Οι υποψηφιοτητες "συμπεφτουν" με τον διαγωνισμο που αναφερεται στο θρεντ,αλλα δεν εχουν καποια σχεση μεταξυ τους οι δυο αυτοι διαγωνισμοι.![]()
Οι υποψηφιοτητες "συμπεφτουν" με τον διαγωνισμο που αναφερεται στο θρεντ,αλλα δεν εχουν καποια σχεση μεταξυ τους οι δυο αυτοι διαγωνισμοι.![]()
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, γι αυτό ψήφισα GT86 αν και δεν παίζει να βγει αυτό το Μάρτιο....προβλέπω Α-CLASS...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Εύκολη ψήφος.Νέο ελαφρύ πισωκίνητο coupe με 200hp και Torsen διαφορικό από μία εταιρεία που είχε δημιουργήσει αυτοκίνητα θρύλους της πίσω κίνησης..? Δεν τίθεται θέμα συναγωνισμού, είναι νικητής hands down!
Κάθε μέρα που περνάει μου αρέσει και περισσότερο, ήδη το έχω ως στόχο για το επόμενό μου αυτοκίνητο, κρίνοντας και από το πόσο θα κοστίζει μία 423i M-Pack..
Δεύτερο βάζω το Volvo, το οποίο είδα από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ.
εγω παλι ψηφισα το gt-86 λοφω πισωκουνας και λογω ιστοριας με το παλιο(ελπιζω να ειναι τι ιδιο και παραπανω αξιο)... και σαν δευτερη ψηφο θα εβαζα το volvo v40 !!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
nik200 (26-12-12)
πολλοι λατρες της πισω κινησης μαζευτηκατε...![]()
S8N (26-12-12)
Eυκολα και με διαφορα το gt86.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
nik200 (26-12-12)
Εύκολα το πιο εμετικό είναι το golf, μακράν !
Το gt-86 δεν βλέπεται από καμμία γωνία...
Για το Volvo τι να πω ? Αν έχει κοντά στα 4,5 m μήκος, το 1,5 είναι πρόβολος μπροστά.
Ψήφισα το Clio, για δευτερότριτο...
Bitz (26-12-12)
Μερκεντε
βασικα δεν λεμε ο καθενας καταταξη για ολα τα παραπανω αμαξια μπας και βγει κανα πορισμα????
ας αρχισω εγω...
1) gt86 (αυτονοητοι λογοι)
2) volvo (για volvo απλα αλλου)
3) a class (a class που βλεπεται....παει χαλασε και η mercedes)
4) golf (κλασικα τα κανει ολα καλα....πολυ εκνευριστικο πραγμα...)
5) clio (αν και αισθητικα μου αρεσει πολυ)
6) ι30 (αν και πρεπει να ειναι πολυ καλο..ισως καλυτερο και του golf)
τα αλλα δυο απλα με αφηνουν αδιαφορο....το 208 αισθητικα...και το b max για οταν παντρευτω....αργει ακομα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nik200 : 26-12-12 στις 20:16 Αιτία: -
aristent (26-12-12)
Θα ψήφιζα το Subaru αλλά ξεπέρασα τη φάση των σπορ-κουπέ αυτοκινήτων με τη φιλοσοφία 2+2 και τους μικρούς χώρους αποσκευών. Τελικά επέλεξα Α-Class, γιατί το Ε60 του Πάνου έλειπε από τη λίστα.