Εμενα ειναι οκ το μονο προβλημα ειναι πως η φωνη ερχεται γρηγοροτερα της εικονας.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
ε, μιλα χριστιανέ μου με έχεις και ταλαιπωρούμαι.
audi A6.
Δεν εχω βάλει ούτε κεραίες ,ούτε καλώδια, ούτε αποκωδικοποιητές, ούτε καινούριες τηλεοράσεις!
Είμαι όπως ήμουν! Αναλογικό. Και όταν έχει αγώνα το βάζω τέρμα να ακούει η γειτονιά το ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ και αυτοί ακόμα να μην έχουν δει το σουτ!!!
aristent (23-10-12), BILL007 (03-11-12), Bitz (23-10-12), chrisgiapz3 (23-10-12), Panos 316T (23-10-12), Stamatis (23-10-12), tzanis320si (24-10-12)
Προς τον Υμηττό κοιτάει η κεραία μας στο σπίτι. Κανένα πρόβλημα με 3 LG με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη.
Θέμα είχαμε στην αρχή με μια τηλεόραση που ναι μεν είχε ψηφιακό δέκτη αλλά ήταν MPEG2, από την πίσω πλευρά είχε μια υποδοχή που έβαζες μια κάρτα (δεν θυμάμαι τι τύπος) και έπιανες όλα τα ψηφιακά όταν δεν κολλούσε, όταν δεν ζεσταινόταν κλπ..
Συχνη αιτια για αυτα τα προβληματα ειναι ο ενισχυτης της κεραιας.
π.χ διαφορα φασης εικονας -ηχου και πιξελαρισμα.
Πατωντας το info απο το τηλεκοντρολ αν η ενταση και η ποιοτητα
δεν ειναι σε υψηλα ποσοστα-απο 70% και πανω-τοτε πιθανον να φταιει
ο ενισχυτης.
BILL007 (03-11-12)
Με αποκωδικοποιητή σε MPEG2 Phillips με υποδοχή κάρτας CI (που προφανώς είναι πυρηνική φυσική να το καταλάβει ο πατέρας μου γιαυτό δεν την αγοράζει) παίζει που και που.
Εγώ έχει καιρό που έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση από επιλογή, αλλά όποτε κάθομαι με τον πατέρα μου συζητάμε για διάφορα εκκλησιαστικά θέματα και γενικά κάνουμε ένα μάθημα - ανασκόπησης των θρησκευτικών θεμάτων από την σεξουαλική πλευρά του θέματος, ακριβώς για τον παραπάνω λόγο.
A8hnaios (24-10-12), bill_m3 (24-10-12), m-power_01 (23-10-12), S8N (24-10-12), Stamatis (23-10-12)