S8N (02-10-12)
ταπερόνι ep3 και κάργα μπαξιμο.
sympether with chiefτης
Οταν λες drivers car τη εννοεις.
Υπαρχουν πολλες εξηγησεις και παρεξηγησεις για αυτο τον ορο.
Εινα παντα αναλογα τον Driver.
Πχ εγω.ξεκινησα με ενα Nissan sunny 100ps το οποιο ως σχολειο μου ηταν αψογο,πολλες ωρες με το χαμογελο στα χειλια μεχρι που το διπλωσα σε τσιμεντοκωλονα.
δευτερο και πρωτο ιδιωκτητο 318is 143ps.και αυτο πολυ παιχνιδιαρικο το απολαμβανες στις στροφες με το γλυκο ξεκολλημα της ουρας και τις πλαγιολισθησεις.
τριτο το A3 tfsi quattro με τα 200 ps.αυτο ηταν το πιο ξενερωτο.θα μου πεις τουρμπινα και quattro και ξενερωτος κι ομως ναι. δεν ηταν για τα γουστα μου.νεκρο τιμονι κρατημα τρενου μηδεν οδηγικη συμμετοχη.το μονο θετικο οτι δεν εκοβες σχεδον ποτε ταχυτητα εμπαινες οσο μπορουσε χωρις στρες.εφυγε γρηγορα για τα ματια μια 320ci που παντα ηθελα.
και την οποια ακομα δεν εχω ευχαριστηθει γιατι εβαλα καινουρια λαστιχα.
Τωρα που θελω να καταληξω. αν με ρωτουσες πιο αμαξι ηταν driver car για μενα θα διαλεγα αναμεσα στο sunny και το 318is.
εγω τωρα δεν θα επαιρνα καινουριο τοσο που εχουν απαξιωθει τα μεταχειρισμενα.
αλλα αφου επιμενεις καινουριο δεν θα πηγαινα σε μπροστινοκινητο.
Αναμεσα σε καποιο BMW mazda mx5 kai to neo toyta subaru το πισινοκινητο η opel gt.
Πάει καρφί στο GT86, να πάρει και πισωκίνητο σωστά στημένο να γουστάρει ο άνθρωπος.
Άκου S3 drivers car...Από πότε ρε παιδιά;;; Αναίσθητο τιμόνι, άθλια φρένα, άχρηστη τετρακίνηση.
Bassakos (02-10-12), Panos 316T (04-10-12), pilot (02-10-12), steliose36 (02-10-12)
Bassakos (02-10-12)
MX-5..ειδικα αν ειναι το 2λιτρο με την μπλοκαδουρα..πραγματικα παρα πολυ τιμιο! μπορει να μην ειναι τοσο γρηγορο η αποτελεσματικο,ειδικα για μεσο οδηγο, οσο ενα Renault RS-οτιδηποτε..αλλα σιγουρα θα το οδηγας παντα με χαμογελο!!
Καλα τις επιλογες του κουVAG δεν τις σχολιαζω καν..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Panos 316T (04-10-12)