συν κανα fkk αλλα 200 ,αστο ρε πανο να ρθει μονο του
συν κανα fkk αλλα 200 ,αστο ρε πανο να ρθει μονο του
αντε γεια...
330Ci (27-10-12), bill_m3 (27-10-12), katsaraios (28-10-12), Leonidas_E39 (27-10-12), Nick bmwlover (27-10-12), strof (27-10-12)
Το έχω κάνει 4-5 φορές ακόμα και με χιονοθύελλα οδηγώντας smart το τελευταίο cdi. Χίονι φουλ από Στουτγάρδη μέχρι και 100 χιλιόμετρα πριν το Bari.
Γενικά είναι μοναδική εμπειρία και όσο πιο @@ρατο αμάξι έχεις τόσο το απολαμβάνεις.
Καλό είναι να έχεις και λίγες ώρες να ξοδεύεις στα ωραία μέρη που προσπερνάς.
Οπωςδήποτε καλή παρέα.
Παλιά που τα καράβια ήταν φτηνα άξιζε και κέρδιζες και από τα χρήματα μεταφοράς.
Τώρα που τα καράβια είναι πανάκριβα και η βενζίνη επίσης, μια η άλλη θα σου έρθει, μπορεί και πιο ακριβά.
Αλλά τα λεφτά που θα δώσεις θα τα φας εσύ, θα δεις μέρη και θα κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Η επιλογή είναι δική σου.
katrin_bmw (27-10-12), Nick bmwlover (27-10-12), nuovo.. (27-10-12), strof (27-10-12)
Να ρωτήσω κάτι άσχετο με τη μεταφορά ...
Με το τελωνείο τι παίζεται? είχα ακούσει πως δεν συμφέρει να φέρνεις πλέον από Γερμανία...μόνο για μεγάλου κυβισμού ισχύει αυτό?
Πλεον συμφερει να φερνεις μεχρι 1600 κυβικα πετρελαιακια ολα τα αλλα βγαινουν ποιο ακριβα σε σχεση με την εγχωρια αγορα.
Στα προαναφερθεν μου υπολογισε και το ταξι η το τραινο που θα χρειστεις μεχρι την μαντρα που εινα το αμαξι αλλα 100 περίπου/
Μάλιστα... Φτάνουμε άνετα στα 1500 και η ταλαιπωρία είναι μεγάλη από ότι κατάλαβα. Ας έρθει μόνο του, οπότε έρθει, εξάλλου δεν το βιαζομαι, το 2013 θα ταξινομηθει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Nick bmwlover (27-10-12)
strof (27-10-12)
Υπάρχει και Ο δρόμος μέσω της πρώην Γιουγκοσλαβίας που είναι μια χαρά,πιο γρηγορα και δεν μπλεκεισ και με καραβια.ΑΠο ποια πόλη της Γερμανίας το πήρες.Εγω παντός όταν έφερα το δικό μου από Μόναχο ακολούθησα τη διαδρομή ΜΟΝΑΧΟ-ΣΑΛΤΣΤΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΣΚΟΠΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ χωρίς στάση.Αν κανείς και μια διανυκτέρευση πχ Βελιγράδι θα είσαι μια χαρά αξίζει τον κοπο.
strof (27-10-12)
Επειδη είδα και το σημειο αναχώρησης (60χλμ από Μοναχο)
ΑΠο Θεσ.νικη - Μοναχο, AEGEAN, 400 ευρώ (τουλάχιστον φτάνεις 09.30)
Αν δεν μπορεί ο πωλητής να φέρει το ΙΧΕ στο αεροδρόμιο, θες μέσο (τρένο ή ταξι) για τον "στοχο" - περιπου 80 ευρώ
Προσωρινες πινακίδες zoll - 150 ευρώ
Εκκινηση - Βενετια = 650 χλμ = 55 ευρώ καυσιμα
Βινιετα Αυστρίας = 7 ευρώ
Διοδια Ιταλίας = 30 ευρώ
(διανυκτέρευση Αυστρία ή Ιταλια = 60 ευρώ)
ΑΝΕΚ Βενετια - Ηγουμενίτσα (Αναχ 12:00 - Αφιξη 13:00) = 190 ευρώ (ΟΔΗΓΟΣ + ΙΧΕ)
Ηγουμενιτσα - Λάρισα 250 χλμ = 20 ευρώ
Διαφορα άλλα 100 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ= περίπου 1100 ευρώ
Αν ηταν Μαιος, θα σου έλεγα με τα ΧΙΛΙΑ, τώρα είναι αρχές χειμώνα εκεί, το ζυγίζεις καλυτερα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asot : 27-10-12 στις 15:49
...