αλλα συνεργεια σιγα σιγα απλα ρωταω και σας επειδη ξερετε ή εχετε ακουσει κατι να ξερω πανω κατω τι παιζει να μην πιαστω κορο'ιδο. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο. Το καλοκαιρι πχ τρεμει λιγο στην αρχη αλλα λογο ζεστης ζεσταινεται κ η μηχανη ποιο γρηγορα κ δεν εχω θεμα δεν προλαβαινει να αρχισει να τρεμει. Και σημερα δουλευε η μηχανη και ανοιξα το καπο και ακουγοτανε λες και ψιλοσφυριζε πως κανει οταν δεν ειναι καλα κουμπομενο το κολαρο που συνδεετε με το φιλτρο αερος;