Τρομερο εργαλειο!
Προσωπικη αποψη μιας και εχω περασει απο το αθλημα..Ducati μονο street τα αλλα δεν μου αρεσουν.
Κυριε sm6 εχετε απολυτο δικιο για τα ducati...ειναι μηχανακια απο εκεινα που τους μιλας καθε φορα που τα καβαλας και το κακο ειναι οτι αυτα ακουνε....
Απο φιλο ducatisti εχω οδηγησει κανα δυο και πριν απο κανα χρονο το καινουριο του Hyper στα Μεγαρα στο πλαισιο ενος track-day τους (πολυ καλη οργανωση) και αυτο που ελαβα απο το μηχανακι ειναι οτι δεν εχω ξανακαβαλησει πιο εθιστικο κατασκευασμα σε δυο ροδες....
Eστιβα το γκαζι μονο για να ακουω τη Θεια Λειτουργεια σε διασκευη απο τον Βελζεβουλ.
P.S. ΤΙ ΚΑΙΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Το μηχανακι το εχω "δει" μονο στα Μεγαρα και εκει με 3 δεκαπενατλεπτα.
Εκαψε τον αμπακο παντως!!!
Πολυ θα ηθελα να το ζησω σε καθημερινη βαση για να το κρινω καλυτερα και να το απολαυσω σε ηρεμες διαδρομες ρουτινας.
Παρολο που εχω το ελευθερο απο το φιλο μου να το παρω δεν το κανω γιατι ξερω οτι θα βαλω "οικονομικους στοχους" για το 2010!!!!
αν δεν εκαιγε εκει τον αμπακο .....θα χαμε προβλημα !
να μην το πλησιασεις ....ΑΚΟΥΣ?????
στανταρ θα γινει οικονομικός σου στοχος!!!
γενικα ειναι ευκολο στην ήρεμη διαδρομη ... soft, easy going , αλλα καμια φορα φωναζει ....¨καρπός προς τον ουρανοοοοοοοοοοο......¨βαριέ μαιιιιιιιιιιιιιιιιι...¨(χαχ αχαχα)
και όμορφο !
χαχαχαχα αστα να πανε Αριαδνη μου.....αστα να πανε...
Ducati - The Story (trailer ENG)
Stathis (19-07-10)
αντε να 'ρθει και ο ροσσι να τρελαθουμε εντελως!!!!![]()